:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> TERMINATOR 2
EASTER EGGS: TERMINATOR 2
Maatschappij: Artisan - Regio: 1 - Datum: 2000-09-20
Wat?
Deze regio 1 versie van Terminator 2 bevat enkele easter eggs, waaronder de extended special edition van 155 minuten. Lees hieronder hoe je deze oproept.

Hoe?
1. Kies je in het hoofdmenu van schijf 1/kant A "sensory control" kan je niet enkel de audiotracks selecteren maar via een verborgen THX-logo op het hoofd van de Terminator heb je eveneens de mogelijkheid om aan de hand van de THX Optimode audio en video af te stellen volgens de THX-normen.

2. Er bevindt zich een derde versie van de film op de DVD, weliswaar als easter egg (verborgen extra), waar de kijker zelf naar moet zoeken. Het gaat hier om de extended special edition van 155 minuten met enkele bijkomende scènes waaronder de T-1000 die John Connor's slaapkamer doorzoekt en het alternatief einde. Hoe kan je deze versie opstarten? Welnu, er zijn twee manieren (zie screenshot). Ga naar het hoofdmenu en selecteer special edition, rechts van het menu heb je vijf vakjes, nu druk je afhankelijk van je DVD speler achtereenvolgens 8 2 9 9 7, of 8 enter 2 enter 9 enter 9 enter 7 enter. Hierop verschijnen in die vijf vakjes de woorden "The Future Is Not Set" waarop het menu wijzigt waardoor je de extended special edition kan afspelen. De ogen van de terminator lichten allebei in het rood op. De tweede manier is de eenvoudigste: start één van beide versies op en kies via het on screen menu van je DVD speler "Title 3", dit brengt je eveneens naar de extended special edition.

3. De derde verborgen extra bevindt zich in de Data Hub rubriek op schijf 2/kant B. Als je hier ongeveer 30 seconden wacht, krijg je links onderaan een vierkantje dat oplicht. Selecteer je dit vakje krijg je in willekeurige volgorde een Swelltone trailer (multi-angle), Join The Resistance (tekst) en de T-1000 die doorheen het menu komt en roept "get out". Leuk.Andere recente easter eggs