:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: LUC WYNS: STERKE VERHALEN
PERSBERICHT: LUC WYNS: STERKE VERHALEN
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2004-11-08 - Geplaatst door: Werner
LUK WYNS - STERKE VERHALEN
Zijn theatertrilogie is vanaf nu verkrijgbaar op 3 DVD box

Van 1999 tot 2004 toerde Luk Wyns door Vlaanderen met 3 fel bejubelde one man shows opgebouwd rond "stadslegendes":

Wijns is een grootmeester die zijn publiek feilloos bespeelt en meesleept in een onvergetelijk theateravontuur. Hij begrijpt als geen ander de kunst om zonder hulpmiddelen, enkel met zijn stem en mimiek, het publiek twee uur aan zijn lippen te kluisteren. Mede door zijn waanzinnige improvisaties is elke Wyns-voorstelling uniek en onvoorspelbaar.

DVD 1: STERKE VERHALEN KNT (1999-2000)

Een 71-jarige gepensioneerde ruilt zijn grijze bestaan in voor een leven vol Spaanse zon en sex. Een jonge vrouwelijke dierenarts wordt door 2 mannen verkracht en zint op wraak. Een OekraÔense weduwe zoekt het geluk in Vlaanderen en een dorpsidioot wordt verliefd op de beeldschone dochter van een karossier.

DVD 2: SCHAAMTELOZE VERTELLINGEN (2001-2002)

Een gestresste rijkswachtcommandant met een hoogst merkwaardig vakjargon gaat herhaaldelijk in de fout. Zijn bloedmooie dochter Nancy wordt het slachtoffer van een geile internetgangster. En het excentrieke gezin van Antoine Holvoet raakt verwikkeld in een kluwen van hebzucht, oplichting en dubieuze erfenissen.

DVD 3: DE MANIAK (2003-2004)
Een afgedankte TV-reporter met wraakgevoelens, twee oude mannetjes met kolossale moordwapens, een hondje met stressdiarree, een puber met lang haar en een kalende manager die droomt van CaliforniŽ. Ze proberen allen de show te stelen in De Maniak, het laatste deel in een grandioze trilogie.

De speelduur van de LUK WYNS 3DVD BOX bedraagt ruim 6 uur ,60 minuten integraler dan op VTM en is vanaf nu verkrijgbaar in de reguliere handel.


Recent nieuws van dezelfde bron