:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: DRAGONBALL Z & IN THE SHADOWS
PERSBERICHT: DRAGONBALL Z & IN THE SHADOWS
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2001-10-29 - Geplaatst door: Serge
DragonBall Z Movie 5
Fight! 10 Billion Power Warriors
Een gevreesde vijand uit de ruimte heeft de inwoners van de planeet Namec gevangen genomen. Goku en zijn vrienden worden te hulp geroepen en ze gaan het gevecht tegen dit nieuwe gevaar aan.

DragonBall Z Movie 6
Super Battle of the Three Super Saiyans
Toen de Namek Kami op aarde landde en de zeven legendarische Dragonballs schiep, splitste hij zichzelf in twee vormen: een goede en een slechte vorm. Dit deed de Namek om de balans tussen goed en kwaad te bewaren. Als de zeven dragonballs bij elkaar worden gebracht, kan er een draak opgeroepen worden en zal deze een wens vervullen.

Extra's op dvd:
- Character Guide
- Commercial

Releasedatum : 6 november 2001In The Shadows
Een keiharde actiethriller met topacteurs als Cuba Gooding Jr., James Caan en Matthew Modine

Stuntmannen leven in de schaduw van de dood. Een uitspraak die heel wat waarheid blijkt te bevatten als stuntman Lance Huston in contact komt met Eric O'Byrne, een huurmoordenaar die voor de maffia werkt. Een goede vriend van Eric, Jimmy, komt om het leven bij een door Lance georganiseerde stunt. Bij wijze van vergelding draagt de maffia Eric op Lance te vermoorden. Om zijn opdracht makkelijker tot een goed einde te brengen, wordt hij zelf stuntman. Dat nieuwe leven zint hem wel en bovendien wordt hij tot over zijn oren verliefd op Clarissa, de dochter van Lance. Wat wacht is een verscheurende keuze, kiest Eric voor Clarissa of voor de maffia?

Acteurs: Cuba Gooding Jr., Matthew Modine, James Caan, Joey Lauren Adams
Regisseur: Ric Roman Waugh
Genre: Actie
Speelduur: + 100 minuten

Te huur vanaf 6 november 2001

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron