:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> RELEASEBERICHT: NOVEMBER/DECEMBER RELEASES
RELEASEBERICHT: NOVEMBER/DECEMBER RELEASES
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2001-10-16 - Geplaatst door: Serge
The House of Mirth
In dit kostuumdrama worden de hoofdrollen vertolkt door Gillian Anderson (bekend uit o.a. X-Files), Eric Stolz en Dan Akroyd. De pers heeft zeer lovend geschreven over deze heerlijke romantische film.

In het hypocriete, moralistische en bevooroordeelde negentiende eeuwse New York heeft Lily Bart (Gillian Anderson) een probleem: ze is niet rijk en heeft gokschulden. Ze heeft wel het uiterlijk en de goede manieren om zich te bewegen in aristocratische kringen, maar als ze niet snel iets doet aan haar geldgebrek, moet ze haar leven in dat milieu opgeven. De enige oplossing is een rijke echtgenoot. Ze is verliefd op advocaat Lawrence Selden (Eric Stolz) en dat is wederzijds, maar hij heeft niet genoeg geld. Daarom moet ze haar hart negeren en op zoek gaan nsaar een man van wie ze onmogelijk kan houden. Haar wanhopige zoektocht maakt haar kwetsbaar voor dubieuze figuren zoals Gus Trenor (Dan Akroyd), die haar wel aan geld kunnen helpen, maar daar een zekere, dubieuze tegenprestatie voor verwachte. Uiteindelijk komt Lily voor een vreselijke keuze te staan: ruineert ze de man van wie ze houdt, of offert ze zichzelf op?

Dit romantische kostuumdrama is op DVD verkrijgbaar vanaf 13 november.

De DVD is voorzien van de volgende features:
o Beeldformaat 16:9
o Geluid: Dolby Digital 5.1
o Trailers other DVD releases
o Optionele ondertiteling

Wishful Thinking
Wishful Thinking wordt verteld vanuit 3 verschillende gezichtspunten. Max ontmoet Elizabeth. Ze wonen samen, maar als zij over trouwen begint, sputtert hij tegen. Zij zoekt steun bij een vriend, waarop Max, ten onrechte, vreselijk jaloers wordt. Lena, die werkt met Max, denkt zijn jaloezie te kunnen gebruiken om hem los te krijgen van Elizabeth. Als Elizabeth een man op bezoek heeft, belt Lena Max op en stuurt hem naar huis in de hoop dat hij de twee betrapt. Dan voelt Lena zich schuldig en gaat naar Max's flat. Wie krijgt er nu uiteindelijk een relatie met wie?

De DVD heeft de volgende extra's:
o Beeldformaat 4:3
o Geluid Dolby Stereo 2.0
o Optionele ondertiteling
o Also available on DVD

Trippin'
Greg (Dean Richmond) zit in zijn laatste jaar op High school en denkt niet zo zeer aan zijn naderende examen, maar droomt van mooie vrouwen en geld. Hij is smoorverliefd op Cinny, maar Greg heeft weinig succes bij de vrouwen. Evenals zijn onhandige vriend Fish, die alleen maar aandacht heeft voor zijn videocamera. June, de versierder van het stel, windt de vrouwen om zijn vinger. Greg besluit Cinny te vragen hem te helpen met zijn huiswerk om zo haar aandacht te krijgen. Zal het Greg lukken Cinny te versieren, of te studeren en dus een toekomst op te bouwen, of gaat hij hetzelfde pasd op als June?

Deze frisse comedy zit vol nieuw talent en zal zeker een breed publiek vinden.

De DVD heeft de volgende extra's:
o Beeldformaat 4:3
o Geluid: Dolby Stereo 2.0
o Optionele ondertiteling
o Also available on DVD
o Videoclips
o Interviews

Purely Belter
Purely Belter vertelt het verhaal over 2 jongens, Gerry en Sewell, die niets liever zouden willen dan een seizoenskaart voor hun favoriete voetbalclub. Die kaarten zijn echter 1000 per stuk. Ze bedenken allerlei bizarre manieren om aan het geld te kunnen komen, van het verkopen van hun huisraad tot winkeldiefstal. Net als het lekker lijkt te gaan, gaat er van alles op een verschrikkelijke, maar lachwekkende manier mis. Of ze ooit nog aan hun seizoenskaarten zullen komen?

o Beeldformaat 16:9
o Geluid: Dolby Digital 5.1
o Behind the Scenes
o Optionele ondertiteling
o Commentary track
o TV Spots
o Trailer
o Trailers other DVD releases

Strangeland
Strangeland is een eigentijdse horrorfilm. Twee jonge meisjes bezoeken een chatroom en ontmoeten daar een zekere Captain Howdy. Hij nodigt hen uit voor een party en zij goon in op deze uitnodiging. Als de meisjes die avond niet thuiskomen goat de vader van een van de meisjes op onderzoek uit. Hij is politieagent en neemt zijn collega mee. Als hij erachter komt dat ze houden van cybertalk, vinden ze al snel het verschrompelde lichaam van de vriendin van zijn dochter, hoar mond dichtgenaaid en opengesperde ogen van doodsangst. Ze speuren verder in een wereld van eeuwenoude riten en gebruiken. Ze beseffen dat alleen met uiterste voorzichtigheid zijn dochter gered kan worden van een afschuwelijk drama.

Deze angstaanjagende horrorfilm zal je de stuipen op het lijf jagen. Let the ritual begin. Deze film verschijnt op 18 december op DVD.

De DVD bevat de volgende extra's:
o Beeldformaat 16:9, anamorphic widescreen
o Geluid: Dolby Digital
o Trailers other DVD releases
o Optionele ondertiteling

Henry Fool
Simon is een introverte, eenzame huisman die zijn depressieve moeder en nymfomone zus Foy onderhoudt. Onlangs is Henry Fool, een nieuwe huurder bij hen ingetrokken. Henry blijkt een ex-veroordeelde seks delinquent te zijn en een persverse geest te bezitten. Overdag schrijft hij zijn memoires, een controversieel werk dat hij de "Confessions" noemt. Henry ontfermt zich over Simon en spoort hem aan poezie te gaan schrijven. Als Simon dan in een klap beroemd wordt en Confessions' totaal is afgekraakt, staat de vriendschap tussen de 2 behoorlijk op de helling.

Met in de hoofdrollen o.a. Thomas Jay Ryan, James Urbaniak, Parker Posey en Kevin Corrigon. Met name een film voor de liefhebbers van Filmhuis en cultfilms.

De DVD beschikt over de volgende features:
o Beeldformaat 16:9
o Geluid: Dolby Digital 5.1
o Trailers other DVD releases
o Optionele ondertiteling