:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: HUURDVD'S SEPTEMBER
PERSBERICHT: HUURDVD'S SEPTEMBER
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-09-01 - Geplaatst door: Werner
CHILDREN OF DUNE

Bridge Entertainment Group laat je op 23 september in de videotheek kennismaken met de mini-serie Children of Dune, gebaseerd op het gelijknamige boek van Frank Herbert. Met zijn visionaire meesterwerk verlegde Herbert de grenzen van de sceince-fiction. Van intriges aan het hof tot ontzagwekkende gevechten, van technologische en ecologische toekomstfilosofiën tot confrontaties met de oppermachten van het heelal. Nu meesterlijk in beeld gebracht in deze mini-serie, verspreid over twee dvd’s.

Synopsis:
Sinds Paul 'Maud'dib' Atreides de in de woestijn levende Vrijmans opriep een oorlog te beginnen tegen de laatste overblijfselen van het oude Keizerrijk zijn er twaalf jaar voorbij gegaan. In die periode zijn alle planeten één voor één gekoloniseerd en onder bevel gebracht van 'Maud'dib'.
Uit deze chaos verrees het huis Atreides als de grote machthebber op de dorre planeet Arrakis. Maar het keizerlijke regime is niet almachtig.De grote vijand, baron Harkonnen probeert nog altijd de macht over Dune en zijn mysterieuze levenskracht te herroveren.

Cast: Alec Newman als Paul Atreides, Julie Cox als Irulan Corrino-Atreides, Edward Atterton als Duncan Idaho, Ian McNeice als Baron Vladimir Harkonnen
Regisseur: Greg YaitanesTHE GOOD GIRL

Fans van Friends en Jennifer Aniston in het bijzonder zullen het graag horen, dankzij Bridge Entertainment Group kunnen zijn vanaf 23 september naar de videotheek voor The Good Girl. Nu ja, good, misschien speelt Jennfer toch niet zo’n onschuldige rol...
Het is maar al te duidelijk dat het huwelijk van ‘het goede meisje’ uit deze innemende tragikomedie, de dertigjarige Justine Last, in een kritieke fase is beland. Haar echtgenoot is een nogal makke huisschilder die net iets te veel blowt. Bovendien vlot het met de kinderwens ook al niet echt.
En dan de collega’s op haar werk, de Rodeo Retail, een warenhuis van het minder sjieke soort. Een fraai clubje, van een bijbelvaste veiligheidsagent tot een vriendin die er genoegen in schept de omroepinstallatie met bizarre boodschappen te tarten.
Ook al niet opwindend, tot de jongen Holden arriveert. Justine begint een verhouding met hem. Al snel droomt Holden ervan om samen met Justine het West-Texaanse plaatsje te ontvluchten. Justine's gegoochel met haar passies, frustraties en medemenselijkheid leiden tot een reeks dramatische gebeurtenissen.
Friends-ster Aniston weet de twijfels en onzekerheden van Justine met een blik of grimas subtiel neer te zetten. Gyllenhaal maakt na zijn rol in Donnie Darko opnieuw indruk door zowel medelijden als irritatie op te wekken.
Net als Arteta's zwartgallige debuutkomedie Chuck & Buck, is The Good Girl geschreven door Mike White.

Cast:
Jennifer Aniston als Justine Last; dankt haar bekendheid voornamelijk aan haar rol als Rachel Green in de komische serie Friends, maar speelde recent ook in Bruce Almighty, Rock Star en Office Space.
Jake Gyllenhaal als Holden Worther; nam al hoofdrollen op zich in Donnie Darko, Bubble Boy en Moonlight Mile.
John C. Reilly als Phil Last; acteerde na The Good Girl ook nog in Chicago, Gangs of New York en The Hours. Voor zijn bijrol in Chicago werd hij genomineerd voor een Oscar.
Tim Blake Nelson als Bubba; was onder andere ook te zien in O Brother, Where Art Thou? en regisseerde onder andere Eye of God
John Carroll Lynch als Jack Field; speelde de vader van Jake Gyllenhaal in Bubble Boy.
Regisseur: Miguel Arteta

Kenmerken dvd:
Beeld: 16:9
Audio: 5.1

Extra's:
• Soundbites
• The Making OfOUT FOR A KILL

In de videotheek kan je op 23 september maar beter dekking zoeken. Dan laat Bridge Entertainment Group Steven Seagal immers los. En, hij is Out For a Kill...

Synopsis:
Cocaïne is de favoriete drug onder Amerikanen in 1985. Met de smokkel en verkoop van het goedje valt geld te verdienen, veel geld. Voor hij het goed en wel beseft belandt ook professor Travis Bidner in het midden van die handel.
Samen met zijn oude vriend, Felix Vicente, vliegt Travis naar Mexico om de waarde te schatten van antieke artifcaten die in een vrachtwagen op hen liggen te wachten. Als regeringssoldaten hen plots aanvallen, ontspint zich een vuurgevecht waarbij Travis tot zijn onsteltenis ziet hoe Felix voor zijn ogen wordt dood geschoten.
Travis lukt erin om heelhuids met de vrachtwagen te ontkomen. Hij kan zijn geluk niet op als hij de grens met Amerika in het vizier krijgt. Maar, dan beginnen zijn problemen nog maar pas. Want, de douane vindt in de laadruimte van de trukc meer dan een ton aan cocaïne...

Cast: Steven Seagal als Prof. Travis Burns (zie ook : Exit Wounds, The Patriot, Under Siege, Hard To Kill, …); Michelle Goh als Tommie Ling; Corey Johnson als Ed Grey
Regisseur: Michael Oblowitz


Recent nieuws van dezelfde bron