:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> LOST - SEIZOEN 1
EASTER EGGS: LOST - SEIZOEN 1
Maatschappij: Buena Vista - Regio: 2 - Datum: 2006-01-29
#1
Wat?

De integrale radioboodschap van Danielle Rousseau.
Hoe?
Op disc 2, ga naar het episodes-menu, en selecteer de optie om terug naar het hoofdmenu te gaan. Druk op het pijltje naar rechts. In de jungle licht er een witte stip op. Druk nu op enter.

#2
Wat?

Alternatieve openingscredits.
Hoe?
Op disc 7, ga naar het hoofdmenu, en selecteer de optie "Tales From The Island". Druk op het pijltje naar links. Naast "disc 7" licht er een witte stip op. Druk nu op enter.

#3
Wat?

Terry O'Quinn (Locke) trekt een kanjer van een grijns met een stuk appelsien tussen zijn tanden.
Hoe?
Op disc 7, ga naar het "Tales From The Island"-menu, en selecteer de optie om terug naar het hoofdmenu te gaan. Druk op het pijltje naar rechts. Naast het luik licht er een witte stip op. Druk nu op enter.

#4
Wat?

Een scène waarin Dominic Monaghan aan Maggie Grace vraagt of ze Lord Of The Rings heeft gezien, en zij te kennen geeft dat ze niet echt gecharmeerd was door de cast van "30 year old virgins".
Hoe?
Op disc 7, ga naar het "Lost Revealed"-menu, vervolgens naar het "Deleted Scenes"-menu en selecteer de scène "The Climb". Druk driemaal op het pijltje naar links. Boven de onderste sport van de ladder licht er een witte stip op. Druk nu op enter.Andere recente easter eggs