:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: FLIKKEN SEIZOEN 4
PERSBERICHT: FLIKKEN SEIZOEN 4
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2004-03-17 - Geplaatst door: Werner
De eerste 3 seizoenen van TV1 kijkcijferkanon Flikken was naast TV duidelijk ook succesvol in verzamelbox. Zowel in Nederland als in Vlaanderen werden deze goed onthaald bij de fans. Met deze 4de verzamelbox op rij worden de afleveringen 40 t.e.m. 52 gebundeld op 4 dvd-schijfjes.

Britt is nu hoofdinspecteur en na 3 jaar samenwerken met Tony is het voor haar beslist wennen aan een nieuwe partner, zeker wanneer ze aanvankelijk Pasmans krijgt toegewezen. Pasmans is niet weinig fier op deze verandering, maar het is pas wanneer zijn vroegere partner Raymond door een zware persoonlijke crisis gaat, dat hij opnieuw met zijn oude partner wenst samen te werken. Na de promotie van Sellatin is de geïrriteerde Vanneste niet de makkelijkste om mee samen te werken, maar de nieuwe motard Bruno Soetaert laat niet op zijn kop zitten. Wanneer ook Vanneste vanwege passionele ontwikkelingen binnen het bureau het team verlaat, verschijnt de hardwerkende maar "laisser-faire" Nick Debbaut ten tonele. Britt krijgt intussen Sofie, een vroegere protégée van Vanbruane als partner toegewezen...

Samenstelling Flikken-box:
• DVD 1: afleveringen VLUCHTMISDRIJF, JOYRIDER en HUG DRUG
• DVD 2: afleveringen TRAFIEK, LIANA, ROOF en VERDWAALDE KOGEL
• DVD 3: afleveringen GETIPT, BLOEDGELD en SNOEPGOED
• DVD 4: afleveringen ‘K’, SELINA en VAARWEL

De speelduur van de Flikken box bedraagt ruim 650 minuten. Speciaal voor de DVD-box werd terug heel wat extra bonusmateriaal verzameld: interviews, reportages en onuitgegeven bloopers samen goed voor ruim 30 minuten extra materiaal.

De Flikken verzamelbox is vanaf 16 maart 2004 te verkrijgen in de reguliere handel.


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron