:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: KOMEDIES JULI 2003
PERSBERICHT: KOMEDIES JULI 2003
Bron: Fox - Datum: 2003-06-28 - Geplaatst door: Werner
Komedie voor hilarische zomeravonden!
Kung Pow - Supertroopers - Joe Somebody
Vanaf 16 juli verkrijgbaar op koop-dvd

Kung Pow, Super Troopers en Joe Somebody zijn absurde, onweerstaanbare komedies. Zin om eens even weg te zappen uit de realiteit en zorgeloos te genieten en te lachen? Deze knotsgekke films staan garant voor talloze lachsalvo's en ongecompliceerd plezier!

KUNG POW

Synopsis:
Schrijver en regisseur Steve Oedekerk (Ace Ventura: When Nature Calls) brengt het genre van de karate- en kungfu-films op een hoger niveau. Oedekerk gebruikte en bewerkte bestaande scènes uit deze films, voegde nieuwe dialogen toe en laat ook zichzelf optreden in een kungfu-film uit de jaren '70. Het resultaat is absurd grappig! Om de dood van zijn familie te wreken, gaat de legendarische strijder genaamd "The Chosen One" (Oedekerk) op het platteland op zoek naar de moorddadige Master Pain, ook bekend als Betty. Onderweg komt hij de meest vreemde figuren tegen, zoals een gestoorde koe die getraind is in Oosterse gevechtskunsten en een éénborstige godin. Deze persiflage op kungfu-films is extreem slecht nagesynchroniseerd en zit boordevol rondvliegende vuisten, ongelofelijke special effects en hilarische kungfu-scènes.

Regie: Steve Oedekerk
Cast: Steve Oedekerk
Genre: Komedie
Releasedatum: 16 juli
Leeftijd: 12
Lengte: 78 min.
Beeldverhouding 1.85:1
Talen: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertitels: Nederlands, Frans, EngelsSUPER TROOPERS

Synopsis:
Van het stukje snelweg dat de Super Troopers bewaken, kunnen wetsovertreders maar beter wegblijven. Deze vijf al te enthousiaste en door humor gedreven politiemannen laten graag de hel losbreken, waardoor automobilisten verdraaid goed en niet zonder bezorgdheid hun achteruitkijkspiegel in de gaten moeten houden.Terwijl de overheid dreigt hun banen af te schaffen en ze in een eindeloze vete met de lokale politie verwikkeld zijn, stevenen de Super Troopers op hilarische wijze af op hun ondergang, tot er een lijk wordt ontdekt en ze mogelijk een drugskartel op het spoor komen... In de ultieme strijd om hun banen te redden, komen de Troopers in actie om de misdaad op te lossen en de lokale politie de loef af te steken.

Regie: Jay Chandrasekhar
Genre: Komedie
Releasedatum: 16 juli 2003
Leeftijd: 12
Lengte: 96 min.
Beeldverhouding: 1.85:1
Talen: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels

Extra's op DVD:
• Featurette & Verwijderde Scènes:
- College boy eating oregano
- Mac and Foster posting with a reefer
- Shooting range
- Farva
- O' Hagan's stop
- Alternatief einde (ong. 11 min.)JOE SOMEBODY

Synopsis:
Komedie-acteur Tim Allen (Galaxy Quest, The Santa Clause) speelt Joe Scheffer, een schuchtere, alleenstaande vader die zich overwerkt en ondergewaardeerd voelt op kantoor. Wanneer een krachtpatser van het bedrijf hem voor de ogen van zijn dochtertje vernedert en in elkaar slaat, besluit Joe dat het tijd wordt in opstand te komen. Dankzij de training van een gestoorde meester in Oosterse gevechtstechnieken (Jim Belushi), zou Joe weleens iedereen knockout kunnen slaan in deze onweerstaanbare komedie!

Regie: John Pasquin
Cast: Tim Allen (The Santa Clause, The Santa Claus 2, Who is Cletis Tout?)
Genre: Komedie
Releasedatum: 16 juli
Leeftijd: AL
Lengte: 94 min.
Beeldverhouding: 1.85:1
Talen: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels

Extra's op DVD:
• Verwijderde scènes:
- Joe and Ricky on balcony
- Monster Man
- Chuck talks about his old flame.


Recent nieuws van dezelfde bron