:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: EEN VROLIJK VOORJAAR MET ROE
PERSBERICHT: EEN VROLIJK VOORJAAR MET ROE
Bron: Buena Vista - Datum: 2004-04-02 - Geplaatst door: Werner
EEN VROLIJK VOORJAAR MET ROE

Walt Disney Home Entertainment presenteert
een nieuw avontuur van Winnie The Pooh
te koop op DVD vanaf 21 april 2004

Synopsis
Winnie de Poeh en zijn vriendjes beleven een heel nieuw avontuur in het Honderd Bunderbos.
Het is de mooiste voorjaarsdag ooit. De bomen staan in bloei, overal staan bloemen, het landschap is gekleurd, kortom de magie van de zomer kondigt zich aan. Roe, Winnie en Teigetje willen volop profiteren van deze magische dag en staan al klaar om buiten te spelen. Konijn echter is met iets heel anders bezig : de grote lenteschoonmaak ! Hoe kunnen zijn vrienden hem op een ander gedacht brengen? Roe haalt al zijn liefde en enthousiasme boven om Konijn ervan te overtuigen dat men zoveel mogelijk van zo een uitzonderlijk voorjaarsdagen moet profiteren.

Daarop gaan onze lieve vrienden allen samen buiten spelen op het rythme van 5 nieuwe liedjes. Wat is dat toch fijn op een mooie lentedag!

Wie is Roe?
Roe is de jongste van de bewoners van het Honderd Bunderbos. Hij zit vol energie, is attent, nieuwsgierig en toegewijd. Deze kleine kangoeroe, die altijd in is voor een spelletje, woont bij zijn mama Kanga. Net als zijn beste vriend en idool Teigetje springt Roe altijd rond. Roe wil steeds indruk maken op Teigetje door te doen wat hij het beste kan, zijn "Whoop-de-Dooper"- sprong. Wanneer Teigetje zich niet goed voelt, verzamelt Roe al zijn vrienden om hem weer op te vrolijken. Hij schrijft briefjes en verkleedt zich als Teigetje. Roe is een heel trouwe vriend. Hij heeft ook zijn eigen liedje "Kangoo roo hop".

"Een vrolijk voorjaar met Roe" op DVD
Talen: Dolby Digital 5.1: Nederlands / Frans / Engels
Ondertiteling: Nederlands / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Frans
Technische kenmerken: 1.78:1 / 16 x 9
Speelduur: 63 minuten

Bonusmateriaal:
• Geluidjes van het voorjaar
• Help Konijn met de versiering
• Disney’s kunstwerkje