:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: KINDERTITELS
PERSBERICHT: KINDERTITELS
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-07-11 - Geplaatst door: Werner
TOTALLY SPIES vluchten naar nieuwe koopdvd’s

Hier zijn ze weer, Alex, Sam en Clover, of: Totally Spies. Met in hun tas twee nieuwe koopdvd’s. Reken maar dat daar weer dolle avonturen op staan! Op Spionnen op de Vlucht heten die avonturen De Wisser, Spionnen op de Vlucht en Nobelprijs. In Make-up en Missies zijn de titels Spion Gladiatoren, Modelburgers en Chips meiden. Wees maar zeker dat Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu uit Charlie’s Angels: Full Throttle nog heel wat kunnen leren van onze drie stoere meiden!
Spionnen op de vlucht opent met De Wisser. In Bora Bora onderzoeken de meisjes vreemde wezens die uit de Oceaan kwamen en de hersenen van ’s werelds tien beste wetenschappers letterlijk opzogen. Onze spionnen ontdekken dat Dr. Aldous Crowley hier achter zit, een briljant maritiem bioloog die door andere wetenschappers geschuwd wordt. Hij dreigt ermee de tien machtigste leiders van de wereld hetzelfde lot te laten ondergaan als hij niet snel 10 biljoen dollar ontvangt.
Daarnaast worden de Spies in Spionnen op de vlucht door WOOHP opgeroepen voor wat een doodnormale missie lijkt. Ze staan met hun mond vol tanden als ze te zien krijgen hoe ze een bank beroven! WOOHP agenten arresteren de meiden en stoppen ze in een high-tech cel. Omdat de Spies honderd procent zeker zijn van hun onschuld, hebben ze maar één mogelijkheid: uitbreken en de echte dader opsporen!
In de episode Modelburgers op de dvd Make-up en Missies onderzoeken onze sympathieke spionnen een reeks ontvoeringen in de modellenwereld. Uiteindelijk leidt het onderzoek hen naar een internationaal bureau met een boosaardig vrouwmens aan het hoofd. Ze is erin geslaagd een apparaat te ontwikkelen dat de schoonheidsfoutjes van haar modellen omwisselt met de perfecte trekken van de ontvoerde modellen. Op die manier wil ze een hele groep perfecte modellen creëren, zodat zij de absolute macht heeft in het modellenwereldje. De spionnen vechten tegen deze boosaardige dame. Ook bij hen werden een aantal schoonheidskenmerken gestolen: Alex’ haar, Clover’s benen en Sam’s glimlach werden vervangen door belachelijk ogende kenmerken.

Releasedatum: 15 juli 2003 Beeld: 4:3
Geluid: audio Dolby Digital 2.0
Taal: Nederlands gesproken
Speelduur: circa 75 minuten

Achtergrondinformatie

Alex, Sam en Clover voorkomen op een dag een wereldramp zonder het zelf te beseffen. Voldoende om bij WOOHP (World Organisation of Human Protection) als internationale superspionnen ingelijfd te worden. De drie typische Beverly Hills meiden krijgen een spoedcursus in Totally Spies, het startsein voor een spannend dubbelleven! Net als al hun leeftijdsgenoten lopen ze school, maken ze huiswerk en zijn ze dol op winkelen en feesten. Maar, wat niemand weet: Sam, Alex en Clover kunnen op elk moment op missie moeten. Tegen schurken vechten, de mensheid redden. Ze doen het allemaal in stijl.

Meer, als je ze over het televisiescherm ziet rollebollen, zal het je wel opvallen: hippe films als Charlie’s Angels, Austin Powers, Clueless en Spy Kids hebben hun invloed op Totally Spies gehad. Voeg daar nog thema’s aan toe die kids aanspreken zoals muziek, mode, vriendschap, school en niet te vergeten coole 007-achtige gadgets. Komen daar nog extra kruidige ingrediënten bij: veel actie, avontuur en humor. En, wat de serie extra bijzonder maakt, het is de eerste actie-avonturenserie met drie stoere meiden in de hoofdrol!

Hoe word je zelf een Totally Spies ?

- Praat over het schoolfeest terwijl je een raket lanceert in de jungle…
- Gebruik een laserföhn om een superschurk knock-out te slaan…
- Vertel je vriendin dat je nooit meer met haar praat en word drie seconden later weer haar beste vriendin…
- Vlieg in een supersonische jet naar school om op tijd te zijn voor je wiskundeproefwerk…
- Vind een geheime doorgang terwijl je nét een paar nieuwe schoenen aan het passen bent…
- Laat geen woord los tegen een bad guy, zeker als je zijn kapsel maar niks vindt…
- Verraad je dekmantel omdat je in een verhitte discussie belandt over de nieuwste popster…
- Red de wereld met style en attitude!

Even voorstellen: drie meiden met een attitude!

SAM De intellectuele Spie

Sam is de meest volwassen meid van de drie. Ze staat stevig in haar schoenen, ze denkt voordat ze doet. Geen cliché intellectueeltje, wel de beste van de klas, die Sam. Ze houdt altijd het hoofd koel en er is geen probleem waar ze geen praktische oplossingen voor heeft!

CLOVER De populaire Spie

Er is haast niemand die zo winkelverslaafd is als Clover. En, akkoord, ze is een tikkeltje impulsief en wordt om de haverklap verliefd. Maar dat belet haar allemaal niet in actie te schieten als dat nodig is. De bad guys een lesje leren? Zelfs al maakt ze geen schijn van kans? Geen probleem, Clover staat klaar! Sterk en atletisch als ze is. Om over haar gladde tong nog maar te zwijgen. Ze weet de Spies uit elke benarde situatie te babbelen!

ALEX De jongste Spie

Alex, de jongste Spie van de drie. Heel schattig is ze, maar soms ook een beetje naïef. Zo beseft niet altijd het gevaar en de risico’s bij een missie. Sam en Clover overschaduwen haar wat, maar Alex zit daar niet zo mee. Ze heeft veel bewondering voor haar vriendinnen en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de drie de beste vriendinnen in de hele wereld blijven!Nieuwe koopdvd’s MEDABOTS verdrijven verveling tijdens zomervakantie

Dankzij Medabots zal het geen saaie zomervakantie worden! De spanning en het spektakel vliegen je immers om de oren in de koopdvd’s die Bridge Entertainment Group op 15 juli op de markt gooit. Het vijfde deel zal je in de winkel vinden als Val aan, Metabee!, voor het zesde deel moet je zoeken naar Een gevaarlijke bende.
Naar goede gewoonte vind je op de dvd’s vier afleveringen.

Medabots Deel 5 : Val aan, Metabee!

Iemand die verdacht veel op Metabee lijkt valt de Medabots aan in het dorp. Samen met Ikki krijgt hij de schuld van alles en ze moeten rennen voor hun leven! Ze besluiten dat Metabee moet zijn gekloond. Inmiddels komt Koji een onbekende Medafighter tegen: Rintaro en zijn Medabot Kantaroth. Kantaroth lijkt sprekend op Metabee, maar volgens Rintaro is dit een verbeterde en veel krachtigere versie. Ikki besluit dat hij Rintaro wel mag, alleen is hij er niet zo blij mee dat Rintaro ook op Karin valt! Net als ze met een Robattle willen beginnen, komt de Rubberobo Bende roet in het eten gooien...

Afleveringen : Gebruik de Medaforce ; Afgang op TV ; De Komst van Rintaro ; De Medafighter uit de Ruimte

Medabots Deel 6 : Een gevaarlijke bende

Op de dag dat wordt bepaald wie mag deelnemen aan de Wereld Robattle Kamioenschappen moet Ikki nog twee Robattles winnen om zeker te zijn van een plekje in het team van Japan. Maar, dan komt hij erachter dat de Rubberobo Bende zijn moeder heeft ontvoerd! Hij moet kiezen tussen het Kamioenschap en zijn moeder. Ikki kiest ervoor zijn moeder te redden en gaat achter de Rubberobo Bende aan. Metabee gebruikt de Medaforce om de sterke Medabots van de Rubberobo bende te verslaan, maar daardoor raakt hij bijna uitgeput. Gelukkig krijgt Ikki hulp van Space-Medafighter X, maar is dat genoeg om zijn moeder te redden? En, kan Ikki alsnog meedoen aan het Kampioenschap?

Afleveringen : Het Schaduwzwaard ; Blijf van m’n Moeder af! ; X-treem Link ; De Slag in de Ruïnes

Karakters

Ikki
Leeftijd: 10
Metabot: Metabee

Ikki Tenryou is een leerling van de Riverview Junior High School. Hij is een levendige, gemakzuchtige jongen, maar hij is wel een beetje verlegen en laat nog wel over zich heen lopen. In het begin maakt zijn Metabot Metabee daar behoorlijk misbruik van en windt Metabee Ikki om zijn vinger. Maar nadat ze samen in een aantal Robattles gevochten hebben, onstaat er een sterke band tussen de twee. Met meisjes is het echter een ander verhaal: hij weet gewoon niet goed hoe hij met ze om moet gaan. Zo wordt hij behoorlijk onder de duim gehouden door zijn vriendinnetje Erika, die hij al van jongs af aan kent. Hoewel hij niet echt een begaafde Medafighter is, wordt hij langzamerhand toch steeds beter en beter door zijn schermutselingen met rivaliserende Medafighters, en hoopt hij zo zijn plek in het World Robattle Tournament veilig te stellen.

Erika
Leeftijd: 10
Medabot: Brass

Sinds jonge leeftijd is Erika al het vriendinnetje van Ikki en ze zitten nu ook in dezelfde klas op de Riverview Junior High School. Erika staat stevig in haar schoenen en weet precies wat ze wil. Ze houdt Ikki dan ook stevig onder duim en speelt de baas over hem. Ze heeft echter ook wel lieve meisjesachtige kant en een beetje een zwak voor Ikki. Ze heeft er alles voor over om als eerste de nieuwtjes te weten voor de schoolkrant en daarom heeft ze ook altijd haar fotocamera bij zich. Ze wordt daarin bijgestaan door haar Medabot Brass.

Koji
Leeftijd: 10
Medabot: Sumilidon

Koji zit op de Rosewood Private School. Hij is het moederskindje en tamelijk verwende zoon van een rijke familie. Hij blinkt uit als medafighter en er wordt beweerd dat hij samen met zijn Medabot Sumilidon nog geen wedstrijd heeft verloren. Zijn Medabot is erg sterk door vooral heel veel training. Koji maakt echter geen misbruik hiervan en is een eerlijke vechter. Hij beschouwd zichzelf als het vriendje van Karin en wordt nogal jaloers als anderen, met name Ikki, belangstelling voor haar tonen.

Karin
Leeftijd: 10
Medabot: Neutranurse

Karin is Koji's klasgenote en het meest populaire meisje op de Rosewood Private School. Ze is geen geboren vechter, maar als het er op aan komt kan ze wel meteen in actie schieten en is ze net zo sterk als iedere andere goede Medafighter. Haar Medabot Neutranurse heeft genezende krachen en is net als Karin zachtmoedig en vriendelijk. Ze is niet geschikt om mee te vechten, maar in een Robattle zijn haar genezende krachten heel waardevol!

Henry
Leeftijd: ongeveer 18
Medabot: -

Henry is een wat oudere tiener die werkt in een winkel. Hij is diegene die Metabee aan Ikki verkocht. Hij weet heel veel van Medabots omdat hij een jaar of 10 geleden zelf de ster was van het World Robattle Tournament met zijn Hercules Beetle Type Medabot. Henry heeft ook nog een andere identiteit, namelijk de Phantom Renegade.

Mr. Referee
Leeftijd: onbekend
Medabot: -

Mr. Referee, die ook scheidsrechter was bij het laatste World Robattle Tournament, is de officiële scheidsrechter van de Robattle Association en wordt geroemd om zijn eerlijke beslissingen. Als er een Robattle begint verschijnt hij uit het niets, en bijna elke keer gekleed in een ander kostuum. Hij is een echt vriendelijke man die met heel veel toewijding zijn werk doet, maar nooit zijn gevoel voor humor vergeet.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron