:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> ARROW - SEIZOEN 2
ARROW - SEIZOEN 2 (BLU-RAY)
Bespreking door: Werner - Geplaatst op: 2019-03-13
SERIE
Nadat Malcolm Merlyn (John Barrowman) op het einde van seizoen 1 heeft geprobeerd de Glades, de armere wijk van Starling City, met de grond gelijk te maken, is er veel veranderd in Starling City, waar desbetreffende wijk nu gedeeltelijk in puin ligt. Oliver Queen (Stephen Amell) heeft zich teruggetrokken op Lian Yu om zich te herbronnen, zijn moeder Moira Queen (Susanna Thompson) zit in de gevangenis waar ze haar proces afwacht. Thea (Willa Holland), die met de Queen-familie niets meer te maken wil hebben nu haar moeder terecht moet staan voor massamoord - je zou voor minder - en haar tijd vooral spendeert met het uitbaten van Olivers voormalige nachtclub Verdant en met haar halfcriminele vriendje Roy Harper (Colton Haynes), die 's nachts bijklust als wreker. Quentin Lance (Paul Blackthorne) is gedegradeerd tot gewone agent omdat hij heeft samengewerkt met de buiten de wet opererende vigilante, terwijl zijn dochter Laurel (Katie Cassidy) openbaar aanklaagster is en de ondergang van de Hood heeft gezworen, die ze verantwoordelijk houdt voor de dood van Olivers beste vriend en Malcolms zoon Tommy (Colin Donnell). Zijn trouwe luitenant John Diggle (David Ramsey) en zijn IT-specialiste Felicity Smoak halen Oliver echter weer van zijn eiland af, want Starling City heeft een held nodig die de stad mee kan helpen heropbouwen. Oliver beseft dat wijlen zijn vader hem misbruikt heeft voor zijn eigen doeleinden, en waar hij eerst aarzelt om ook zijn kap over de haag te smijten, meent hij dat Starling City nood heeft aan een nieuwe vigilante, één die niet langer doden van zijn lijstje afvinkt, maar de held speelt die de mensen verwachten. Hij krijgt bovendien nog hulp uit onverwachte hoek: Sara Lance (Caity Lotz), de zus van Laurel, met wie hij een verhouding had en die tijdens het zinken van de Queen's Gambit in de golven was verdwenen, keert terug uit de doden, en heeft als The Canary ook een geheime identiteit waarmee ze de misdaad te lijf gaat. Bij gebrek aan iemand anders wordt Oliver dan maar CEO van Queen Consolidated, maar er dreigen kapers op de kust die het noodlijdende bedrijf in handen willen krijgen, zoals de ambitieuze zakenvrouw Isabel Rochev (Summer Glau).

 


En over het eiland gesproken: in gezelschap van Shado (Celina Jade) en de Australische huurling Slade Wilson (Manu Bennett) probeerde Oliver vijf jaar geleden nog steeds van het eiland af te komen, wanneer hij werd belaagd door een dokter Anthony Ivo (Dylan Neal), die samen met een groep huurlingen op zoek is naar de restanten van een Japanse expeditie uit de Tweede Wereldoorlog. De Japanners werkten clandestien aan mirakuru, een serum dat mensen kan veranderen in quasi onkwetsbare supersoldaten. Nadat hij dodelijk gewond was, heeft Oliver aan Slade Wilson het serum toegediend, maar Wilson is daardoor veranderd in een paranoïde monster dat Oliver verantwoordelijk acht voor de dood van Shado. Terug in het heden is ook Wilson teruggekeerd naar Starling City, met het vaste voornemen om alles en iedereen te vernietigen die Oliver lief heeft. De ambitieuze Sebastian Blood wil zich intussen uit de assen van de Glades opwerpen tot nieuwe burgemeester van Starling City, maar hij heeft ook meer dan één lijk in de kast liggen - een hele stapel zelfs.

 


De kaarten worden in het tweede seizoen van Arrow danig door elkaar geschud. Onze duistere held moet op zoek naar een nieuwe lotsbestemming, en hier en daar wordt de rode draad een beetje aan de ingewikkelde kant. Bovendien stijgt aflevering na aflevering het 'selecte' (nu ja) clubje van personen die over de geheime identiteit van Oliver afweten. Een gastrol van Grant Gustin in de afleveringen The Scientist en Three Ghosts moet duidelijk dienen om de reeks The Flash, die een jaar later van start zou gaan, een duwtje in de rug te geven. Er werd bovendien een andere actrice gecast voor de pivotale rol van Sara Lance, en het is er één die voor geen meter lijkt op de actrice uit de pilootaflevering. De makers hebben zich zelfs de moeite getroost om desbetreffende scène opnieuw te filmen en als flashback af te leveren. De reeks blijft een mengeling van rode draden en de misdadiger-van-de-week, die meer en meer zelf supervilain-trekjes beginnen te vertonen. Dit levert enkele interessante gastrollen op, en er wordt een link gelegd naar het Suicide Squad, een bende veroordeelde gevaarlijke criminelen die opdrachten vervullen in ruil voor het niet laten afgaan van de springlading in hun hoofd, een DC-uitspattinkje waar ook al eerder een film over verscheen die totaal ongerelateerd is aan het Arrowverse.

Kijken dus, maar vooral de aandacht niet laten verslappen, of u hebt weer een supervilain gemist.

 


AFLEVERINGEN
Disk 1:
24. City Of Heroes
Vier vigilantes die zichzelf de Wrekers noemen, hebben de taak van de Hood overgenomen, alleen razen ze als een tornado zonder onderscheid door de high society van Starling City, en bedreigen al wie er naar hun mening ook maar een cent te veel heeft. Nadat ze de burgemeester hebben omver geknald, hebben ze het gemunt op de Queens, die volgens hen de bron van alle ellende zijn, en ze ontvoeren Thea. Tijd voor Oliver om zijn cape weer aan te trekken. Intussen probeert een vijandig bedrijf onder leiding van Isabel Rochev Queen Consolidated in handen te krijgen. Zij heeft 45 % van de aandelen, Oliver ook, dus het zal een kwestie worden wie de laatste tien procent te pakken kan krijgen. Roy probeert 's avonds een meisje te redden dat belaagd wordt door drie overvallers. Hij faalt in zijn opzet, maar hij wordt op zijn beurt gered door een vrouwelijke vigilante.

25. Identity

De Triaden overvallen met de regelmaat van de klok transporten met medicijnen die voor het hospitaal in de Glades bestemd zijn. Oliver is van plan hen tegen te houden, maar de politie zit hem ook op de hielen. Op initiatief van schepen Sebastian Blood wordt Oliver uitgejouwd wanneer hij een liefdadigheidsbezoek brengt aan de geplaagde kliniek. Blood meent dat Oliver denkt dat hij alles met geld kan oplossen. Oliver probeert zijn vertrouwen te winnen door een benefiet op poten te zetten, maar op het cruciale moment kan hij er zelf niet op aanwezig zijn omdat de Triaden een nieuwe overval beramen. Oliver kan Roy uit het hoofd praten om zelf voor vigilante te spelen en rekruteert hem als zijn informant.

26. Broken Dolls

Laurel heeft Oliver in de val gelokt, maar hij wordt op het nippertje bevrijd door de blonde gemaskerde dame. Quentin Lance roept de hulp van Arrow in: bij de aardbeving is seriemoordenaar Barton Mathis (Michael Eklund) uit Iron Heights ontsnapt. De man transformeert vrouwen tot poppen door hen vol met vloeibare plastic te gieten, en hij heeft zijn oude hobby weer opgenomen. Lance kan zelf niets doen nu hij gedegradeerd is tot gewone politieagent. De aanklager in de zaak tegen Moira Queen eist intussen niet minder dan de doodstraf.

 


27. Crucible
Xavier Reed (Cle Bennett), die zichzelf de Burgemeester noemt, overspoelt de onderwereld met wapens van militaire makelij, die hij via een vriend bij het leger weet achterover te drukken. Dit brengt Oliver op het idee om een wapens-voor-geldprogramma op te zetten, samen met Blood. De Burgemeester komt het feestje echter verstoren. De geheimzinnige vrouwelijke vigilante blijkt Sara Lance te zijn, die ook het eiland heeft overleefd, maar zich voor haar familie nog steeds dood houdt. Ze moet een team vormen met Arrow om de Burgemeester op de knieën te krijgen. Laurel wordt intussen aangehouden voor dronken rijden, en haar vader zoekt Oliver op, in de hoop dat die zijn dochter wat verstand kan aanpraten.

28. League Of Assassins

Sara wordt in het huis van Oliver aangevallen door een moordenaar van de League of Assassins, Al-Owal (Navid Negahban). Ze bekent tegen Oliver dat ze ook lid van de League was, maar deze afvallig is geworden, een vergrijp waar de doodstraf op staat. Als de League ermee dreigt om zich tegen haar familie te keren, heeft ze geen andere keuze meer dan tegen haar vader op te biechten dat ze nog leeft. Laurel blijkt intussen de openbare aanklager te worden in het proces tegen Moira Queen. Omdat haar de doodstraf boven het hoofd hangt, komt Laurel met een voorstel naar de tafel: levenslang in ruil voor Moira's bekentenis. Thea en Moira's advocaat proberen haar dit uit het hoofd te praten, maar Moira is geneigd het voorstel aan te nemen.

Disk 2:
29. Keep Your Enemies Closer
Lyla Michaels (Audrey Marie Anderson) zit in een Russische goelag gevangen, omdat ze heeft geprobeerd voor Diggle Deadshot (Michael Rowe) te vangen. Diggle wil een reddingsactie op touw zetten, en Oliver vergezelt hem naar Moskou. Hij krijgt ter plekke hulp van Anatoly Knyazev (David Nykl), een man met wie hij samen op het eiland gevangen heeft gezeten. Isabel meent dat Oliver een plezierreisje naar Rusland wil ondernemen, en ze nodigt zichzelf uit op de business trip. Moira's advocaat (Teryl Rothery) adviseert intussen Thea om afstand te nemen van Roy Harper, want diens criminele imago zou het plaatje kunnen schaden dat Moira een liefhebbende moeder is die haar kinderen goed heeft opgevoed.

 


30. State Vs Queen
Schuldig of onschuldig? Het grote proces tegen Moira Queen begint, maar wordt al snel verstoord omdat een epidemie door de stad waart. Onder meer Diggle valt flauw, en in zijn bloed bijken sporen van Vertigo te zitten. Bij de aardbeving is The Count (Seth Gabel) ontsnapt, en die is nu van plan om wraak te nemen op de stad. En proces of geen proces, Oliver is van plan om hem tegen te houden. Bovendien duikt de doodgewaande Malcolm Merlyn weer op, en hij beweert dat hij de biologische vader van Thea is.

31. The Scientist

Nu Moira is vrijgesproken, wil ze haar plaats aan het hoofd van Queen Consolidated weer opnemen, maar in de ogen van de bevolking is ze nog steeds een moordenares. Een inbreker die over buitengewone fysieke kracht beschikt, steelt uit de fabrieken van Queen een centrifuge, en pleegt een overval op een bloedbank. Oliver vermoedt dat hij zijn kracht te danken heeft aan mirakuru, een serum dat hij eerder al op het eiland heeft gezien. Er staat echter plots een raar mannetje op de drempel: Barry Allen (Grant Gustin) uit The Flash, die een ongezonde nieuwsgierigheid koestert naar het bovennatuurlijke verschijnsel. Sin (Bex Taylor-Klaus), een vriendin van Roy, vraagt of de vigilante kan onderzoek doen naar een vriend van haar die in een steegje werd gevonden met een overdosis, want ze weet zeker dat hij geen drugs gebruikte.

32. Three Ghosts

Oliver heeft een injectiespuit in zijn been gekregen waardoor zijn bloed gevaarlijk snel stolt. Diggle meent dat hij de hulpdiensten moet bellen, maar Felicity wil aan Barry vragen om Oliver te genezen. Die gebruikt daarvoor een afgemeten dosis rattenvergif, en hij redt Oliver het leven, maar die krijgt wel angstaanjagende hallucinaties over overleden personen. Roy gaat op onderzoek uit naar de moord op Sins vriend, maar hij loopt ook tegen de buitengewoon sterke inbreker Cyrus Gold (Graham Shiels) op. Hij krijgt een spuit met mirakuru in zijn lijf. Het meesterbrein achter de operatie is echter iemand die Oliver al lang dood waande. Sebastian
Blood doet intussen officieel een gooi naar het burgemeesterschap.

 


33. Blast Radius
Mark Shaeffer (Sean Maher), die onder de schuilnaam Shrapnel opereert op een duister forum, is lid van het Movement, een anarchistische beweging die hopen samenzweringstheorieën over de overheid uitbraakt. Hij is van plan om de maatschappij een lesje te leren en doet dit middels een uitgekiende bommencampagne. Sebastian Blood is er echter de man niet naar om zich te laten intimideren, en hij geeft een grootse fundraiser voor zijn verkiezingscampagne. Laurel komt intussen op het spoor van Maya Resik (Ana Mercedes), een tante van Sebastian die in een instelling voor geestesgestoorden zit. Roy begint de gevolgen van zijn spuit te ondervinden.

34. Blind Spot

Na het verdachte overlijden van Sebastian Bloods moeder meent Laurel dat hij niet te vertrouwen is. Haar baas wil echter geen onderzoek naar hem instellen, dus doet ze een beroep op Arrow. Samen stelen ze het dossier van de moord op Bloods vader, maar de kaft is al door iemand leeggehaald. Roy begint de reikwijdte van zijn krachten te ondervinden, en hij wil als wreker de misdadigers uit de stad wegruimen. Zijn eerste doelwit is een gerespecteerde advocaat die als hobby prostituées in stukjes snijdt, maar tegen wie geen bewijzen kunnen gevonden worden omwille van zijn hoog aangeschreven positie. Sin moet als lokaas dienen.

Disk 3:
35. Tremors
Ben Turner (Michael Jai White), ook bekend als de Bronze Tiger, ontsnapt uit de gevangenis en doodt tien bewakers. De opdrachtgever voor de ontsnapping is Milo Armitage (James Kidnie), die hem wil inhuren voor een bijzonder klusje. Turner moet namelijk helpen om uit de woning van Malcolm Merlyn een prototype van de aardbevingsmachine te stelen. Om hem tegen te houden moet Oliver een beroep doen op Roy, maar dat betekent ook dat hij zijn geheime identiteit moet prijsgeven. Laurel is ontslagen als assistente bij het openbaar ministerie. Ze gaat op sollicitatiegesprek bij het nieuwe advocatenkantoor van Joanna (Annie Ilonzeh), maar daar krijgt ze te horen dat er een officieel onderzoek tegen haar loopt. Ze grijpt nogal drastisch naar de fles. Walter (Colin Salmon) wil intussen dat Moira bij de verkiezingen haar kandidatuur tegen Sebastian Blood stelt.

 


36. Heir To The Demon
Nyssa (Katrina Law) arriveert in Starling City. Ze is de dochter van Ra's Al Ghul, het hoofd van de League of Assassins, en ze heeft als opdracht om Sara te overhalen om terug te keren naar Nanda Parbat. Die heeft daar echter geen zin in, maar als ze weigert, brengt ze het leven van haar familie in gevaar. Bovendien hadden Sara en Nyssa eertijds een lesbische relatie, dus is aan Nyssa veel gelegen dat Sara zou terugkeren. Felicity is te weten gekomen dat Moira een grote hoeveelheid geld heeft geschonken aan een verloskundige. Ze telt één en één op en vermoedt terecht dat Malcolm Merlyn de vader is van Thea. Ze geeft Moira één kans om dit zelf aan Oliver op te biechten; zo niet, zal zij het in haar plaats doen.

37. Time Of Death

William Tockman (Robert Knepper), een misdadiger die zichzelf de Clock Maker noemt, heeft een elektronische loper gestolen waarmee hij zichzelf toegang kan verschaffen tot nagenoeg elke bankkluis. Hij heeft een hoop geld nodig om een behandeling voor zijn zieke zus te betalen. De man is bovendien een computergenie dat zelfs Felicity telkens een stap voor weet te zijn. Quentin Lance probeert intussen al het mogelijke te doen om zijn gezin weer te herstellen, maar het water tussen de zussen Lance blijft enorm diep. Dinah Lance (Alex Kingston) drukt bovendien alle hoop de kop in dat het gezin ooit weer zou samenkomen.

38. The Promise

Slade Wilson brengt de familie Queen een bezoek. Oliver vermoedt dat hij wraak wil komen uitoefenen omdat hij Oliver nog steeds verantwoordelijk acht voor de dood van Shado. Hij herinnert zich hoe hij samen met hem en Sara een boud plan had uitgedokterd om het schip van Anthony Ivo in te nemen. Oliver kan echter Felicity waarschuwen dat er een indringer in het Queen Mansion zit.

 


39. Suicide Squad
Terwijl Oliver zich opmaakt voor een confrontatie met Slade Wilson, wordt Diggle benaderd door Amanda Waller (Cynthia Addai-Robinson), het hoofd van de clandestiene black ops-genootschap Argus. Waller heeft een team van veroordeelden bij elkaar geschraapt, het suicide squad, met onder meer Deadshot, Bronze Tiger en Shrapnel, die terrorist Gholem Qadir (Lee Majdoub) moeten onderscheppen. Qadir heeft een uiterst dodelijk zenuwgas in zijn bezit dat hij wil verkopen aan de meestbiedende. De transactie vindt echter plaats in het Europese ministaatje Markovia, en Argus kan het leger niet sturen zonder een diplomatieke rel uit te lokken. Het wordt Diggle echter al snel duidelijk dat Amanda Waller niet maalt om een dode meer of minder.

40. Birds Of Prey

Bij een politieactie wordt Frank Bertinelli (Jeffrey Nordling) gearresteerd. Het is dan ook nog maar een kwestie van tijd vooraleer zijn dochter, Helena (Jessica De Gouw), de Huntress, komt om haar vader te vermoorden. Adam Donner (Dylan Bruce) heeft Laurel weer aangenomen als openbaar aanklaagster, en zij mag de zaak in goede banen leiden. Een gevangenisoverbrenging van Bertinelli blijkt een valstrik te zijn om Helena te arresteren. Het plan mislukt echter, en Helena neemt gijzelaars, die ze dreigt te doden als de politie haar haar vader niet uitlevert. Roy maakt het uit met Thea nadat hij alweer bij een actie geen controle heeft over zijn daden.

Disk 4:
41. Deathstroke
Wanneer Thea Queen niet opdaagt bij een politiek debat tussen Moira en Sebastian Blood, blijkt ze ontvoerd. Arrow verwittigt Quentin Lance dat de dader Slade Wilson is. Die blijkt echter een alibi te hebben, en de onrechtmatige arrestatie kost Lance zijn strepen. Oliver is zo door de zaak benomen dat hij tijdelijk zijn functie als CEO van Queen Consolidated overdraagt aan Isabel. En dat had hij beter niet gedaan. Wanneer Wilson Thea vrijlaat, fluistert hij haar nog een geheim in het oor...

 


42. The Man Under The Hood
Oliver probeert de meubels in het Queen-huis te redden. Hij blaast een laboratorium van zijn eigen bedrijf op om te voorkomen dat Slade er nieuwe mirakuru kan maken. Die laat zich niet tegenhouden door één tegenslag, en hij steelt een transfusiemachine uit een laboratorium van S.T.A.R.-Labs. Slade heeft echter niet zichzelf aan de machine gehangen, maar Roy. Thea dreigt intussen te breken met haar familie nu ze te horen heeft gekregen dat Malcolm Merlyn haar vader is, en dat iedereen tegen haar heeft verzwegen. Laurel heeft van Slade te horen gekregen dat Oliver de Arrow is, maar ze zoekt naar bewijzen.

43. Seeing Red

Roys bloedverlies aan de machine is hem niet goed bekomen. Gekleed in een rode capuchon trekt hij door de stad en richt een spoor van vernieling aan. Sara meent dat Roy definitief moet tegengehouden worden, terwijl Oliver nog hoopt op een geneesmiddel. Thea probeert Roy te lokken. Slade broedt intussen verder op zijn wraakoefeningen aan het adres van Oliver.

44. City Of Blood

Nu Moira is uitgeschakeld, ligt de weg vrij voor Sebastian Blood om burgemeester te worden. Oliver en Thea zijn geschokt én geruïneerd, maar Oliver is vastberaden om het privéleger van Slade Wilson uit te schakelen. Laurel beseft dat Wilson niet gelogen heeft tegen haar en dat Oliver wel degelijk de gemaskerde vigilante is.

 


45. Streets Of Fire
Slade heeft een vijftigtal mannen in de stad losgelaten die allemaal tot vechtmachines zijn verworden dankzij de mirakuru. Hun enige doel is om de straten van Starling City te bezaaien met zo veel mogelijk lijken. Uit S.T.A.R.-Labs is evenwel hulp onderweg: een serum dat de gevolgen van de mirakuru teniet doet. Helaas tapt Slade de telefoon van Oliver af. Sebastian Blood krijgt intussen wroeging over zijn medeplichtigheid, en Sara vindt haar ware lotsbestemming, en Thea wordt gered van de soldaten van Slade door de laatste persoon die ze verwacht. Amanda Waller wil koste wat het kost de soldaten van Slade tegenhouden, en ze is van plan Starling City tot as te bombarderen... samen met ruim een half miljoen onschuldigen.

46. Unthinkable

Oliver heeft zich voorgenomen de troepen van Slade te verslaan, nu hij over de kuur tegen mirakuru beschikt. Hij is echter geen moordenaar meer, en besluit dat er geen verdere doden mogen vallen. Hij zal daarbij alle hulp moeten aannemen die hij krijgt: Sara haalt er de League of Assassins bij, maar hun hulp komt met een prijskaartje. Intussen leidt Quentin Lance het tegenoffensief, nu hij gerehabiliteerd is als inspecteur.

BEELD EN GELUID

Qua beeld-en geluidskwaliteit is dit tweede seizoen van Arrow met het vorige te vergelijken: ondanks de vele donkere scènes is er toch meer dan voldoende scherpte en detaillering aanwezig. De kleuren zijn helder en soms wat overgesatureerd, zeker in de scènes in de nachtclub van Oliver, pardon, Thea, en het geheel past goed bij een campy comicbookverfilming. Een klein beetje grain geeft Arrow de broodnodige filmische look. De DTS-HD MA 5.1-track is goed voorzien van oren en poten; kennelijk ligt bij het tweede seizoen het budget van de afdeling pyrotechniek een beetje hoger, waardoor er al eens iets kan ontploffen of waardoor er al eens een wagen op zijn dak kan belanden, en dit alles met de nodige luister bijgezet. Toch blijft de dialoog goed verstaanbaar en krijgt de muziek de juiste prioriteit.

 


EXTRA'S
De disk begint met de bonusaflevering Year One (41:30), waarin u het vorige seizoen samengevat krijgt. Over de disks verspreid krijgt u vervolgens 19 verwijderde scènes (22:33) en, tegenwoordig standard issue op elke DC-release, op disk 3 een Arrow 2013 Comic-Con Panel (26:10) waarop cast en crew op het welbekende festival in San Diego vragen op zich laat afvuren. De registratie dateert overigens van voor het seizoen 2 werd uitgezonden. Disk 4 dan. From vigilante to hero (24:12) bespreekt Arrow's nieuwe rol in het Arrowverse, waarbij Oliver de keuze moet maken of hij een wreker, dan wel een held wil zijn. How did they do that? The visual effects of Arrow (11:17) toont ons hoe met een verhoudingsgewijs beperkt budget een maximum aan speciale effecten kan worden bereikt, en Wirework: The impossible moves of Arrow (9:43) doet het werk van de stuntmannen eer aan. Afsluitend is er nog een gag reel (4:44).

 


CONCLUSIE
Arrow is in zijn tweede seizoen nog altijd een beetje op zoek naar een eigen smoel. Eén en ander valt wel in de plooi, maar de makers twijfelen soms toch nét dat beetje in welke richting ze met de reeks willen uitgaan. De productiewaarden zijn echter hoog, en hetzelfde kan gezegd worden van de kwaliteit van deze Blu-ray.coverStudio: Warner

Regie: John Behring, Nick Copus, Glen Winter, Eagle Egilsson, Wendey Stanzler, Guy Norman Bee, Bethany Rooney, Michael Schultz, Rob Hardy, Larry Teng, Jesse Warn, Douglas Aarniokoski
Met: Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland, Paul Blackthorne, Susanna Thompson, Emily Bett Rickards, Caity Lotz, Colton Haynes, Kevin Alejandro, Manu Bennett, Summer Glau

Film:
8/10

Extra's:
3/10

Geluid:
9/10

Beeld:
9/10


Regio:
B

Genre:
Superhelden

Versie:
Benelux (NL/FR)

Jaar:
2013-2014

Leeftijd:
12

Speelduur:
972 min.

Type DVD:
SS-DL

Barcode:
5051888169605


Beeldformaat:
1.78:1 HD

Geluid:
Engels DTS-HD MA 5.1
Frans Dolby Surround 2.0
Spaans Dolby Surround 2.0
Braziliaans Portugees Dolby Surround 2.0
Japans Dolby Digital 5.1

Ondertitels:
Nederlands, Frans, Spaans, Latijns-Amerikaans Spaans, Portugees, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Koreaans, Japans, Engels CC
Extra's:

• Year One - Bonus recap episode
• 19 verwijderde scènes
• Documentaire "Arrow 2013 Comic-Con Panel"
• Documentaire "From vigilante to hero"
• Documentaire "How did they do that? The visual effects of Arrow"
• Documentaire "Wirework: The impossible moves of Arrow"
• Gag reel


Andere recente releases van deze maatschappij