:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: KOOPDVD AUGUSTUS 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD AUGUSTUS 2003
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2003-06-28 - Geplaatst door: Werner
Yu-Gi-Oh! Deel 1: Het Hart van de Kaarten & Yu-Gi-Oh! Deel 2: In Een Wespennest
It’s time to Duel!

Synopsis Yu-Gi-Oh! algemeen:

De serie ‘Yu-Gi-Oh!’ vertelt het verhaal van het bescheiden jongetje Yugi dat één grote passie heeft en dat is het spelen van het spel Duel Monsters. Samen met zijn beste vrienden Joey, Tristan en Tea gaat hij helemaal op in het kaartspel waarin de strijd wordt aangegaan met mystieke figuren en monsters. Wat Yugi en zijn vrienden in hun wildste dromen niet konden vermoeden, gebeurt wanneer het spel tot leven wordt gewekt door de mysterieuze Maximillion Pegasus. Een oude Egyptische puzzel blijkt voor Yugi de sleutel te zijn om krachten te verwerven waarmee hij een waardige tegenstander is van zelfs de meest machtige speler.

Yu-Gi-Oh! is het geesteskind van Kazuki Takahashi, een Japanse striptekenaar

Synopsis Yu-Gi-Oh! Deel 1: Het Hart van de Kaarten

1. HET HART VAN DE KAARTEN
Yugi en zijn vrienden zijn vervuld van opa’s collectie Duel Monsters kaarten, maar als de beste duellist en meedogenloze magnaat Kaiba, opa ontvoert om de zeldzame Blue Eyes White Dragon te krijgen, moet Yugi het opnemen tegen Kaiba in een ultieme Duel Monsters krachtmeting om zijn opa te wreken.

2. EEN HANDSCHOEN, TWEE STERREN
Yugi en zijn vrienden houden zich vandaag niet bezig met het bijschaven van hun duelvaardigheden, maar kijken hoe Weevil en Rex Raptor het tegen elkaar opnemen op het Regionale Duel Monsters Kampioenschap. Als Yugi een pakje opent van de Duel Monsters schepper, Maximillion Pegasus, wordt hij gedwongen hem te ontmoeten in het mysterieuze schaduwrijk, waar alle monsters en magie werkelijkheid zijn. Yugi verliest en Pegasus eist als prijs de ziel van Yugi’s opa op. Yugi moet naar het Duel Koninkrijk afreizen en het toernooi van Pegasus winnen, als hij zijn opa ooit nog terug wil zien!

3. DE REIS NAAR HET DUEL KONINKRIJK
Yugi geeft één van zijn starchips aan Joey, zodat hij aan boord kan gaan van de boot, die naar het Duel Koninkrijk gaat. Hij wil daar gaan duelleren en de prijzenpot winnen, om het gezichtsvermogen van zijn zusje te redden. Tea en Tristan klimmen stiekem aan boord om hun vrienden te vergezellen. Als bekend wordt dat Yugi degene was, die de wereldkampioen Kaiba heeft verslagen, probeert de gluiperige Weevil Yugi’s deck te verpesten, door zijn beste kaarten overboord te gooien.

Synopsis Yu-Gi-Oh! deel 2: In Een Wespennest

4. IN EEN WESPENNEST
Als Yugi en z’n vrienden eenmaal het Duel Koninkrijk hebben bereikt, kondigt Pegasus aan dat er veel mysterieuze geheimen op het eiland huizen, die dit ultieme toernooi anders zullen maken dan alle andere toernooien. Maar als Weevil deze mysterieuze regels tegen Yugi in een duel begint te gebruiken, moet Yugi niet alleen erachter zien te komen wat deze regels inhouden, maar ze ook onder de knie krijgen om te overleven.

5. DE ULTIEME GREAT MOTH
Als Yugi de eerste Duel Monsters van Weevil heeft verslagen, schrikt hij heel erg als hij er achterkomt dat Weevil nog een laatste truc in petto heeft; een roofzuchtige Great Moth, die bij iedere beurt sterker wordt. Zal Yugi een manier vinden om dit gevleugelde beest te vernietigen, voordat het hem vernietigt?

6. HET EERSTE DUEL
Terwijl Joey een duel tegenstander zoekt waar hij van kan winnen, accepteert hij toch een duel met de doorgewinterde Mai. Maar als zij een zenuwslopende helderziende gave begint te demonstreren, raakt Joey totaal in de war en zit er niets anders voor hem op, dan Mai’s geheime strategie te doorgronden, voordat hij het slachtoffer ervan wordt.

Regisseur: Kunihisa Sugishima
Met de stemmen in de Nederlands gesproken versie van: Pepijn Gunneweg, Dieter Jansen, Lottie Hellingman, Sander de Heer, Olaf Wijnants, Steve Beirnaert, Fred Meijer, Roberto de Groot, Sophie Hoeberechts
Genre: Animatie
Speelduur: ca. 66 minuten per deel (3 afleveringen per deel, ca. 22 minuten per aflevering)
Releasedatum: 12-08-03

Specificaties DVD:
Taal: Nederlands gesproken of Engels gesproken
Ondertiteling: optioneel: Nederlands (in het geval van de Engels gesproken versie)
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0 (in het geval van de Nederlands gesproken versie), Dolby Digital 5.1 (in het geval van de Engels gesproken versie)

Extra:
• Geen
The Barber
Do you really want to know who’s NEXT?

Synopsis:
In het kleine plaatsje Revelstoke in Alaska kan niemand vermoeden dat de plaatselijke kapper Dexter Miles een afschuwelijke moord op zijn geweten heeft. Miles is ervan overtuigd dat niemand erachter zal komen, vooral niet als de winter intreedt die de dagen kort maakt en van het stadje een afgelegen oord maakt. Maar dan bericht Sheriff Corgan dat er een lijk is gevonden en een politiemacht wordt erop uitgestuurd om de moord te onderzoeken. Dit wakkert de lust van Miles om te moorden alleen nog maar verder aan. Nu er een seriemoordenaar rondwaart, gaat Revelstoke een angstige, lange winter tegemoet…

Regie: Michael Bafaro
Cast: Malcolm McDowell (Just Visiting, Gangster No. 1, My life so far), Jeremy Ratchford (Angel Eyes, Fly Away Home, The Crew), Garwin Sanford (Get Carter, Firestorm), Brenda James (Patriot Games, Stone Cold), Paul Jarrett (Fear of Flying, Leaving Normal), Erin Wright (Duets, Beautiful Joe)
Genre: Thriller
Speelduur: 94 minuten
Releasedatum: 26-08-03

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands (optioneel)
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (1,85:1) anamorphic widescreen, geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Dolby Digital 5.1

Extra’s:
• Trailer
• Photo gallery
• Biographies
Time Lapse

Synopsis:
Wanneer agent Clayton Pierce tijdens een routineklus voor de Anti Terrorist Unit een handel in nucleaire wapens ontdekt, saboteert hij de missie opzettelijk. Zijn baas La Nova is furieus en Clayton wordt, zonder dat hij het zelf weet, een middel toegediend dat zijn hersenen aantast, waardoor permanent geheugenverlies optreedt. Clayton kan niemand meer vertrouwen en zoekt hulp bij zijn ex-vrouw Kate. Hij vertrouwt op haar geheugen om La Nova te ontmaskeren, maar dan blijkt dat ook Kate het middel toegediend heeft gekregen. Terwijl de tijd wegtikt, proberen Clayton en Kate het anti-serum te vinden voordat het te laat is.

Regie: David Worth (Bloodsport, Any Which Way You Can)
Cast: William McNamara (Copycat, Sweet Jane), Roy Scheider (The Rainmaker, Naked Lunch), Dina Meyer (Starship Troopers, Dragonheart)
Genre: Thriller
Speelduur: 90 minuten
Releasedatum: 26-08-03

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands (optioneel)
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (2.35:1) anamorphic widescreen, geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra’s:
• Trailer
• Photo gallery
• Biographies
A Bridge of Dragons
No reasons! No rules! No submission! No mercy!

Synopsis:
In de nasleep van een oorlog strijden twee volkeren tegen elkaar op leven en dood. Warchyld (Dolph Lundgren) vecht al van kindsaf tegen de vijand, maar twijfelt steeds meer aan de zin van de strijd. Wanneer hij op een missie wordt gestuurd om een vijandelijk depot te vernietigen, weigert hij dan ook. Zijn superieuren beschouwen hem daardoor als gevaarlijk en sturen een huurmoordenaar achter hem aan. Ondertussen wacht het jonge meisje Halo op de voltrekking van haar huwelijk met de hooggeplaatste generaal Roucheng. Omdat ze een huwelijk met deze wrede man niet ziet zitten, ontsnapt ze en slaat op de vlucht. Haar vaardigheid in oosterse vechtkunst komt goed van pas wanneer ze haar achtervolgers af moet schudden. Warchyld en Halo ontmoeten elkaar terwijl ze beiden op de vlucht zijn en bundelen hun krachten tegen de vijand Roucheng.

Regie: Isaac Florentine
Cast; Dolph Lundgren (Universal Soldier), Rachel Shane, Cary-Hiroyuki Tagawa (The Last Emperor, Pearl Harbor)
Genre: Actie
Speelduur: 90 minuten
Releasedatum: 26-08-03

Specificaties DVD:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 Unwrapped en 2.0

Extra’s:
• Trailer
• Photo gallery
• Biographies
Claim
Kill a man. Sink a ship. Get the money. Think again…

Synopsis:
Voor de kust van Argentinië verdwijnt het schip All Virtue zonder enig spoor achter te laten. In Californië wordt een whizzkid vermoord in bad gevonden. Deze twee gebeurtenissen lijken geen verband met elkaar te houden, maar Ellen Brachman (Louise Lombard), schade-expert voor de Rotterdamse zeevaartverzekeraar European Hayward, vermoedt fraude. Met de hulp van haar collega Peter ontdekt ze in Buenos Aires dat de waarheid even donker is als de wateren van de Atlantische Oceaan waarin de All Virtue waarschijnlijk is gezonken. Bijgestaan door de aantrekkelijke advocaat Roberto met wie ze een passievolle affaire heeft, probeert ze de waarheid achter dit schandaal te ontdekken. De moord op Roberto is de aanloop tot een wending van het verhaal in deze superspannende hi-tech thriller die Ellen en Peter nooit konden vermoeden….

Regie: Martin Lagestee
Cast: Billy Zane (Titanic, Tombstone), Louise Lombard
Genre: Thriller
Speelduur: 90 minuten
Releasedatum: 26-08-03

Specificaties DVD:
Taal: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (2.35:1) anamorphic widescreen. Geschikt voor alle beeldformaten.
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra’s:
• Trailer
• Behind the scenes
• Interviews
• Photo gallery
• Biographies