:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> PIRATES OF THE CARIBBEAN 2: DEAD MAN'S CHEST
EASTER EGGS: PIRATES OF THE CARIBBEAN 2: DEAD MAN'S CHEST
Maatschappij: Buena Vista - Regio: 2 - Datum: 2006-11-17
#1
Wat?
Een 2 minuten durende blik in de interne keuken (en dat mag U letterlijk opvatten) van de crew.
Hoe?
Op disc 2, ga in het eerste extra's-scherm op de optie "According To Plan" staan en druk tweemaal op de toets naar links. Bovenaan het scherm licht er een blad op. Druk op enter.

#2
Wat?
Een 1 minuut durend making of-filmpje waarin een nep-Siamese tweeling in een motion capture-suit toont hoe ze tot monsters van Davy Jones' bemanning worden getransformeerd.
Hoe?
Op disc 2, ga in het eerste extra's-scherm op de optie "Creating The Kraken" staan, druk éénmaal op de toets naar links en tweemaal op de toets naar boven. Onderaan het scherm licht er een bussel gras op. Druk op enter.

#3
Wat?
Een 1 minuut durend filmpje waarin we de man te zien krijgen die het last-minute verfwerk in zijn nek geschoven krijgt.
Hoe?
Op disc 2, ga in het eerste extra's-scherm op de optie "Fly On The Set: The Bone Cage" staan en druk achtereenvolgens op links-onder-links. Bovenaan het scherm licht er een blad op. Druk op enter.

#4
Wat?
Een anderhalve minuut durend filmpje waarin we zien hoe iemand de crew van verse kokosnoten voorziet.
Hoe?
Op disc 2, ga in het tweede extra's-scherm op de optie "Jerry Bruckheimer: A Producer's Photo Diary" staan en druk driemaal op de toets naar links. Onderaan het scherm licht er een bussel gras op. Druk op enter.

#5
Wat?
Twee minuten in het verlichte bijzijn van de nieuwste god van de kannibalenstam...
Hoe?
Op disc 2, in het "Mastering The Blade"-menu, ga op de optie "Return To Bonus" staan en druk achtereenvolgens op links en onder. Het sleutelgat van Davy Jones' Lockerlicht op. Druk op enter.Andere recente easter eggs