:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> HARRY POTTER AND THE PHILOSOPHER'S STONE
EASTER EGGS: HARRY POTTER AND THE PHILOSOPHER'S STONE
Maatschappij: Warner - Regio: 2 - Datum: 2003-10-07
#1
Wat?
Deleted Scenes

Hoe?
Te vinden door Je moet op de 2e disc eerst naar de optie DIAGON ALLEY gaan! Dan klik je op de sleutel van het bord GRINGOTTS, klik op het geld en ga dan weer terug! Klik nu op het bord van OLLIVANDERS WANDS en kies je tovenaarsstok! Ga nu weer terug naar de school! Kies nu de optie CLASSROOMS, klik dan op de H van de pilaster waar de vlam op brandt! Bij de eerste opdracht moet je het goede voorwerp kiezen, kies de fluit! Bij de 2e opdracht moet je de juiste sleutel vinden, pak degene met de kapotte vleugel die ongeveer in het midden van het beeld zit, het meeste van je af! Bij de 3e opdracht moet je het juiste flesje kiezen, dat is de ronde met de gele vloeistof! Nu kom je bij de spiegel en kun je de STEEN DER WIJZEN aanklikken! Dan kun je de 7 deleted scenes zien!

#2
Wat?
Brief

Hoe?
Op het hoofdmenu van disc ga je met de cursor naar rechts en selecteer je de uil. Je krijgt nu de brief te zien die aan Harry is gestuurd. Een stem zegt dat als je verder wilt gaan naar Zweinstein je de tweede DVD moet afspelen.


Deze easter eggs werden overgenomen van dvd.nl, met toestemming van de betrokkenen, waarvoor onze dank.Andere recente easter eggs