:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2003
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2003
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-11-15 - Geplaatst door: Werner
BRUM EN DE SNEEUWDIEVEN

Bridge Entertainment brengt nieuwe avonturen van het dappere superautootje Brum uit op koopdvd.

Je kan weer genieten van nieuwe avonturen van de ongewone superheld Brum op koopdvd. Het wordt superspannend in verhalen zoals Brum en de sneeuwdieven of Brum en de stuiterbal. Deze mateloos populaire serie wordt al sinds september uitgezonden op VTM.

Brum is een klein maar dapper autootje, dat iedere dag uit het automuseum wegglipt om leuke avonturen te beleven in de stad. Net als een een echte superheld beschermt en helpt Brum de inwoners van de stad. Dit bekende autootje maakt heel wat mee en is altijd in de buurt om de zaak te redden.

In vijf grappige en spannende avonturen zie je hoe onze dappere superheld Brum keer op keer de misdaad bestrijdt en voor alle problemen steeds een oplossing vindt. Als extraatje vind je ook nog drie korte avonturen!

Brum en de sneeuwdieven
Paniek op de skibaan van de grote stad! Twee vingervlugge dieven hebben er de kassa leeg gestolen. Brum zet de achtervolging in als de dieven door de sneeuw proberen te vluchten. Zullen zij al rollend door de sneeuw ontsnappen of kan Brum hen op het ijs stoppen?

Brum en de stuiterbal
Het is een mooie dag. Er wordt hard gewerkt in de grote stad, waar Brum rustig rondrijdt. Maar plots gebeurt er een ongeval! De gemeentewerkers laten een grote stenen bal stuiteren, en Brum moet er achter aan. Kan hij de bal inhalen voor hij heel de stad omver stuitert?

Brum en de speeldoos
Een dief steelt zomaar de mooie speeldoos uit de balletzaal. Maar Brum is al ter plaatse en zet de achtervolging in. Zal de dief in zijn tu-tu ontsnappen of kan Brum hem naar zijn pijpen laten dansen?

Brum en de bowlingbaan
Een sluwe dief steelt de portemonnee van een bezoeker van de bowlingbaan in de grote stad. Brum gaat op onderzoek uit, vastbesloten de dief te stoppen! Zal hij Polly Zakkerolli kunnen vangen voordat zij weer toeslaat?

Brum en de theaterdieven
Het zuurverdiende geld van de straatmuzikant wordt gestolen. Vermomd als een pantomime koe rennen de dieven door het theater, vast overtuigd dat niemand hen zal herkennen. Zij hebben er echter niet op gerekend dat Brum hen in de gaten heeft! Zal hij hen kunnen vatten?

In de grabbelton
3 speciale avontuurtjes. Goed gedaan, Brum!

Kenmerken dvd:
Taal: Nederlands en Vlaams
Speelduur: 55 minuten
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Digital 2.0THE GOOD GIRL

The Good Girl flirt nu ook in jouw huiskamer.

Dankzij Bridge Entertainment Group kan je vanaf 25 november Jennifer Aniston toevoegen aan je collectie flirts, want dan komt The Good Girl in de winkelrekken. Wie Aniston slechts kent als Rachel Green uit Friends wacht een verrassing, want tussen haar personages uit de populaire sitcom en The Good Girl zit een wereld van verschil…
Het is maar al te duidelijk dat het huwelijk van ‘het goede meisje’ uit deze innemende tragikomedie, de dertigjarige Justine Last, in een kritieke fase is beland. Haar echtgenoot is een nogal makke huisschilder die net iets te veel blowt. Bovendien vlot het met de kinderwens ook al niet echt.
En dan de collega’s op haar werk, de Rodeo Retail, een warenhuis van het minder sjieke soort. Een fraai clubje, van een bijbelvaste veiligheidsagent tot een vriendin die er genoegen in schept de omroepinstallatie met bizarre boodschappen te tarten.
Ook al niet opwindend, tot de jongen Holden arriveert. Justine begint een verhouding met hem. Al snel droomt Holden ervan om samen met Justine het West-Texaanse plaatsje te ontvluchten. Justine's gegoochel met haar passies, frustraties en medemenselijkheid leiden tot een reeks dramatische gebeurtenissen.
Friends-ster Aniston weet de twijfels en onzekerheden van Justine met een blik of grimas subtiel neer te zetten. Jake Gyllenhaal maakt na zijn rol in Donnie Darko opnieuw indruk door zowel medelijden als irritatie op te wekken.
Net als Arteta's zwartgallige debuutkomedie Chuck & Buck, is The Good Girl geschreven door Mike White.

Cast:
Jennifer Aniston als Justine Last
- Dankt haar bekendheid voornamelijk aan haar rol als Rachel Green in de komische serie Friends, maar speelde recent ook in Bruce Almighty, Rock Star en Office Space.
Jake Gyllenhaal als Holden Worther
- Nam al hoofdrollen op zich in Donnie Darko, Bubble Boy en Moonlight Mile.
John C. Reilly als Phil Last
- Acteerde na The Good Girl ook nog in Chicago, Gangs of New York en The Hours. Voor zijn bijrol in Chicago werd hij genomineerd voor een Oscar.
Tim Blake Nelson als Bubba
- Was onder andere ook te zien in O Brother, Where Art Thou? en regisseerde onder andere Eye of God.
John Carroll Lynch als Jack Field
- Speelde de vader van Jake Gyllenhaal in Bubble Boy.

Regisseur: Miguel Arteta

Kenmerken dvd:
Beeld: 16:9
Audio: 5.1

Extra's:
• Soundbites
• The Making OfMR. SAINT NICK

Mr. Saint Nick viert kerstmis in uw videotheek en huiskamer.

Bridge Entertainment Group brengt op 18 november Mr. Saint Nick uit op koopvideo en -dvd. Qua gezellige kerstfeer in huis halen kan dat tellen.
Wat krijg je als je een kerstman hebt die zijn toverkracht langzaam kwijtraakt, een toekomstige kerstman die maar geen genoeg kan krijgen van het nachtleven in Miami en een plan om kerstmis in een heel nieuw kleedje te steken? Precies, een prachtige kerstkomedie voor het hele gezin.
Koning Nicholas XX, beter bekend als de kerstman, en zijn vrouw Carlotta zitten in Mistletoe Manor, hun Beierse kasteel recht onder de poolster. De stemming is er maar bedrukt: met de kerst voor de deur wil de bejaarde koning zijn macht, zijn speelgoed en zijn toverkracht overdragen aan de kroonprins, Nick St. Nicholas, gespeeld door Kelsey Grammer.
Deze sexy kerstman in spe heeft echter andere prioriteiten: Miami's meest begeerde vrijgezel wil de conga dansen in zijn luxe villa aan zee en elke dag feestvieren...
Het originele verhaal met zijn grappige plotwendingen en de met zwier acterende Kelsey Grammer maken samen met met de verbluffende special effects van Mr. St. Nick een unieke kerstfilm, ideaal voor onder de kerstboom.

Cast:
Kelsey Grammer als Nick St. Nicholas/Santa Claus the 21st
- Verwierf wereldwijde faam met zijn rol als Dr. Frasier Crane in de sitcoms Cheers, Wings en Frasier, wat hem al 3 Emmy Awards opleverde.
Charles Durning als King Nicholas XX
- Mag een ware veteraan genoemd worden, niet alleen voor zijn heldhaftige deelname aan Wereldoorlog Twee, maar omdat hij al liefst drie maal eerder de Kerstman portreteerde in It Nearly Wasn't Christmas (1989), Mrs. Santa Claus (1996) en Elmo Saves Christmas (1996).
Katherine Helmond als Queen Carlotta
- Is het bekendst als de moeial Mona uit Who’s the Boss?, maar heeft ook al twee eerdere kerstfilms op haar actief: Ms. Scrooge (1997) en How to Marry a Billionaire: A Christmas Tale (2000).

Regisseur: Craig Zisk

Kenmerken dvd:
Releasedatum: 18 november 2003
Genre: komedie
Beeld: 4:3
Audio: 2.0 stereo


Recent nieuws van dezelfde bron