:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> LOST - SEIZOEN 2 DEEL 2
EASTER EGGS: LOST - SEIZOEN 2 DEEL 2
Maatschappij: Buena Vista - Regio: 2 - Datum: 2006-10-06
#1
Wat?
Een platenhoes uit de kast van Desmond Hume
Hoe?
Op disc 4, het hoofdmenu, en selecteer de optie "Bonus features". Druk tweemaal op het pijltje naar links. Naast de lavalamp licht er een stuk langspeelplaat op. Druk nu op enter.

#2
Wat?
Hoe bak je Dharma Corporation-koekjes?
Hoe?
Op de bonusdisc, ga in het hoofdmenu naar nummer 3, en druk tweemaal op het pijltje naar boven. De stippen verdwijnen. Druk nu op enter.

#3
Wat?
Jorge Garcia verraadt of zijn liters zweet nu echt of vals zijn.
Hoe?
Op de bonusdisc, ga naar het menu "Lost On Location", en selecteer de aflevering "Everybody Hates Hugo". Druk driemaal op het pijltje naar rechts. Naast de plakkaat licht er een punt op. Druk nu op enter.

#4
Wat?
De cast viert kerst op Hawaii en Dominic Monaghan vertelt een (flauw) mopje.
Hoe?
Op de bonusdisc, ga naar het menu van Phase One en selecteer de optie "Fire & Water" en druk tweemaal op het pijltje naar links. Naast de optie "Anatomy Of An Episode" licht er een punt op. Druk nu op enter.

#5
Wat?
Stukje interview van een dikke 4 minuten met Evangeline Lilly.
Hoe?
Op de bonusdisc, ga naar het menu van Phase Two en selecteer de optie "Lost Bloopers" en druk tweemaal op het pijltje naar links. Onderaan links op de plakkaat licht er een punt op. Druk nu op enter.

#6
Wat?
Nog een verwijderde scène met Hurley en Rose. (stond ook al op deel 1)
Hoe?
Op de bonusdisc, ga naar het menu "The Lost Flashbacks", selecteer de scène "The wake" en druk driemaal op het pijltje naar rechts. Naast de plakkaat licht er een punt op. Druk nu op enter.

#7
Wat?
Wat alternatieve takes waarin team 2 een kip vangt. (stond ook al op deel 1)
Hoe?
Op de bonusdisc, ga naar het menu "Deleted Scenes", selecteer op het tweede scherm de scène "Connected" en druk driemaal op het pijltje naar rechts. Rechts van de plakkaat licht er een punt op. Druk nu op enter.

#8
Wat?
J.J. Abrams poseert voor een muur vol graffiti.
Hoe?
Op de bonusdisc, ga naar het menu van Phase Three en selecteer de optie "Secrets From The Hatch" en druk tweemaal op het pijltje naar links. Rechts naast op de plakkaat licht er een punt op. Druk nu op enter.Andere recente easter eggs