:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: RELEASES MAART
PERSBERICHT: RELEASES MAART
Bron: RCV - Datum: 2005-02-01 - Geplaatst door: Werner
HAROLD AND KUMAR GO TO WHITE CASTLE

Harold en Kumar zijn twee vrienden en wonen samen op kamers. Na een vermoeiende week werken en een mislukte sollicitatie eindigen de twee op vrijdagavond blowend op de bank. Opeens krijgen ze enorme zin in een hamburger van White Castle. Ze moeten en zullen die avond een hamburger eten van White Castle. Er is alleen één probleem; de hamburgertent is verhuisd en Harold en Kumar weten het niet meer te vinden. Vanaf dan start een hilarische zoektocht naar White Castle waar ze onderweg hulp krijgen van de meest bizarre figuren. Eén ding is duidelijk: ze moeten hoe dan ook die avond een White Castle hamburger eten...

Specificaties DVD:
Regie: Danny Leiner (Dude, Where’s My Car,TV: Everwood, Felicity)
Cast: John Cho (American Pie 1,2 & 3, Evolution, Bowfinger), Kal Penn (Van Wilder, American Made, Son of the Mask)
Lengte: ca. 90 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Dolby Surround
Releasedatum: 23 maart 2005

Extra's:
• Trailers



SECONDHAND LIONS

Mae brengt haar zoon Walter tijdens de zomervakantie onder bij haar twee ooms. Het gerucht gaat dat Hub en Garth miljoenen verstopt hebben in hun huis. Mae en vele anderen hebben hun zinnen op dit geld gezet en doen alles om met hen in contact te komen. De excentrieke en verbitterde oude mannen moeten niets van deze belangstelling hebben en als de jonge Walter bij hen gedumpt wordt, lijkt hun humeur niet beter te worden. Toch weet Walter het ijs al snel te breken. Tot Walters grote verbazing wordt er op een dag een kooi met een leeuw afgeleverd die nieuwsgierig bezoek op een afstand moet houden. Walter valt wel in meer verbazingen als zijn oud-ooms hem verhalen vertellen over hun belevenissen in Noord-Afrika. Of deze verhalen waar zijn maakt Walter niet uit. Hij voelt zich heel erg thuis bij zijn ‘nieuwe’ familie. En ook de twee oude mannen zijn bijgedraaid en inmiddels erg blij met het gezelschap van Walter. Dan komt Walters moeder weer terug om hem op te halen.

Specificaties DVD:
Regie: Tim McCanlies (Dancer, Texas Pop 81)
Cast: Michael Caine (The Quiet American, Austin Powers 3, Quills), Robert Duvall (John Q, A Civil Action, Deep Impact), Haley Joel Osment (The Sixth Sense, A.I., Pay it Forward)
Lengte: ca. 106 minuten
Leeftijd: 6 jaar
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Dolby Digital EX 5.1
Releasedatum: 9 maart 2005

Extra's:
• Trailers
• Commentaar van de regisseur
• Screenplay Wild Ride in Hollywood (ca. 26 min.)
• Op de set (ca. 26 min.)
• Verwijderde en gewijzigde scčnes met
• Optioneel audio commentaar (ca. 48 min.)
• Haley Joel Osment: An Actor Comes of Age
• Vergelijking Visuele Effecten (from Austin to Marseille, Digital Soldiers)
• Verschillende TV commercials
• Originele bioscooptrailer
• Easter Eggs (verborgen verrassingen)



THE PRINCE AND ME

Hij is de eigenwijze Deense Prins Edward (Luke Mably), die incognito een jaartje in Amerika wil studeren, voordat hij zijn koninklijke plichten moet vervullen. Zij is een vrijgevochten Amerikaanse studente met de naam Paige (Julia Stiles), die na eerst de nodige aanvaringen met Edward te hebben gehad, stapelverliefd op hem wordt zonder dat ze beseft dat hij een prins is. Pas wanneer zij hem achterna reist naar Denemarken komt ze achter zijn ware identiteit en wordt daarmee voor een moeilijke keuze gesteld. Moet zij haar hart volgen en kiezen voor de liefde? Haar zorgeloze en vrijgevochten leventje als anonieme studente is dan wel voorgoed voorbij...

Specificaties DVD:
Regie: Martha Coolidge (Out of Sea, Angie, Three Wishes)
Cast: Julia Stiles (Mona Lisa Smile, Save the Last Dance, Down to You), Luke Mably (28 Days Later), Ben Miller (Johnny English, Birthday Girl)
Lengte: ca. 110 minuten
Leeftijd: alle leeftijden
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: stereo
Releasedatum: 9 maart 2005

Extra's:
• Trailers



BRIGHT YOUNG THINGS

De jonge Adam maakt deel uit van een groepje excentriekelingen dat constant op zoek is naar nieuwere en snellere sensaties. Adam is tot zijn oren verliefd op de mooie maar koele Nina. Hij heeft goede connecties en komt op de juiste feestjes maar is in tegenstelling tot de rest helemaal platzak. Om met Nina te trouwen heeft hij geld nodig. Hij lijkt een geluksavond te hebben wanneer hij met een weddenschap veel geld wint. Adam geeft het bedrag aan een mysterieuze dronken majoor die belooft zijn geld in te zetten bij de paardenraces. Al snel blijkt dat de majoor er met het geld vandoor is en Adam is weer platzak. Ik de tussentijd heeft Nina, die toe is aan wat stabiliteit, een huwelijksaanzoek van een oude schoolvriend geaccepteerd. Wat volgt is een bijna onmogelijke jacht op het verdwenen geld en zijn geliefde Nina.

Specificaties DVD:
Regie: Stephen Fry (regiedebuut, acteur in o.a.: The Discovery Of Heaven, Wilde)
Cast: Stephen Cambell Moore (filmdebuut), Emily Mortimer (Lovely & Amazing, 51st State, Young Adam), Fenella Woolgar (The Way We Live Now (TV), Eroica (TV)), Dan Aykroyd (Driving Miss Daisy, Ghostbusters, The Blues Brothers), Jim Broadbent (Moulin Rouge, Gangs Of New York, Bridget Jones’s Diary)
Lengte: ca. 99 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 23 maart 2005

Extra's:
• Trailers



POKEMON 5: HEROES

De actie, de sensatie, de spanning en al je Pokémon helden zijn terug in Pokémon 5: Helden. Een nieuw en oogverblindend avontuur met twee enorm sterke nieuwe Pokémon sterren: Latios en Latias!

Ga mee met Latios en Latias naar een magische waterstad met kanalen, rivieren en doolhoven waar ook al je andere Pokémon helden te zien zijn. Ash, Pikachu en de rest zijn er al, omdat zij te maken hebben met een stel sluwe, gemene dieven. Deze slechteriken willen een schitterend, maar gevaarlijk juweel stelen dat de hele stad kan verwoesten. De bewakers van het juweel, Latios en Latias, kunnen heel goed de hulp gebruiken van de Pokémon helden. Zij moeten de slechte dieven voor zijn, maar daarvoor moeten ze onmogelijke hindernissen doorstaan... en de klok tikt door!

Specificaties DVD:
Regie: Jim Malone & Kunihiko Yuyama
Lengte: 90 minuten
Leeftijd: 12 jaar
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: stereo, Nederlands gesproken én originele versie
Releasedatum: 16 maart 2005

Extra's:
• Trailers