:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2004
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2004
Bron: Paradiso - Datum: 2004-05-19 - Geplaatst door: Werner
ED GEIN

PLainfield, Wisconsin, 1957. Sinds zijn moeders dood woont Ed Gein helemaal alleen in zijn verwaarloosde en afgelegen boerderij. Hij verdient de kost als klusjesman en houdt er enkele morbide interesses op na, zoals anatomie en kannibalisme. 's Nachts rooft hij graven leeg en decoreert zijn huis met de lijken en lichaamsdelen van de bejaarde vrouwen die hij opgraaft. Maar Ed stopt daar niet. Wanneer Mary vermist wordt, is er niemand die hem verdenkt. Waarom ook? Ed is immers zo'n aardige, rustige oude man...
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Genre: Horror/Thriller
Cast: Steve Railsback (Storytelling, Made Man, Disturbing Behaviour), Carrie Snodgress (Wild Things, Chill Factor), Carol Mansell (Ted Bundy)
Regisseur: Chuck Parello (The Hillside Strangler)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: Widescreen 16:9 (1.85)
DVDtype: DVD-5
Speelduur: +- 90 min.
Releasedatum: 24 juni 2004



ASYLUM
The usual suspects are anything but usual

Nick Tordone, een briljant undercover-agent, staat op de rand van een inzinking. Wanneer hij net grip lijkt te krijgen op zijn mentale problemen, pleegt zijn psychiaater Frank zelfmoord. Nick kan dit moeilijk aanvaarden en besluit Frank's dood te onderzoeken. Hij laat zich opnemen in de psychiatrische instelling waar Frank werkte en al gauw blijkt dat niets is, wat het lijkt. Patiënten verdwijnen en Nicks onderzoek leidt hem naar Rane, een ex-patiënt en seriemoordenaar die bekend staat als "the surgeon".

Genre: Horror/Thriller
Cast: Robert Patrick (D-Tox, The Faculty, Terminator 2: Judgment Day), Malcolm McDowell (The Company, I Spy, Tank Girl), Henry Gibson (Bio-Dome)
Regisseur: James Seale
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3 Full Frame (1.33)
DVDtype: DVD-5
Speelduur: +- 90 min.
Releasedatum: 24 juni 2004



SWIMFAN
His biggest fan just became his worst nightmare

Ben Cronin zit in zijn laatste jaar en alles gaat hem voor de wind. Hij heeft een geweldige vriendin Amy en meer dan waarschijnlijk krijgt hij een zwemstudiebeurs voor de universiteit van Stanford. Zijn leven lijkt bijna perfect tot Madison Bell, een nieuw aantrekkelijk meisje, in de stad komt wonen. Madison begint Ben te verleiden en ze beleven een passionele one night stand. Ben kiest voor Amy, maar Madison heeft andere plannen...

Genre: Thriller
Cast: Jesse Bradford (Cherry Falls, Hackers), Erika Christensen (Traffic), Shiri Appleby (TV series Roswell), Dan Hedaya (Mulholland Drive), Jason Ritter (Freddy Vs. Jason)
Regisseur: John Polson
Geluid: Engels DTS 5.1, Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9 widescreen (2.35)
DVDtype: DVD-9
Speelduur: +- 84 min.
Releasedatum: 24 juni 2004

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar



EL BONAERENSE

Zapa leidt een rustig bestaan tot hij op een dag in de gevangenis dreigt te belanden en noodgedwongen zijn geboorteplaats moet verlaten. Wanneer hij terecht komt in de sloppenwijken van Buenos Aires zit er niets anders op dan zich aan te sluiten bij de beruchte politiebrigade, "El Bonaerense". In deze verdorven wereld vol corruptie, onrechtvaardigheid en vriendjespolitiek leert hij al gauw hoe hij zijn voordeel uit het systeem kan halen.

Genre: Speelfilm
Cast: Jorge Román, Darío Levy, Mimí Ardú, Victor Hugo Carrizo
Regisseur: Pablo Trapero
Geluid: Spaans Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Beeld: 16:9 widescreen (1.85)
DVDtype: DVD-5
Speelduur: 105 min.
Releasedatum: 24 juni 2004



WILLARD
When the cat is away, the rats will play

Willard (Crispin Glover) is op zijn werk een beetje de pispaal van de collega's. Wanneer zijn moeder sterft, wordt Willard uit de firma gezet die zijn overleden vader oprichtte. Hij vindt troost en soelaas bij een aantal ratten, die in zijn kelder huizen. Maar wanneer zijn favoriete rat Socrates gedood wordt, slaan de stoppen bij Willard pas goed door. Hij verzamelt een "leger" ratten en zint op wraak...

Genre: Thriller/Horror
Cast: Crispin Glover (Charlie's Angels 1&2, Back To The Future), R. Lee Ermey (The Texas Chainsaw Massacre, Se7en, Full Metal Jacket), Laura Elena Harring (John Q., Mulholland Drive)
Regisseur: Glen Morgan (producer TV-series X-Files, Final Destination)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9 widescreen (2.35)
DVDtype: DVD-9
Speelduur: 100 min.
Releasedatum: 24 juni 2004

Extra's:
• Audiocommentaar van de makers van de film
• Verwijderde en alternatieve scènes
• Achter de schermen
• Documentaire "Ratmensen: vriend of vijand?"
• Muziekvideo
• Trailer
• TV-spots



JANIS & JOHN

De zaken zien er slecht uit voor de verzekeringsmakelaar Pablo Sterni. Al maanden licht hij zijn cliënt Mr. Cannon op en nu moet hij 100.000 euro ophoesten om Cannon's vernielde Aston martin te vergoeden. Om aan het geld te komen, probeert Pablo zijn rijke neef Léon ervan te overtuigen dat zijn idolen, John Lennon en Janis Joplin, uit de dood herrezen zijn en geld nodig hebben om een nieuwe song over wereldvrede op te nemen. als hij daar niet in slaagt, verliest Pablo alles: zijn gezin, zijn job, zelfs zijn vrijheid...

Genre: Komedie
Cast: Sergi López (Dirty Pretty THings, Jet Lag), Marie Trintignant (Les Marins Perdus), François Cluzet (L'Adversaire, Prêt-à-Porter), Jean-Louis Trintigant (Trois Couleurs: Rouge), Christophe Lambert (Highlander trilogy)
Regie: Samuel Benchetrit
Geluid: Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 16:9 widescreen (1.85)
DVDtype: DVD-5
Speelduur: 105 min.
Releasedatum: 24 juni 2004

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar



BAMBOOZLED

In deze bijtende satire op de media, toont Spike Lee op humoristische wijze hoe ras, kijkcijfers en machtswellust leiden tot de verbluffende opmars en tragische ondergang van een TV-schrijver. Pierre Delacroix, een jonge, hippe, zwarte schrijver, werkt voor een klein TV-station en krijgt van zijn blanke, op kijkcijfers beluste baas een ultimatum: een hit schrijven of zijn boeltje bijeenpakken. Delacroix besluit dan zijn baas te vernederen door de meest obscene en racistische serie mogelijk te schrijven maar dan blijkt het programma een regelrecht succes...

Genre: Komische satire
Cast: Damon Wayans (The Great White Hype, The Last Boy Scout), Jada Pinkett Smith (The Matrix Reloaded, The Matrix Revolutions), Tommy Davidson (Woo, Ace Ventura: When Nature Calls), Michael Rapaport (TV-Series Boston Public, Deep Blue Sea)
Regie: Spike Lee (The 25th Hour, Summer Of Sam, Malcolm X)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Beeld: 16:9 widescreen (1.85)
DVDtype: DVD-9
Speelduur: +- 135 min.
Releasedatum: 24 juni 2004

Extra's:
• Theatrical Trailer
• Verwijderde scènes
• Audiocommentaar van Spike Lee
• Muziekvideo's
• Geanimeerde fotogallerij
• The making of