:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> MGM >> PERSBERICHT: AGENT CODY BANKS 2
PERSBERICHT: AGENT CODY BANKS 2
Bron: MGM - Datum: 2004-12-02 - Geplaatst door: Werner
AGENT CODY BANKS 2: DESTINATION LONDON

Destination London? Waarom? Kostschool.
Cody Banks is een hele uitmuntende leerling. Hij reist naar Engeland om daar naar een speciale luxekostschool te gaan, waar hij absoluut naar toe moet. Die school is zo ontzettend goed!

Destination London? Waarom? Een missie.
Cody Banks, de jongste agent ter wereld, vertrekt naar Londen voor een vertrouwelijke missie. In Londen moet hij een gevaarlijke wetenschapper in de kraag vatten. Uiteraard gaat hij undercover: als kostschoolstudent!

's Werelds grootste filmstudio MGM heeft in december weer een toprelease. Op 7 december is namelijk de rental release van de spannende familiefilm Agent Cody Banks 2: Destination London. Frankie Muniz, ook bekend van Big Fat Liar en Malcolm In The Middle, zit als Cody Banks weer tot over zijn oren in een spannend avontuur. Cody wordt in Londen bijgestaan door zijn vriend Anthony Anderson (Kangaroo Jack) en Hannah Spearritt (S Club 7). Uiteraard zit ook deze tweede wervelende film van Agent Cody Banks weer vol nieuwe technische snufjes, flitsende speciale effecten en duizelingwekkende achtervolgingen. Verder kunnen we nog niet meer onthullen over de inhoud van hun geheime missie.

De dvd heeft geheel doorheen de spannende sfeer van de film geheimzinnige extra's: verwijderde en verlengde scènes, bloopers, en de photo-gallery met beelden die gemaakt zijn achter de schermen. Ook staat de bioscooptrailer op de dvd en Agent Cody Banks: Back In Action!

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron