:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> GODFATHER DVD COLLECTION, THE
EASTER EGGS: GODFATHER DVD COLLECTION, THE
Maatschappij: Paramount - Regio: 2 - Datum: 2001-10-09
Wat?
Er bevinden zich voor zover wij weten vier easter eggs (verborgen extra's) op de vijfde DVD.

Hoe?
1. Ga naar het menu Setup, druk één of twee maal op de toets rechts en er verschijnt een wereldbol. Druk enter en er verschijnt een montage van scènes uit de film, gedubt in het Frans en Duits.

2. Ga naar het menu Galleries, ga naar DVD Credits, en druk vervolgens enkele malen op Next totdat je een supergrappig filmpje te zien krijgt waar de cast van The Sopranos tracht een illegale bootleg DVD van The Godfather op te starten: "Somebody should tell Paramount Pictures to get their shit together" waarop één van hen de DVD-speler met een schoen aan diggelen slaat! Schitterend!

3. Een derde verborgen extra bevindt zich in de "Family Tree". Selecteer "Sonny"; zo kom je in de stamboom van Santino Corleone terecht. Hier kies je opnieuw "Sonny" waarna je de foto van James Caan oplicht en selecteert hetgeen je leidt naar James Caan's biografie. Druk op de linkertoets zodat de foto opgelicht wordt en druk op enter. Nu krijg je een screentest te zien.

4. Tenslotte is er nog een verborgen extra die zich in de rubriek "Filmmakers" bevindt. Selecteer "Mario Puzzo" en druk vervolgens tweemaal op de linkertoets. Er verschijnt een groot dollarteken op het scherm. Druk enter en je krijgt een korte clipje te zien waarin Coppola aan Puzo vraagt waarom hij The Godfather geschreven heeft.Andere recente easter eggs