:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> NIEUWSBERICHT: DUTCH FILMWORKS KOOPT GROTE TITELS
NIEUWSBERICHT: DUTCH FILMWORKS KOOPT GROTE TITELS
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2004-11-26 - Geplaatst door: Werner
DUTCH FILMWORKS KOOPT GROTE TITELS VOOR 2005 EN 2006

In de afgelopen weken heeft het acquisitieteam van Dutch FilmWorks (DFW) zowel de MIFED in Milaan als de AFM in Los Angeles bezocht. Met trots hierbij een opsomming van de tien meest spraakmakende titels waar geen embargo op rust. Wederom is DFW erin geslaagd om producties te kopen met grote namen als: Jackie Chan, Robert DeNiro, Halle Berry, Heather Graham, Gabriel Byrne en Harvey Keitel. Te zijner tijd zullen wij u informeren over de overige grote publiekstrekkers die DFW heeft kunnen acquireren.

NEW POLICE STORY
Regie: Benny Chan
Cast: Jackie Chan, Nicholas Tse, Daniel Wu, Rongguang Yu

3de deel in uit de bekende Police Story serie.

Inspecteur Wing van de Hong Kong Politie is het geweldsslachtoffer van een bende onder leiding van Evil Joe. Als zijn hele team is vermoord vervalt Wing in drankgebruik door schuldgevoel. Het is aan de jonge nieuwkomer Frank om Wing weer op de been te krijgen en het avontuur van de wraak op Evil Joe en zijn Bende van Vijf te beginnen. Zeker als het persoonlijk wordt.

In Azië is dit de grootste Jackie Chan-titel sinds Rush Hour 2.



SLITHER
Regie: James Gunn

Als een buitenaardse plaag een klein zuidelijk stadje infecteert en daarmee Grant G in een moordlustige bui brengt, moeten zijn vrouw Starla en de locale sheriff Bill (een oude liefde van Starla) de redding brengen.

Deze 30 miljoen dollar productie word gemaakt door het team van Dawn Of The Dead.



LENINGRAD
Regie: Aleksandr Buravsky
Cast: Gabriel Byrne, Armin Mueller-Stahl, Mira Sorvino

Een prachtig verhaal over de liefde tussen twee westerse journalisten die gevangen zijn in één van de meest gruwelijke veldslagen van de Tweede Wereldoorlog. Duitsland deed in deze heftige strijd een poging om Leningrad uit te hongeren.

Een film die alles in zich heeft: spektakel, romantiek, historie en actie.



BEOWULF & GRENDL
Regie: Sturla Gunnarsson
Cast: Gerald Butler, Stellan Skarsgård, Benedikt Clausen, Tony Curran

Groot historisch spektakel over goed en kwaad, geschiedenis en toekomst.
Adaptie van het oude Anglo-Sakische epische gedicht Beowulf.

In dit middeleeuwse avontuur wordt het met bloed doordrenkte verhaal verteld van Noorse strijders die vechten tegen de moordlustige trol Grendel. Uit respect voor de heer van de Denen, Koning Hrothgar, leidt Beowulf een konvooi strijders over zee om een dorp uit de klauwen van Grendl te redden. Het monster blijkt een wezen van vlees en bloed te zijn. Door alle verwikkelingen en de druk die op Beowulf’s schouders rust raakt hij tussen twee kampen in en herziet zijn mening over goed en kwaad.



PERFECT CREATURE
Regie: Glenn Standring
Cast: Dougray Scott, Saffron Burrows, Leo Gregory

Deze film is de eerste productie van de producer Russel Fischer, na The Lord Of The Rings trilogie.

In een alternatief Nieuw Zeeland, bekend als Nuovo Zelandia, zien we hoe in de jaren ’60 mensen en vampieren vreedzaam met elkaar leven, en waarin de bloedzuigers de volgende stap zijn in de menselijke evolutie. Deze delicate balans wordt bedreigt door een griepepidemie die de mensdom decimeert, en een vampier weer beweegt tot het jagen op mensen. De kerk stuurt Silus (Dougray Scott) om de op hol geslagen vampier Edgar te vangen. Silus gaat samenwerken met een politieman (Burrows) en ontdekt dat Edgar donkere geheimen met zich meedraagt.

Een film in de stijl van Underworld en Blade, waarbij voor het eerst de CGI-programmatuur van Lord Of The Rings op een andere film is toegepast.



THEIR EYES WERE WATCHING GOD
Regie: Darnell Martin
Cast: Halle Berry, Ruben Santiago-Hudson, Michael Ealy

Gebaseerd op de roman van Zora Neale Hurston.

Het verhaal speelt zich af in 1920. De ruimdenkende Janie Crawford is op zoek naar geluk. Dit brengt haar door diverse huwelijken terwijl zij moet opboksen tegen de kleingeestigheid van haar kleine dorpje.



THE BRIDGE OF SAN LUIS REY
Regie: Mary McGuckian
Cast: Robert DeNiro, Kathy Bates, Harvey Keitel, Gabriel Byrne, Geraldine Chaplin

Gebaseerd op de roman van Thornton Wilder

Bij een bizar ongeluk met een touwenbrug komen vijf mensen om. Een priester gaat op zoek naar een hogere, goddelijke, reden voor deze bloederige ramp. Het verhaal speelt zich af in Lima, Peru, in de achttiende eeuw.



THE LIBRARIAN
Regie: Peter Winther
Cast: Lisa Brenner, Jane Curtin, Olympia Dukakis

Een schrandere bibliothecaris gaat erop uit als een magisch artefact word gestolen uit een bibliotheek. Hij wil zich ervan vergewissen dat het gestolen stuk veilig terug komt. Om dit te doen maakt hij gebruik van de diensten van een dame die uitblinkt in martial arts. Zij blijkt ook de krachtige macht te zijn in hun relatie.



CAKE
Regie: Nisha Ganatra
Cast: Heather Graham, Sarah Chalke, Frank Chiesurin

Romantische comedy

Reisverhalen schrijfster en verknocht vrijgezel Pippa McGee is voor de zoveelste keer weer bruidsmeisje. Ze gaat hiervoor naar huis en treft haar vader, die een tirannieke grote uitgever van bladen is, in het ziekbed na een hartaanval. Hij stelt haar aan als hoofdredacteur van één van zijn bladen, wat na wat zoekwerk een bruidsblad blijkt te zijn.



THRU THE MOEBIUS STRIP
Regie: Glenn Chaika
Cast: Dee Bradley, Daniel Davies John DeMita, John Di Maggio

Fantastische animatiefilm, naar het werk van Jean "Moebiues" Giraud

In de niet te verre toekomst gaat een jongen op reis door een buitenaardse wereld om zijn vader te zoeken, en zijn doel te vinden.

Releasedata en nadere details zullen later worden bekend gemaakt.