:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: SANTA CLAUSE 2 EN THE HUNTED
PERSBERICHT: SANTA CLAUSE 2 EN THE HUNTED
Bron: Buena Vista - Datum: 2003-11-25 - Geplaatst door: Werner
SANTA CLAUSE 2

Te koop op DVD vanaf 10 december 2003

Walt Disney Pictures presenteert een geheel nieuw komisch avontuur, vol van de vrolijkheid en binnenpret die bij de feestdagen horen plus alles wat met de kerst te maken heeft ­de kerstman, de Noordpool, de helpers van de kerstman, rendieren, speelgoed en cadeautjes. Tim Allen keert terug als eenieders favoriete eigentijdse kerstman in SANTA CLAUSE 2. Scott Calvin (ALLEN) is de laatste acht jaar de kerstman geweest en zijn trouwe helpers vinden hem de beste kerstman die er ooit geweest is. Maar de wereld van de kerstman komt op zijn kop te staan als zijn zoon Charlie op de lijst belandt met stoute kinderen van dat jaar en als Scott te horen krijgt dat hij nooit meer de kerstman kan zijn als hij niet voor kerstavond trouwt (en dat duurt nog maar een maand).

SANTA CLAUSE 2 omarmt het echte kerstgevoel, de warmte, het plezier en avontuur van kerst. Het is de perfecte kerstklassieker voor het hele gezin

DistributeurL Walt Disney Pictures
Genre: Speelfilm
Speelduur: 100 minuten
Keuring: alle leeftijden.

Een cadeau voor onder de kerstboom !
«Santa Clause 2» zal ook beschikbaar zijn in een dubbele DVD-box met «Santa Clause», het eerste avontuur van deze sprookjesachtige figuur.

Santa Clause 2 op DVD:
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1 : Engels / Frans
Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Nederlands
Technische specificatie: 1.85:1 / 16x9

Bonusmateriaal:
• Op de Noordpool met Curtis
• Rondleiding van de regisseur in Elfendorp
• Bloopers
• Muziekvideo "Santa Clause Lane" door Hilary Duff
• Bekentenissen van de legendarische figuren
• Gesproken toelichting
• Niet eerder vertoonde scènes
• Operatie Toybox: het spel "Red de Kerstman"THE HUNTED

Two of the world¹s most deadliest assassins, locked in a struggle for survival.

Te huur op DVD vanaf 16 december

In deze harde thriller vol actie staan Academy Award-winnaars Tommy Lee Jones (beste bijrol in The Fugitive in 1993) en Benicio Del Toro (beste bijrol in Traffic in 2000) tegenover elkaar als twee van de dodelijkste mannen ter wereld die verwikkeld zijn in een één op één gevecht om te overleven ! Aaron Hallam (DEL TORO), één van de beste moordenaars van de Amerikaanse regering, heeft geleerd onder onmogelijke omstandigheden te wreken om zijn doelwit te raken. Maar als Hallam doordraait als gevolg van de psychische druk die zijn werk met zich meebrengt, is er maar één man die deze dodelijke krijger kan stoppen. L.T. Bonham (JONES), de gevechtsexpert die hem het vak geleerd heeft. Connie Nielsen, bekend van Gladiator en One Hour Photo speelt ook mee en neemt je mee op een intense klopjacht op leven en dood. Als de leraar en de leerling tegenover elkaar komen te staan kan er maar één winnen!

Distributeur: Touchstone Home Entertainment
Genre: Action
Speelduur: 91 min
Keuring: 16 jaar

«The Hunted» op DVD: Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans; Dolby DTS: Frans
Ondertiteling: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans / Nederlands Technische specificatie: 16 x 9 / 1.85:1

Bonusmateriaal:
• Toelichting door regisseur William Friedkin
• Documentaires
• Niet eerder vertoonde scènes
• Bioscooptrailer