:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: CALENDAR GIRLS
PERSBERICHT: CALENDAR GIRLS
Bron: Buena Vista - Datum: 2004-03-17 - Geplaatst door: Werner
CALENDAR GIRLS
They dropped everything for a good cause.
Te huur vanaf 20 april op DVD

In een klein dorpje in Yorkshire leiden de hartsvriendinnen Chris en Annie hun ongestoorde leventje. Binnen de plaatselijke vrouwenbeweging, The Local Woman's Institute participeren ze aan saaie bijeenkomsten en doen ze mee aan verschillende lokale acties voor het goede doel. Hun rustige leventje wordt echter verstoord wanneer John, de man van Annie, sterft ten gevolge van leukemie. Om het ziekenhuis, dat John zo goed heeft opgevangen, te steunen en te bedanken besluit Annie geld in te zamelen. De traditionele kalender die het Local Woman's Institute elk jaar uitbrengt, lijkt de ideale manier om dit te doen. Om echter de inkomsten te verhogen stelt Chris voor een origineler thema te kiezen dan de gebruikelijke landschapsfoto's... Naar John's levensmotto "The last stage of the flower is the most glorious" lanceert ze het idee om met dames van middelbare leeftijd een naaktkalender te maken! De kalender wordt meteen een enorm succes. Een succes dat hun levens zal veranderen...

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal toont deze film de humor, de vriendschap en de solidariteit tussen deze unieke vrouwen.

Calendar Girls op DVD:
Distributeur: Touchstone Home Entertainment
Speelduur: 104 minuten
Alle leeftijden.
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Spaans; Dolby Surround 2.0: Portugees
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Spaans / Zweeds / Noors / Fins / Deens / IJslands / Portugees/ Ests
Technische specificaties: 2.35:1/ 16x9.

Met: Helen Mirren (Gosford Park, Teaching Mrs.Tingle,), winnares van een Golden Globe voor Beste Actrice in een mini-serie of telefilm.
Julie Walters (Billy Elliot, Harry Potter films), winnares van een Golden Globe voor Beste Actrice in een Komedie/Muzikale Komedie.

Bonusmateriaal:
• De naakte waarheid
• De kalender wordt gemaakt
• Niet eerder vertoonde scènes