:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: KOOPDVD'S DECEMBER 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD'S DECEMBER 2003
Bron: Buena Vista - Datum: 2003-11-22 - Geplaatst door: Werner
SHANGAI KNIGHTS


A royal kick in the arse

Het hilarische vervolg op de comedyhit ‘Shanghai Noon’
Te koop op DVD vanaf 10 december 2003

Chon Wang (JACKY CHAN) en Roy O’Bannon (OWEN WILSON) komen in deze knotsgekke komedie opnieuw in actie. Wanneer Chon van zijn zus verneemt dat zijn vader vermoord is, neemt hij afscheid van zijn gerespecteerde leventje als sherif. Hij trekt erop uit om zijn vader te wreken en verzoent zich op zijn weg weer met Roy, zijn praatgrage maat. Samen trekken ze naar Londen waar ze het spoor volgen naar de moordenaar van Chon’s vader. Daar komen ze midden in een complot terecht tegen de koninklijke familie. Wanneer Roy dan ook nog eens sterk geïnteresseerd raakt in de zus van Chon, krijgt die het helemaal niet gemakkelijk en zal hij het onderste uit de kan moeten halen om zijn doel te bereiken!

Distributeur: Touchstone Home Entertainment
Genre: speelfilm
Speelduur: 114 minuten
Keuring: 12 jaar
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Italiaans
Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Italiaans / Nederlands / Kroatisch / Sloveens / Portugees / Hebreeuws
Technische specificaties: 2.35:1 / 16x9.

Bonusmateriaal:
• Gevechtshandleiding
• Keiharde actie
• Niet eerder vertoonde scènes
• Gesproken toelichting van de regisseur
• Gesproken toelichting van de scenarioschrijverTUCK EVERLASTING

If you could choose to live forever, would you ?

Te koop op DVD vanaf 10 december 2003

Tuck Everlasting, gebaseerd op het Award-winnende boek van Natalie Babbit, is het tijdloze verhaal over een meisje dat een magische zomer beleeft en over het geheim dat haar leven voorgoed zal veranderen. De Academy Award® winnaars William Hurt (1985 - Beste Acteur, Kiss of the Spider Women), Sissy Spacek (1980 - Beste Actrice, Coal Miner's Daughter) en Ben Kingsley (1982 - Beste Acteur, Gandhi) maken deel uit van de opmerkelijke cast, en zetten prachtige vertolkingen neer waar jong en oud van zullen genieten.

Het stijve, burgerlijke leventje van de jonge Winnie Foster verstikt haar meer dan de zomerhitte, maar er hangt verandering in de lucht. Bij toeval maakt ze kennis met de familie Tuck - een gastvrij maar vreemd gezin dat niet van deze tijd lijkt te zijn. Ze leren haar het maximale uit het leven te halen, als er plotseling een vreemdeling verschijnt die te veel vragen stelt en het wereltje van de familie Tuck bedreigt. Al gauw moet Winnie besluiten of ze verder wil leven zoals vroeger, of dat ze het leven dat ze nu kent niet meer vaarwel wil zeggen.

Distributeur: Walt Disney Pictures
Genre: speelfilm
Speelduur: 87 min
Keuring: 6 jaar
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Tsjechisch / Hongaars, Dolby Surround 2.0: Russisch / Frans
Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Nederlands / Portugees / Pools / Tsjechisch / Hongaars / Hebreeuws / Grieks / Bulgaars / Russisch / Kroatisch / Sloveens
Technische specificatie: 2.35:1 / 16x9.

Bonusmateriaal:
• Lessons of Tuck
• Gesproken toelichting van de cast
• Gesproken toelichting van de filmmakers
• Een bezoek aan Natalie BabbittHOT CHICK

The hottest chick in town just switched bodies with the luckiest loser in the world.

Te koop op DVD vanaf 10 december 2003

De hilarische Rob Schneider was al eens gigolo, en was ooit een beest. En nu wordt hij door een vloek iets dat hij nog nooit is geweest - een vrouw!

Jessica Spencer is een sexy, populair meisje op een middelbare school. Ze wordt op brute wijze met de werkelijkheid geconfronteerd als ze wakker wordt in het lichaam van een 30-jarige nietsnut (Schneider)! Ze merkt dat het voor een jong meisje dat het van haar uiterlijk moet hebben nog helemaal niet zo gemakkelijk is als je jezelf constant moet scheren... Jessica moet een manier zien te vinden om haar vriendinnen ervan te overtuigen dat zij het echt is, en zich op de één of andere manier weer terug zien te veranderen in een tienermeisje.

Deze wilde, krankzinnige comedy is afkomstig van de makers van Deuce Bigalow, Male Gigolo en The Animal. Of je nu een jongen of een meisje bent, je komt niet meer bij!

Distributeur: Touchstone Home Entertainment
Genre: komedie
Speelduur: 101 minuten
Keuring: 12 jaar
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans
Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Nederlands
Technische specificatie: 1.85:1/ 16x9.

Bonusmateriaal:
• Niet eerder vertoonde scènes
• Het jaarboek
• Gesproken Toelichting
• "Starlight" muziekvideo van Zed -Clip