:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> INCREDIBLES, THE
EASTER EGGS: INCREDIBLES, THE
Maatschappij: Buena Vista - Regio: 2 - Datum: 2005-03-16
Alle easter eggs zijn terug te vinden op disc 2.

#1
Wat?
Een extra verwijderde scène, voorafgaand aan het befaamde duimspijker-incident, waarin Dash zijn leerkracht het bloed onder de nagels pest.
Hoe?
In het deleted scenes-menu, verschijnt er af en toe in de rechter bovenhoek de battle robot uit de film. Selecteer deze met de pijltoetsen en druk op enter.

#2
Wat?
Een toelichting door Brad Bird bij de gastrol van Frank Thomas en Ollie Johnston.
Hoe?
In het behind the scenes-menu, verschijnt er af en toe in de rechter bovenhoek de battle robot uit de film. Selecteer deze met de pijltoetsen en druk op enter.

#3
Wat?
Een tweetal animatiebloopers.
Hoe?
In het more making of-The Incredibles-menu, verschijnt er af en toe in de rechter bovenhoek de battle robot uit de film. Selecteer deze met de pijltoetsen en druk op enter.

#4
Wat?
Een kort filmpje waarin vader en zoon Parr aan het vechten zijn om de afstandsbediening.
Hoe?
In het publicity-menu, verschijnt er af en toe in de rechter bovenhoek de battle robot uit de film. Selecteer deze met de pijltoetsen en druk op enter.

#5
Wat?
Een kort filmpje waaruit blijkt dat de scène waarin Mr. Incredible een stuk taart eet, een referentie is naar één van de medewerkers die op de set het record taart-eten houdt.
Hoe?
Op de eerste pagina van het index-menu, verschijnt er af en toe in de rechter bovenhoek de battle robot uit de film. Selecteer deze met de pijltoetsen en druk op enter.

#6
Wat?
Dé ultieme illustratie dat Pixar een ernstig bedrijf is waar alleen maar ernstige mensen werken.
Hoe?
Op de tweede pagina van het index-menu, verschijnt er af en toe in de rechter bovenhoek de battle robot uit de film. Selecteer deze met de pijltoetsen en druk op enter.

#7
Wat?
Een ode aan alle knopjes en deuren uit de film , een compilatie filmpje op muziek.
Hoe?
Op de hoofdpagina van disc 2, verschijnt er af en toe in de rechter bovenhoek de battle robot uit de film. Selecteer deze met de pijltoetsen en druk op enter. (met dank aan Siegfried Pevenage)


UIT HET ARCHIEF

Andere recente easter eggs