:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> HELLBOY - DIRECTOR'S CUT
EASTER EGGS: HELLBOY - DIRECTOR'S CUT
Maatschappij: Columbia Tristar - Regio: 2 - Datum: 2005-02-03
Disc 1:
#1
Wat? Regisseur Guillermo del Toro excuseert zich voor het feit dat hij de inleiding van een cue-card heeft moeten aflezen.
Hoe? In het hoofdmenu, ga op "Introduction" staan en druk op het pijltje naar boven. Drie eitjes van Sammael lichten op. Druk op enter.

#2
Wat? Een gallerij cartoons van Guillermo del Toro, vergezeld van zijn ongezouten uitspraken die hij op de set heeft uitgeraaskald, blijkbaar opgetekend door een paar malafide medewerkers (die bij deze overigens ongetwijfeld ontslagen zijn ;) ).
Hoe? In het special features-menu, ga op "Main Menu" staan en druk op het pijltje naar onder. Drie eitjes van Sammael lichten op. Druk op enter.

#3
Wat? DVD Credits
Hoe? In het special features-menu, ga op "Main Menu" staan en druk tweemaal op het pijltje naar onder. De kroon licht op. Druk op enter.

Disc 2:
#4
Wat? Storyboards voor de originele, niet-gebruikte openingsscène.
Hoe? In het Kroenen's Lair-menu, in de subsectie "Animatics", ga op "back" staan en druk op het pijltje naar onder. Drie eitjes van Sammael lichten op. Druk op enter.

#5
Wat? Een computervoorstudie van Hellboys toekomstvisioen.
Hoe? In het Kroenen's Lair-menu, in de subsectie "Board-A-Matics", ga op "back" staan en druk op het pijltje naar onder. Drie eitjes van Sammael lichten op. Druk op enter.

#6
Wat? Een presentatie met drie angles (storyboards, finale afwerking en allebei samen) van de scène waarin de Ogdru Jahad uitbreken.
Hoe? In het Kroenen's Lair-menu, in de subsectie "Storyboard Comparisons", ga op "back" staan en druk op het pijltje naar onder. Drie eitjes van Sammael lichten op. Druk op enter.

#7
Wat? Een derde gallerij posters met enkele indrukwekkende schetsen en ontwerpen.
Hoe? In het Bellamie Hospital-menu, in de subsectie "Pring Campaign", ga op "Final Campaign" staan en druk op het pijltje naar onder. Drie eitjes van Sammael lichten op. Druk op enter.Andere recente easter eggs