:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: KOOPDVD'S NOVEMBER
PERSBERICHT: KOOPDVD'S NOVEMBER
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2004-09-30 - Geplaatst door: Werner
Grijpstra & De Gier 1.8-1.13
De populaire serie van RTL4 nu op DVD. Naar de karakters uit de boeken van Janwillem van de Wetering.

Synopsis:
In iedere aflevering onderzoeken rechercheurs Grijpstra en de Gier een moord in Amsterdam. Grijpstra (Jack Wouterse) is een veertiger, getrouwd en vader. Hij is een rustige, zwaarmoedige man. De Gier (Roef Ragas) is alleenstaand en in de dertig. Hij is een impulsieve man die heel open in het leven staat. Het duo wordt op het bureau bijgestaan door de jonge rechercheur Cardozo (Jasper van Overbruggen), de commissaris (Lex van Delden) en secretaresse Hetty (Anniek Pheifer). Niet alleen moordzaken staan centraal, ook hoe het werk de rechercheurs beïnvloedt in hun dagelijks leven. Wanneer zijn iemands motieven wel of niet rechtvaardig? De heren komen door deze vraag wel eens in conflict met hun eigen geweten enerzijds en de rechtlijnigheid van de wet anderzijds. En soms ook in conflict met elkaar.

Specificaties DVD:
Regie: Gert-Jan Booij, Idse Grotenhuis, Will Koopman, Hans Scheepmaker, Casper Verbrugge, Erik van ‘t Wout
Cast: Jack Wouterse (Grijpstra), Roef Ragas (De Gier), Lex van Delden (Commissaris), Jasper van Overbruggen (Cardozo), Anniek Pheifer (Hetty), Frans de Wit (Fred)
Speelduur: 270 minuten
Releasedatum: 09-11-04 op koopDVD
Taal: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 unwrapped en 2.0

Extra's:
• Promo’s
• Biografieën
• FotogaleriePOWER PICTURES ACTION BOX VOL. 4
- STRAIGHT SHOOTER
- THE ELITE
- THE COLLECTORS
- KNOCKOUT


Synopsis Straight Shooter:
Ex-militair Volker Bretz gelooft dat lozingen van een nabijgelegen kerncentrale de oorzaak zijn van de kanker waaraan zijn dochtertje gestorven is en opent de jacht op de nucleaire industrie. Zij roepen de hulp in van Frank Hector (Dennis Hopper), Shooter’s voormalig militair instructeur. Hector wordt gedwongen om te kiezen tussen zijn loyaliteit aan zijn voormalige pupil en aan zijn superieuren.

Regie: Thomas Bohn
Cast: Dennis Hopper (Speed, True Romance, EdTV), Heino Ferch (Winter Sleepers, The Comedian Harmonists)

Synopsis The Elite:
Kolonel Barret McKay kan helaas niet voorkomen dat een passagiers vliegtuig, met aan boord een aantal vooraanstaande families door een terroristische organisatie wordt opgeblazen. McKay overleeft de aanslag, samen met vijf kinderen. McKay neemt de kinderen onder zijn hoede en leidt ze op tot veiligheidsagenten. Hun nieuwste tegenstander heeft een aanslag gepland tijdens de International Convention of Business Leaders….

Regie: Terry Cunningham (No Tomorrow, The Chaos Factor, Y2K)
Cast: Jürgen Prochnow (The English Patient, Air Force One), Maxine Bahns (She’s the One), Robin Givens (Boomerang)

Synopsis The Collectors:
Maffiabbas Dino Grantelli stuurt de huurmoordenaars Ray en A.K. naar New York met de opdracht om een flinke som geld op te halen óf bij weigering van de schuldenaar, deze om zeep te helpen. A.K., de jongste, begint te twijfelen aan zijn baan, terwijl Ray de situatie met relativerende humor benadert. Ondertussen wordt het tweetal op de hielen gezeten door de politie en een maffia-informant. Als ze New York levend willen verlaten, zullen ze hun meningsverschillen moeten overwinnen.

Regie: Sidney J. Furie
Cast: Casper van Dien (Starship Troopers, Sleepy Hollow, The Omega Code), Rick Fox (Resurrection)

Synopsis Knock-Out:
In een achterbuurt in Los Angeles drukt een stervende moeder haar negenjarige dochtertje op het hart dat ze nooit haar idealen op moet geven. Vijftien jaar later heeft Belle een droom waar ze zich aan vastklampt: net als haar vader wil ze bokskampioen worden. Maar om het te maken in het koude en wrede bokswereldje, gedomineerd door mannen, heeft ze veel lef en volharding nodig.

Regie: Lorenzo Doumani
Cast: Maria Conchita Alonso (The Running Man, The House of the Spirits), Sophia-Adella Hernandez, William McNamara (Copycat, Stealing Home)

Specificaties DVD:
Genre: Actie
Speelduur: respectievelijk 85, 90, 90 en 100 minuten
Releasedatum: 09-11-04 op koopDVD
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3 met uitzondering van Straight Shooter, die 16:9 (2.35:1) anamorphic widescreen is
Geluid: Dolby Digital 2.0 met uitzondering van Straight Shooter, die 5.1 isYU-GI-OH! DEEL 7: DUBBELE DOSIS DUEL
YU-GI-OH! DEEL 8: DE STRIJD TEGEN ELKAAR

It’s time to Duel!

Synopsis Yu-Gi-Oh! algemeen:
De serie Yu-Gi-Oh! vertelt het verhaal van het bescheiden jongetje Yugi dat één grote passie heeft en dat is het spelen van het spel Duel Monsters. Samen met zijn beste vrienden Joey, Tristan en Tea gaat hij helemaal op in het kaartspel waarin de strijd wordt aangegaan met mystieke figuren en monsters. Wat Yugi en zijn vrienden in hun wildste dromen niet konden vermoeden, gebeurt wanneer het spel tot leven wordt gewekt door de mysterieuze Maximillion Pegasus. Een oude Egyptische puzzel blijkt voor Yugi de sleutel te zijn om krachten te verwerven waarmee hij een waardige tegenstander is van zelfs de meest machtige speler.

Yu-Gi-Oh! is het geesteskind van Kazuki Takahashi, een Japanse striptekenaar.

Synopsis Yu-Gi-Oh! Deel 7: Dubbele Dosis Duel:
19. DUBBELE DOSIS DUEL – DEEL 1
Als Yugi en zijn vrienden vastzitten in een doolhof grot, vinden ze een alternatieve uitgang, maar de deur wordt bewaakt door Pegasus’ Paradox broers. Yugi en Joey zullen niet meer in hun eentje vechten. Ze moeten samenwerken in een teamgevecht tegen de Paradox broers. Al hun starchips en de entree tot Pegasus’ kasteel staan op het spel.

20. DUBBELE DOSIS DUEL – DEEL 2
Yugi en Joey verenigen hun krachten en spelen het klaar om de monsters van hun tegenstanders af te weren. Maar de zaken komen er anders voor te staan als de Paradox broers de almachtige Gate Guardian, een monster die zijn aanvallen kan terugkaatsen, oproepen. Heeft Yugi iets aan Joey in dit duel, of wordt zijn gebrek aan ervaring hun ondergang?

21. DUBBELE DOSIS DUEL – DEEL 3
Yugi en Joey roepen hun sterkste monsters op, de Summoned Skull en de Red-Eyes Black Dragon, maar hun kracht valt in het niets vergeleken bij de enorme kracht van de Gate Guardian. Individueel maken onze helden geen kans, maar ze zullen hun grootste kracht ontketenen; teamwerk!

Synopsis Yu-Gi-Oh! deel 8: De Strijd Tegen Elkaar
22. DE STRIJD TEGEN ELKAAR – DEEL 1
Door de magie van het Millennium Oog te gebruiken, vangt Pegasus vlak voor de ogen van Kaiba de ziel van Mokuba in een kaart! Kaiba moet eerst Yugi verslaan en zijn tien starchips afnemen, voordat hij Pegasus mag uitdagen. Yugi en Kaiba nemen het weer tegen elkaar op!

23. DE STRIJD TEGEN ELKAAR – DEEL 2
Kaiba roept de Blue-Eyes Ultimate Dragon op. Het is het sterkste monster van het spel en is samengesmolten uit drie Blue-Eyes White Dragons! Yugi is al zijn sterke Duel Monsters kwijt, maar een echte duellist geeft nooit op!

24. DE STRIJD TEGEN ELKAAR – DEEL 3
Yugi bedenkt een tactiek om de Blue-Eyes ultimate Dragon te verslaan, maar nu moet hij kiezen tussen winnen of het sparen van Kaiba’s leven. Yugi komt in tweestrijd met zichzelf.

Specificaties DVD:
Regisseur: Kunihisa Sugishima
Met de stemmen in de Nederlands gesproken versie van: Pepijn Gunneweg, Dieter Jansen, Lottie Hellingman, Sander de Heer, Olaf Wijnants, Steve Beirnaert, Fred Meijer, Roberto de Groot, Sophie Hoeberechts
Genre: Animatie
Speelduur: ca. 66 minuten per deel (3 afleveringen per deel, ca. 22 minuten per aflevering)
Releasedatum: 09-11-04 op koopDVD
Taal: Nederlands gesproken of Engels gesproken
Ondertiteling: optioneel: Nederlands (in het geval van de Engels gesproken versie)
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0 (in het geval van de Nederlands gesproken versie), Dolby Digital 5.1 (in het geval van de Engels gesproken versie)

Extra's:
• Geanimeerde menu’s
• Your Move Remix Music Video
• Rex Raptor instruction: ‘So you want to be a dino duellist?’ (Alleen Deel 7)
• Panik Music Video (Alleen Deel 8)C.S.I. MIAMI (AFLEVERING 1.1-1.12)
A city to die for.

Synopsis:
In Miami, de stad waar zien en gezien worden een belangrijke rol speelt, werkt een team van forensische detectives nauwgezet samen om misdaden te onderzoeken. Gewapend met de meest moderne technieken en een flinke dosis intuïtie gaan de detectives op pad, proberen ze daders te ontmaskeren en bewijzen zij vaak de in vergetelheid geraakte slachtoffers een aanzienlijke dienst. Geen moord blijft onopgelost onder de brandende zon.
Met CSI: Miami is het filmveteraan producer Jerry Bruckheimer gelukt om naast de serie CSI nog een Amerikaanse successerie neer te zetten. De serie heeft ook in Nederland een trouwe schare fans.

Specificaties DVD:
Regie: diverse regisseurs
Cast: David Caruso (First Blood, An Officer and a Gentleman, King of New York), Emily Procter (Leaving Las Vegas), Adam Rodriguez, Khandi Alexander (There’s Sometjing About Mary, Menace II Society), Rory Cochrane (Dazed and Confused, Empire Records)
Genre: Thriller
Speelduur: 495 minuten in totaal
Releasedatum: 23-11-04 op koopDVD
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 16:9 (1.85:1) widescreen
Geluid: Dolby Digital 5.1

Extra's:
• CSI: Miami Trailer
• Golden Parachute Commentary
• Creating CSI: Miami
• CSI: Miami UncoveredSKIPPY
Skippy is terug! 39 avonturen van de populaire serie nu op 5 DVD’s!

Synopsis:
Beleef de spannende avonturen met Skippy! In het Waratah National Park in Australië woont de 3-jaar oude kangoeroe Skippy. Zijn beste vriend is Sonny Hammond, die ook in het park woont. Samen met Sonny’s vader, de parkopzichter, zijn grote broer Mark en helicopterpiloot Jerry moeten ze regelmatig in actie komen om de natuur en de dieren in het park te beschermen en beleven ze vele spannende avonturen!

Specificaties DVD:
Regie: diversen
Cast: Skippy, Ed Devereux (Matt Hammond), Tony Bonner (Jerry King), Ken James (Mark Hammond), Gary Pankhurst (Sonny Hammond), Elke Neidhardt (Dr. Anna Steiner), Liza Goddard (Clancy Merrick)
Speelduur: 975 minuten
Releasedatum: 23-11-04 deel 3, 4 en 5 op koopDVD
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regio: 2 (PAL)
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 2.0

Deel 3:
Aflevering 17: Het Waratah Festival
Aflevering 18: De Zomer Storm
Aflevering 19: De Veedieven
Aflevering 20: Dubbel Gevaar
Aflevering 21: Gevangen
Aflevering 22: Ze Zingen Me Terug
Aflevering 23: Tara Deel 1
Aflevering 24: Tara Deel 2

Deel 4:
Aflevering 25: De Surf Koning
Aflevering 26: De Kleine Gangster
Aflevering 27: De Laatste Kans
Aflevering 28: Verboden Toegang
Aflevering 29: Mayday deel 1
Aflevering 30: Afspraak in Dalmar
Aflevering 31: De Lege Stoel
Aflevering 32: Mayday deel 2

Deel 5:
Aflevering 33: Tien Kleine Bezoekers
Aflevering 34: Tante Evelyn
Aflevering 35: De Struikrovers
Aflevering 36: Man uit de Ruimte
Aflevering 37: Welkom
Aflevering 38: De Lange Nacht
Aflevering 39: De koppelaar