:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: KOOPDVD FEBRUARI 2004
PERSBERICHT: KOOPDVD FEBRUARI 2004
Bron: A-Film - Datum: 2003-12-30 - Geplaatst door: Serge
Pista

Releasedatum 5 februari 2004

Georgina Verbaan is engel Klaartje die op aarde neerdaalt om Tommy te helpen. Tommy is met de proppers uit Spanje naar het wintersportplaatsje Morzine gekomen om de bar van zijn opa in een swingende feesthut te verandereren, maar ontdekt dat de regels op de skipiste anders zijn dan op het strand. Björn krijgt snowboardles in een kinderklas, barvrouw Ice krijgt beduidend minder fooi met haar decolleté verstopt onder een dikke coltrui en Agnehta flirt met de skileraar waardoor een jaloerse Tommy oog in oog komt te staan met een net te grote boom. Op kerstavond lijkt de vriendengroep uit elkaar te vallen. Tijd voor Klaartje om in te grijpen

Regie: Marc Willard Cast: Georgina Verbaan (Costa!), Froukje de Both (Costa!), Kurt Rogiers (Costa!), Sylvie Meis (Costa!- TV Serie)

DVD Specificaties:
Taal: Nederlands
Genre: Romantische Komedie
Audio: Dolby Digital 2.0
Aspect Ratio: 16:9 anamorphic
Disc Format: DVD-5
Feature Length: 63 minuten

Extra’s:
• Après Pista!
• Georginas’s Cam : te privé voor TV
• Georgina’s Cam: The Black Edition
• Pista! Cribs: Froukje de Both
• Pista! Cribs: Sylvie Meis
• Videoclip Rachel “We’re gonna get wild”The Sea

Releasedatum 12 februari 2004

The Sea is een familiedrama dat zich afspeelt in een afgelegen vissersdorp in IJsland. De zelfstandige vissers worden door economische omstandigheden gedwongen hun visaandeel te verkopen aan grotere bedrijven. Het dorp lijdt onder de werkloosheid die het gevolg is. Er is één visser die niet op wil geven; Thordur. Hij wil zijn vis aandeel niet uit handen geven; als hij zijn visserij opgeeft, geeft hij het hele dorp op. Zijn bedrijfje lijkt echter niet lang te kunnen bestaan. Thordur wordt oud en vreest zijn werk niet voort te kunnen zetten. Hij roept zijn kinderen op naar huis te komen. De drie kinderen hebben lang geleden een nieuw leven opgebouwd ver weg van het visserdorp en voelen er weinig voor hun vader te helpen. Toch keren zij allen terug om hun vader te laten weten wat hun reden is niet aan zijn verzoek te voldoen. Op dat moment wordt duidelijk dat zij zich geen zorgen maken over de toekomst, maar over de duistere geheimen binnen de familie.

Regie: Baltasar Kormákur Cast: Gunnar Eyjólfsson, Hilmir Snær Guðnason

DVD Specificaties:
Taal: Ijslands
Ondertitelling: Nederlands en Frans
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Digital 5.1 en 2.0
Aspect Ratio: 16:9 anamorphic
Disc Format: DVD-5
Feature Length: 105 minuten

Extra’s:
• Original Theatrical Trailer
• Cast en Crew informationDe Wrekers, box 4

Releasedatum 12 februari 2004

In 1967 waren de karakters van De Wrekers (The Avengers) wereldberoemd. Iedereen kende de op en top Engelse gentleman John Steed en zijn knappe assistente Emma Peel, een expert in diverse vechtsporten. Samen waren zij de schrik van menig machtswellusteling en criminele organisatie. Op deze twee dvd’s staan 6 afleveringen waarin op geheel eigen wijze zaken worden opgelost en het recht zegeviert.

Cast: Patrick Macnee (A View to a Kill- James Bond), Diana Rigg (On her Majesty’s Secret Service- James Bond)

DVD Specificaties:
Taal: Engels
Ondertitelling: Nederlands
Genre: Komedie
Audio: Dolby Digital 2.0
Aspect Ratio: 4:3
Disc Format: 2 x DVD-9
Feature Length: 2 x 150 minuten

Extra’s:
• FilmographiesTape

Releasedatum 12 februari 2004

De onverschillige brandweerman Vince en de zelfverzekerde filmmaker John spreken tien jaar na hun afstuderen af voor een reünie. De oude vrienden komen samen in een hotelkamer in Michigan waar ze herinneringen ophalen. Niet alleen leuke herinneringen want er is ook oud zeer. Vince is er van overtuigd dat John zijn ex-vriendin Amy heeft versierd op het afstudeerfeest en wil na al die jaren uitsluitsel. Als John uiteindelijk zijn misstap toegeeft heeft dat een onverwachte reactie van Vince tot gevolg. De plotselinge komst van Amy is olie op het vuur en drijft de spanning naar ongekende hoogten wanneer zij ook nog eens de aanval opent op John en Vince. En wie vertelt eigenlijk de waarheid?

DVD Specificaties:
TBADrunken Master 3

Releasedatum 12 februari 2004

DVD Specificaties:
TBAUntamed Australia

Releasedatum 12 februari 2004

Synopsis volgt.

DVD Specificaties:
Taal: Engels en Frans
Ondertitelling: Nederlands
Genre: Documentaire
Audio: Dolby Digital 2.0
Aspect Ratio: 4:3
Disc Format: 3 x DVD-9
Feature Length: 52 minuten per episodeBride of the Re-animator

Releasedatum 12 februari 2004

Acht maanden na het vreselijke bloedbad aan de Miskatonic universiteit hebben wetenschappers Dr. West en Dr. Cain hun oude experimenten weer opgepakt. Dr. West heeft zijn technieken naar eigen zeggen zeer verbeterd en is ervan overtuigd dat hij nu zelf leven kan scheppen. Hij experimenteert er flink op los en injecteert het levenselixer in allerlei lichaamsdelen en dode dieren met alle gevolgen van dien. Want als hij het uiteindelijk voor elkaar krijgt om een vrouw te laten verrijzen die is opgebouwd uit dode lichaamsdelen besluiten de creaturen van West dat het tijd is voor wraak. Dan staat West en zijn collega Cain een macabere strijd te wachten en het is maar de vraag of ze de afzichtelijke creaturen de baas kunnen.

Regie: Brian Yuzna (The Dentist)
Acteurs: Bruce Abbot (Black Scorpio), Fabiana Udenio (Summer school), David Gale (Savage Weekend)

DVD Specificaties:
TBAUntamed Amazonia

Releasedatum 12 februari 2004

Episode 1- De tranen van de Maan
Jaguars Zucco en Calhao bakenen hun territorium af, Yaga de otter leert haar jongen zwemmen, baby tapir Witsimi is zijn moeder kwijt en voor luiaard Luana begint de bevalling van haar eerste jong.

Episode 2- De geboorte van Xada
De kleine luiaard Xada wordt geboren terwijl een vos het leven laat. De toekans tonen hun verenpracht, een kaaiman heeft een vreemd probleem en Zucco de jaguar ontmoet een slang.

Episode 3- Kwik en de Kaaiman
Vervuiling en het stijgende water eisen hun tol in de jungle wanneer kaaiman Yacare bezwijkt aan het vuile water en de jaguars zich zorgen maken over hun territorium.

Episode 4- De nacht van de Tapirs
De nacht brengt nieuw leven in de jungle wanneer de tapirs op pas gaan, in de verte dreigt een tornado en de zieke kaaiman Yacare drijft het territorium van de jaguars binnen.

Episode 5- De dood van Luana
De twee jonge poema’s Kan en Kawil ruiken het spoor van luiaard Luana. De andere dieren in de jungle moeten machteloos toezien hoe de kleine luliaard Xada wees wordt.

Episode 6- De overlever
Luiaard Xada vindt een welkom gezelschap in de oudere luiaard Broken Finger en een gewonde gier vormt een makkelijke prooi voor de kaaimannen. Jaguar Zucco gaat op liefdespad.

Episode 7- Een moedige moeder
Peccari moeder Wakima moet haar kroost met gevaar voor eigen leven beschermen tegen de hongerige jaguars. Het is bijna zonsondergang en er hangen zware onweerswolken boven de jungle.

Episode 8- Kind van de Nacht
Als het nacht is komt de pikzwarte Jaguar Tikemi tevoorschijn. De wespen bouwen ijverig aan een nieuw onderkomen. Op de grond wacht bidsprinkhaan Kai geduldig op zijn prooi.

Episode 9- De Triomf van het Water
Vanaf de oever zien de capybaras de dolfijnen in de rivier op vis jagen terwijl hoog in de bomen de apen een waar ballet van acrobatische toeren laat zien.

Episode 10- De zonen van Calhoa
Jaguar Calhoa zoekt naar een veilige plaats om haar jongen te baren. Eenmaal geboren weet een van de welpjes meteen te verdwalen.

Episode 11- De dolfijn die wilde sterven
De oude dolfijn Chan is levensmoe ondanks de steun van zijn metgezel Bora. Op de oever leert otter Yagua haar jongen het leven in de jungle

Episode 12- De groene Oceaan
Onder de groene hemel van de jungle bruist het jonge leven en gaat de natuurlijke levenscyclus haar eigen weg. Iedere dag weer, jaar in, jaar uit.

DVD Specificaties:
Taal: Engels en Frans
Ondertitelling: Nederlands
Genre: Documentaire
Audio: Dolby Digital 2.0
Aspect Ratio: 4:3
Disc Format: 3 x DVD-9
Feature Length: 52 minuten per episodePiranha ll, the Spawning

Releasedatum 12 februari 2004

Er gebeuren vreemde zaken rond een gezonken schip voor de kust van een tropisch eiland. Duikers zeggen dat ze worden aangevallen door piranha’s. Reden voor Anne om met toerist Tyler eens een blik te werpen op een van de lichamen in het mortuarium. Wat ze daar aantreffen is een gruwelijk bewijs voor de aanwezigheid van de levensgevaarlijke vissen. Maar dat de bloeddorstige beesten door genetische manipulatie ook nog eens kunnen vliegen hadden ze niet durven dromen. Er dreigt groot gevaar want de manager van het hotel is druk bezig met de voorbereidingen van de jaarlijkse barbecue op het strand. Als hij niet wil luisteren naar de waarschuwingen van Anne zijn de gevolgen niet te overzien. De vliegende piranha’s maken zich op voor hun eigen feestmaal.

Regie: James Cameron (Titanic)
Acteurs: Tricia O’Neil, Steve Marachuk (Hot Target), Lance Henriksen (Scream 3)

DVD Specificaties:
Taal: Engels
Genre: Horror
Audio: Dolby Digital 2.0
Aspect Ratio: 16:9 anamorphic
Disc Format: DVD-5
Feature Length: 90minuten

Extra’s:
• Original Theatrica Trailer
• FilmographiesAny Way The Wind Blows

Releasedatum 26 februari 2004

Antwerpen. Op een broeierige vrijdag begin juni dromen acht mensen van een ander leven. Er is wind en muziek, politie en paranoia, roddel en ruzie. Er is een oud virus, een verdwaalde frisbee, een dood paard, en door de stad doolt een raadselachtig fenomeen die Windman heet. Windman kan ieders pijn voelen maar lijkt zichzelf niet te kunnen helpen. ‘s Avonds wordt het gezelschap op een feest verwacht... Soundtrack met muziek van Herbie Hancock, Squarepusher, Queens of the Stone Age, Charles Mingus, Yazoo, Magnus en vele anderen.

Regie: Tom Barman
Acteurs: Frank Vercruyssen (Rosie), Dirk Roofthooft (Terug naar Oosterdonk)

DVD Specificaties:
Taal: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio: 16:9 anamorphic
Disc Format: DVD-9
Feature Length: 188 minuten

Extra’s:
• Original Theatrical trailer
• FilmographiesIndependent Animations

Releasedatum 26 februari 2004

De Nederlandse onafhankelijke animatiefilms staan bekend om hun vernieuwende stijl, ontwikkeling van nieuwe technieken en experimentele wijze van vertellen. Nederland heeft dan ook al vele winnaars van Acadamy Awards en andere animatie prijzen voortgebracht. De films op deze DVD zijn van de hand van de nieuwe lichting van productie huis “Il Luster Productions. “

DVD Specificaties:
Taal: Nederlands
Genre: Animatie
Audio: Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio: 16:9 anamorphic
Disc Format: DVD-5
Feature Length: 70 minuten

Extra’s:
• Director’s commentary
• Concept art
• Storyboards
• Set photographs
• Early tests
• Deleted scenesJu-on the Grudge

Releasedatum 26 februari 2004

Thuiszorgmedewerkster Rika komt bij de bedlegerige mevrouw Sachie. De oude dame staat doodsangsten uit, maar Rika weet niet waarom. Totdat ze boven in een kast het jongetje Toshio ontdekt. Als Rika vervolgens oog in oog komt te staan met een geest verliest ze het bewustzijn. Als ze bijkomt is mevrouw Sachie overleden. Op zoek naar de waarheid ontdekt Rika dat het huis een vreselijk verleden heeft. De man des huizes vermoordde er zijn vrouw Kayako en hun zoontje, de zesjarige Toshi, werd nooit teruggevonden. De geest van Kayako zint op wraak en haar dodelijke vloek, de Ju-On, wijkt voor niets en niemand, zelfs niet voor de dood. Na de angstige dood van mevrouw Sachie is de vloek immers overgedragen op de dichtstbijzijnde levende en dat is Rika!

Regisseur Takashi Shimizu sloeg de handen ineen met schrijver Hiroshi Takahashi die eerder “The Ring” verzorgde. Samen brengen ze wederom een ijzingwekkende thriller vol geesten en angstige momenten.

Regie: Takashi Shimizu
Cast: Yui Ichikawa, Misaki Ito

DVD Specificaties:
Taal: Japans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Thriller
Audio: Dolby Digital 5.1 en 2.0
Aspect Ratio: 16:9 anamorphic
Disc Format: DVD-5
Feature Length: 92 minuten

Extra’s:
• Original theatrical trailerNightstalker

Releasedatum 26 februari 2004

Los Angeles 1985. De stad wordt al maanden in de greep gehouden door de ijzingwekkende seriemoordenaar Richard Ramirez alias de Nightstalker. Tijdens zijn nachtelijke tochten laat de zwaar gestoorde en paranoïde Ramirez een spoor van dodelijke slachtoffers achter zich. Worstelend met zijn psychoses slaat hij als een ware duivel toe en doodt in zijn niet te stoppen zucht naar bloed mannen en vrouwen die nietsvermoedend denken veilig thuis te zijn. De gedreven agente Gabriella Martinez zweert de angstaanjagende moordenaar te ontmaskeren en een halt toe te roepen. Daarvoor stelt ze zich met gevaar voor eigen leven bloot aan één van de gevaarlijkste killers die ooit door de straten van Amerika zwierf.

Regie: Chris Fisher
Cast: Roselyn Sanchez (Rush Hour 2), Bret Roberts (Pearl Harbor), Danny Trejo (Con Air)

DVD Specificaties:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Thriller
Audio : Dolby Digital 5.1 en 2.0
Aspect Ratio: 16:9 anamorphic
Disc Format: DVD-5
Feature Length: 93 minuten

Extra’s:
• Original Theatrical Trailer
• Cast & Crew informationLucky Break

Releasedatum 26 februari 2004

Wat is er toch aan de hand in de Long Rudfort gevangenis? De zware jongens van de B-vleugel hullen zich in uitzinnige kostuums, tooien zich met maffe pruiken en voeren zich op als ware acteurs. Het antwoord is eenvoudig want ze bereiden zich voor op de amateur-voorstelling “Nelson the Musical”. Slechts weinigen weten dat de toneeluitvoering één groot rookgordijn is voor de spectaculaire ontsnappingsoperatie van Jimmy en Rudy. Waar Jimmy geen rekening mee heeft gehouden is dat hij verliefd wordt op Annabel Sweep, de mooie sociaal werkster van de gevangenis. Daarbij ruikt ook het hoofd van de beveiliging onraad. Zal de ontsnapping ondanks deze tegenslagen nog wel lukken? Jimmy staat ondertussen voor een moeilijke keuze: de liefde of vrijheid.

Regie: Peter Cattaneo (The Full Monty)
Acteurs: James Nesbit (Bloody Sunday), Olivia Williams (The Sixth Sense)

DVD Specificaties:
Taal: Engels en Frans
Ondertiteling: Nederlands en Frans
Genre: Komedie
Audio: Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio: 16:9 anamorphic
Disc Format: DVD-5
Feature Length: 103 minuten

Extra’s:
• Original Theatrical Trailer
• Cast & Crew informationDe bijbel: Jeremia

Releasedatum 26 februari 2004

Jeremia verlaat zowel zijn familie als Judith, de vrouw van wie hij houdt, om de boodschap van God in Jeruzalem te verkondigen. Hij waarschuwt de mensen dat de Heilige Stad door de Babyloniërs zal worden vernietigd. De wrede koning Jojakim ziet Jeremia als verrader en laat hem vervolgen. Jeremia vlucht, maar wordt toch gevangen genomen. Judith wordt voor zijn ogen doodgestoken. Als blijkt dat de Egyptenaren de koning niet te hulp zullen komen, wordt Jeremia vrijgelaten en vraagt de koning hem om advies. Safan, de generaal van de koning, ziet kans Jeremia in een verlaten regenput te gooien. Als de koning daar achterkomt, zet hij de profeet toch weer gevangen. Tenslotte vallen de Babyloniërs inderdaad het land binnen. Zij vernietigen Jeruzalem en Jeremia’s voorspelling komt dus uit. Hun koning Nebukadnessar geeft de profeet zijn vrijheid terug: hij heeft hun triomf tenslotte voorzien.

Regie: Nicolas Roeg (Don’t look now)
Acteurs: Eric Thal (The Wedding), Elizabeth Hurley (Bedazzled), Dennis Hopper (Apocolypse Now)

DVD Specificaties:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Digital 2.0
Aspect Ratio: 4:3
Disc Format : DVD-5
Feature Length: 91 minuten

Extra’s:
• Filmography
• ChaptersDe bijbel: Simson en Delila

Releasedatum 26 februari 2004

Een vreemdeling voorspelt al vóór Simsons geboorte dat deze een onoverwinnelijke kracht zal bezitten. Maar hij mag zijn haar nooit afknippen, omdat zijn gave dan verloren zal gaan. Een engel kondigt de geboorte van Simson bij zijn moeder aan. God heeft een bedoeling met deze jongen: Simson zal met zijn kracht een begin maken zijn volk te bevrijden van de Filistijnse overheersers. Hij groeit op tot een aantrekkelijke en aardige man, maar leidt een leeg leven. Hij weet waartoe hij is voorbestemd, maar wacht op een teken. Naomi, een jonge vrouw wier hele familie door de Filistijnen is uitgemoord, besluit Simson uit te lokken tot een confrontatie. Dat lukt. Het verhaal van Simsons optreden verspreidt zich snel en komt ook Delila, het verleidelijke nichtje van de Filistijnse vorst, ter ore…

DVD Specificaties:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Digital 2.0
Aspect Ratio: 4:3
Disc Format : DVD-9
Feature Length: 180 minuten

Extra’s:
• Filmography
• ChaptersDe bijbel: de complete box

Releasedatum 26 februari 2004

Indrukwekkende serie over het Bijbel verhaal, waarin een internationale sterren-cast acte de presence geeft. Met onder andere Ben Kingsley (Gandhi), Christpher Lee (The Lord of the Rings), Richard Harris (Men called horse), Matthew Modine (Flatliners), Monica Belluci (Malena) en Lara Flyn Boyle (Twin Peaks).

De box bestaat uit 13 delen, die ook los verkrijgbaar zijn:
· De Openbaring
· Salomon
· Abraham
· David
· Esther
· De Schepping
· Jakob
· Jeremiah
· Jezus
· Jozef
· Mozes
· Paulus
· Simson en Delila

DVD Specificaties:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Digital 2.0
Aspect Ratio: 4:3
Disc Format : DVD-5/DVD -9
Feature Length: afhankelijk per deel

Extra’s:
• Filmography
• Chapters

UIT HET ARCHIEF