:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: OCTANE (HUUR)
PERSBERICHT: OCTANE (HUUR)
Bron: Buena Vista - Datum: 2004-09-09 - Geplaatst door: Werner
Octane
Driven by Evil
Te huur op DVD vanaf 29 september 2004

Senga (MADELEINE STOWE, We were soldiers, The general’s daughter), een gestresste alleenstaande moeder is op een regenachtige avond onderweg met haar dochter Nat naar huis. Tijdens de 6 uur durende rit ziet Senga allerlei vreemde en onheilspellende dingen: een man en een vrouw die overal opduiken en vreemde rituelen lijken uit te voeren, een liftster die plotseling verdwijnt, een presentator op TV die haar persoonlijk toespreekt,... . Wanneer ze met haar dochter in een wegrestaurant even uitrust, krijgen de twee ruzie waarop Nat wegloopt en als liftster meegaat met een groepje alternatieve reizigers (met oa JONATHAN RHYS-MEYERS, Bend it like Beckham). Senga, in paniek, achtervolgt haar dochter en de mysterieze figuren die ze reeds eerder zag die avond.
Tijdens haar dolende zoektocht komt ze terecht op afgelegen feestjes en in griezelige chauffeurscafés. Zo verandert haar tocht al snel in een surrealistische nachtmerrie: de alternatieve reizigers blijken een bloeddorstige sekte te zijn en nu hebben ze Nat in hun macht...

Ondersteund door Orbital’s krachtige soundtrack gaat deze ijzingwekkende thriller door merg en been!

Octane op huurDVD:
Distributeur: Buena Vista Home Entertainment
Genre: thriller
Speelduur: 87 minuten.
Keuring: 16 jaar.
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans / Spaans
Ondertiteling: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Spaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins / IJslands / Portugees / Ests.
Technische specificaties: 2.35:1 / 16 x 9

UIT HET ARCHIEF