:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> GOOD, THE BAD AND THE UGLY S.E., THE
EASTER EGGS: GOOD, THE BAD AND THE UGLY S.E., THE
Maatschappij: MGM - Regio: 2 - Datum: 2004-04-06
#1
Wat?
Recent opgenomen interview met Clint Eastwood waarin hij het verschil aangeeft tussen de korte lunchpauzes op de gemiddelde filmset in Amerika en hoe rustig het er aan toe ging ten aanzien van de lunch tijdens de opnames in Europa van Leone's A Fistful of Dollars. (0:44 min).

Hoe?
Ga naar disc 2. In het extra's menu ga je vanuit menukeuze "Leone's West" met de cursor naar links. Een strop licht op. Druk op enter.


#2
Wat?
Eli Wallach vertelt met gespeelde jaloezie over een Italiaan die zonder jarenlange acteerlessen en onder invloed van Sergio Leone moeiteloos een filmscène opnam. (0:40 min).

Hoe?
Ga naar disc 2. In het extra's menu druk je vanuit menukeuze "Leone's West" twee keer op de linkercursor. Een tweede strop licht op. Druk op enter.


#3
Wat?
Eli Wallach denkt dat de paarden op de set bepaalde gedachten hebben over acteurs uit New York..... Eli, stop drinking! (0:10 min).

Hoe?
Ga naar disc 2. In het extra's menu ga je vanuit menukeuze "Leone's West" met de cursor naar rechts. Ook hier zie je een strop. Druk op enter.


#4
Wat?
Eli Wallach (0:59 min) vertelt een leuke anekdote over de wijze waarop Sergio Leone hem tijdens de opnames opdroeg zijn pistool niet in de holster te dragen.

Hoe?
Ga naar disc 2. Op de 2e pagina van het extra's menu ga je vanuit menukeuze "Extended Tuco Torture scene" met de cursor naar links. Een strop licht op. Druk op enter.


Deze easter eggs werden overgenomen van dvd.nl, met toestemming van de betrokkenen, waarvoor onze dank.


UIT HET ARCHIEF

Andere recente easter eggs