:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BOB DE BOUWER
PERSBERICHT: BOB DE BOUWER
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-08-12 - Geplaatst door: Werner
Bob De Bouwer is er op 12 augustus weer met enkele nieuwe vrienden waarmee hij vele avonturen beleeft! In Bobs Pizza komen de nieuwe inwoners meneer en mevrouw Sabatini voor. Zij zijn de eigenaars van een pizzarestaurant. De vier andere verhaaltjes op de koop-dvd Bobs Nieuwe Vrienden zijn: Meneer Bierhaars doe-het-zelf-ramp, Wendyís verhuisdienst, Liftie en de reuzenwortel en Scherven brengen geluk. Enkele andere personages die voor het eerst langskomen: Jan Jaap van de lokale bouwmaterialenwinkel, dochter Molly en meneer Meckers.

Nieuwe personages

Meneer Sabatini
Hij maakt de beste pizzaís in de stad en de verre omstreken. Als hobby kookt hij heel erg graag voor zijn vrienden, en zijn vriend is iedereen die in zijn pizzarestaurant komt eten. Als hij aan het koken is, durft hij wel eens Mambo No 5 te neuriŽn, dat is immers zijn favoriete lied.

Molly
De helft van haar tijd besteed ze aan een kunstenaarsopleiding, de andere helft van de tijd tuiniert ze graag, vooral in de tuin van haar vader. Ze houdt er helemaal niet van om dingen weg te smijten, ze probeert altijd zoveel mogelijk te recycleren. Oh ja, ze is ook een beetje babbelziek.

Jan Jaap
Is de zaakvoerder van de lokale bouwwinkel. Als hij op bezoek komt, zorg je er maar beter voor dat alles netjes op zijn plaats ligt, want hij heeft een bloedhekel als het er ergens slordig bij ligt.

Meneer Meckers
Hij geniet van een welverdiend pensioen na vele jaren bouwvakker te zijn geweest. Juist, dat is exact hetzelfde beroep als Bob De Bouwer! En, pst, hij weet helemaal niet wat een website is, neem hem misschien eens mee naar www.bobthebuilder.com, daar vind je heel veel leuke spelletjes! Doen!

Verhaaltjes

Op een dag is de pizzabezorger van meneer Sabatini ziek en daarom brengen Bob en Scoop de pizza's rond. Maar onderweg zorgt Spud voor een opstopping en worden de pizza's bijna koud! Kijken maar naar Bobs Pizza.

In Meneer Bierhaars doe-het-zelf-ramp werkt Bob aan een klus, maar plotseling wordt hij weggeroepen. Ondertussen komt meneer Bierhaar thuis en hij ziet Bobs gereedschap liggen. Hij besluit om zelf te gaan klussen. Als dat maar goed afloopt!

De verhuizers van meneer en mevrouw Bierhaar bellen in Wendyís verhuisdienst af omdat ze de griep hebben. Gelukkig heeft Wendy een idee: samen met de delivery truck Skip en de vorkheftruck Trix verhuizen ze de spullen van het oude naar het nieuwe huis.

Spud heeft een konijntje laten ontsnappen in Liftie en de reuzenwortel. Liftie probeert het diertje uit haar schuilplaats te lokken met een wortel op een groot uithangbord. Er komen een heleboel konijnen op af, maar zal het goede er ook bij zitten?

In Scherven brengen geluk heeft meneer Sabatini zijn winkelruit gebroken en Bob komt in actie om een nieuwe te plaatsen. Maar door het dorp lopen met een glazen ruit is zo gemakkelijk nog niet!

Releasedatum: 12 augustus 2003

Kenmerken dvd:

Taal: Nederlands / Vlaams gesproken
Speelduur: 50 min.
Geluid: Dolby Digital 2.0
Beeldformaat 16:9
Regio Code 2 PAL

Bezoek ook de officiŽle website: www.bobthebuilder.com
Bezoek ook de website van Bridge Entertainment: www.bridgekids.nlRecent nieuws van dezelfde bron