:: EASTER EGGS ::
DVDInfo.be >> Easter Eggs >> SNATCH
EASTER EGGS: SNATCH
Maatschappij: Columbia Tristar - Regio: 2 - Datum: 2001-01-06
#1
Wat?
Doug's GSM Ringtone

Hoe?
In het hoofdmenu selecteer je "Extra Features", ga via de link "next" naar de tweede pagina, druk op de toets "omhoog", er wordt een muzieknoot opgelicht, druk "enter".

#2
Wat?
Een overzicht van alle boetes tijdens de opnames genoteerd door regisseur Guy Ritchie.

Hoe?
In het hoofdmenu selecteer je "Extra Features", ga via de link "next" naar de tweede pagina, druk twee maal op de toets "omhoog", er wordt een dollarteken ($) opgelicht, druk "enter".

#3
Wat?
Are you easily offended?, luidt de vraag. Druk je No krijg je een montage van scheldwoorden uit de film, druk je Yes krijg je dezelfde montage maar gecensureerd door bieps.

Hoe?
In het hoofdmenu selecteer je "Extra Features", ga via de link "next" naar de derde pagina, druk op de toets "omhoog", er wordt een uitroepteken opgelicht, druk op "enter".

#4
Wat?
Een montage van de beste quotes uit de film.

Hoe?
In het hoofdmenu selecteer je "Extra Features", ga via de link "next" naar de derde pagina, druk tweemaal op de toets "omhoog", er verschijnt het cijfer 1, druk op "enter".

#5
Wat?
(Engelse) ondertiteling van Brad Pitt
In Snatch speelt Brad Pitt een zigeuner met een onverstaanbaar accent. Dit is niet ondertiteld in de echte film, en je begrijpt heel weinig van wat hij zegt. Met dit easter egg wordt zijn tekst ondertiteld.

Hoe?
In het hoofdmenu, ga op Play Movie staan en druk op omhoog. Het varkentje wordt geselecteerd. Druk op Enter.

#6
Wat?
Doug zegt "fuck off"

Hoe?
Extra features - next - ga op trailer staan en druk naar boven. Een icoontje verschijnt - enter. Druk nu nog een keer naar boven waarna Doug geselecteerd wordt - enter.


Easter eggs #5 en #6 werden overgenomen van dvd.nl, met toestemming van de betrokkenen, waarvoor onze dank.


UIT HET ARCHIEF

Andere recente easter eggs