:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> SIMPSONS, THE - SEIZOEN 2
EASTER EGGS: SIMPSONS, THE - SEIZOEN 2
Maatschappij: Fox - Regio: 2 - Datum: 2002-06-20
Voor wie te lui is om de easter eggs zelf te zoeken, hier zijn ze te vinden. Het zijn telkens nog extra schetsen.

- DISC 1

* Ga in het menu van de aflevering "Two Cars In Every Garage And Three Eyes On Every Fish" naar het language-menu, navigeer met de pijltjes naar Blinky (de vis met drie ogen) en druk op Enter.

- DISC 2

Op de tweede disc staan geen easter eggs.

- DISC 3

* Ga in het menu van de aflevering "Bart's Dog Gets An F" naar het language-menu, navigeer met de pijltjes naar wat Santa's Little Helper (de hond) in zijn bek heeft en druk op Enter.

* Ga in het menu van de aflevering "Old Money" naar het hoofdmenu, navigeer met de pijltjes naar de fez op Grampa's hoofd en druk op Enter.

* Ga in het menu van de aflevering "Brush With Greatness" naar het language-menu, navigeer met de pijltjes naar het schilderij van Mr. Burns en druk op Enter.

- DISC 4

* Ga in het menu van de aflevering "Three Men And A Comic Book" naar het language-menu, navigeer het kaartje in de handen van de Comic Book Guy en druk op Enter.

* Ga in het menu van de aflevering "Blood Feud" naar het language-menu, navigeer met de pijltjes naar de ogen van het Olmeekse opperhoofd Xtrapolapaqetl en druk op Enter.

* Ga in het storyboard van de aflevering "Bart Gets An F" naar het storyboard met de post-it briefjes op, druk op het pijltje naar boven, en je krijgt enkele storyboards van een verwijderde scène.Andere recente easter eggs