:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> I, ROBOT
EASTER EGGS: I, ROBOT
Maatschappij: Fox - Regio: 2 - Datum: 2004-12-11
#1
Wat?
Filmpje met de kat die ligt te soezen op een TV-toestel.
Hoe?
In het menu van "Day Out Of Days: The I, Robot Production Diaries", ga naar het vierde menuscherm "Following Breadcrumbs" en ga op de optie "Alex's Introduction" staan. Druk op het pijltje naar boven. Er licht een stekker op. Druk op enter.

#2
Wat?
Filmpje: Will Smith wordt in de tunnel achtervolgd door twee broodroosters.
Hoe?
In het menu van "Day Out Of Days: The I, Robot Production Diaries", ga naar het vijfde menuscherm "You Are Experiencing A Car Accident" en ga op de optie "Alex's Introduction" staan. Druk op het pijltje naar boven. Er licht een stekker op. Druk op enter.

#3
Wat?
Filmpje: Sonny kijkt naar TV.
Hoe?
In het menu van "Day Out Of Days: The I, Robot Production Diaries", ga naar het zesde menuscherm "One On One" en ga op de optie "Alex's Introduction" staan. Druk op het pijltje naar boven. Er licht een stekker op. Druk op enter.

#4
Wat?
Alternatieve scène waarin Sonny naast een knipoogje ook een kusje toewerpt.
Hoe?
In het menu van "Day Out Of Days: The I, Robot Production Diaries", ga naar het negende menuscherm "Will Smith's Wild Ride" en ga op de optie "Alex's Introduction" staan. Druk op het pijltje naar boven. Er licht een stekker op. Druk op enter.

#5
Wat?
Filmpje met een reeks ongeinige pret met een filmclapper.
Hoe?
In het menu van "Day Out Of Days: The I, Robot Production Diaries", ga naar het tiende menuscherm "Conclusion" en ga op de optie "It's A Wrap" staan. Druk op het pijltje naar boven. Er licht een stekker op. Druk op enter.Andere recente easter eggs