:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: MEIDEN VAN DE WIT
PERSBERICHT: MEIDEN VAN DE WIT
Bron: Paramount - Datum: 2004-02-19 - Geplaatst door: Werner
Eerste seizoen Meiden van de Wit vanaf 26 februari in de winkel
Paramount releast succesvolle televisieserie op dvd.


Voor wie bij de aftiteling van Meiden van De Wit op TV1 al reikhalzend uitkijkt naar de volgende aflevering, biedt Paramount Home Entertainment de oplossing! Vanaf 26 februari kan je naar de winkel om het eerste seizoen van de succesvolle televisieserie in een mooi vormgegeven dvd-box met 3dvd’s te kopen. Paramount Home Entertainment is er trots op de serie Meiden van de Wit uit te brengen. Het eerste seizoen loopt op dit moment op TV1. Je kan elke zaterdag kijken omstreeks 22u15. De eerste aflevering lokte meer dan 600.000 kijklustigen.

Synopsis
Meiden van de Wit seizoen 1


In het eerste seizoen van de veel bekeken serie Meiden van de Wit gaat het over de drie zussen De Wit; Floor (Eva Duijvestein), Roos (Frederique Huydts) en Frederique (Angela Schijf). Nadat hun vader onverwachts en onder verdachte omstandigheden overlijdt, nemen zij de leiding van de melkfabriek over. Niet iedereen accepteert dat zonder slag of stoot. Met de zakelijke hulp van de zuivelcoöperatie, geleid door Daan van Doolen (Daniël Boisevain), staan ze sterker. Maar ook de bedoelingen van Daan zijn niet zuiver, evenals die van hun stiefmoeder Beth (Renee Soutendijk) en haar 'zakenpartner' en minnaar Roy Geerste (Rik Launspach). Ondanks alle zakelijke en privé beslommeringen slaan de zussen de handen ineen om de familie en de fabriek te redden.

Op de dvd wordt als extra een uitgebreide vooruitblik geworpen op het tweede seizoen. Paramount Home Entertainment brengt het tweede seizoen op 29 april 2004 op dvd uit. De opnames van het derde seizoen worden in het voorjaar weer hervat en ook door Paramount Home Entertainment op dvd uitgebracht.

Televisie specialist
Paramount Home Entertainment is distributeur van films, maar geeft ook meerdere succesvolle televisieseries uit, zoals: Sex and the City, Star Trek, Meiden van de Wit, Shogun, Frasier, Cheers, etc.

UIT HET ARCHIEF