:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> MGM >> PERSBERICHT: DE-LOVELY
PERSBERICHT: DE-LOVELY
Bron: MGM - Datum: 2005-02-14 - Geplaatst door: Werner
DE-LOVELY
It's delightful. It's delicious. It's De-Lovely!

Metro-Goldwyn-Mayer introduceert in maart 2005 een romantische klassieker met moderne sterren. De-Lovely vertelt het bijzondere en glamoureuze levensverhaal van de legendarische componist Cole Porter (Kevin Kline) en zijn onverzadigbare begeerte naar liefde. Via flashbacks kijkt een bejaarde Porter terug op zijn leven. Als jonge songwriter ontmoet de charmante Cole de mondaine Linda Dee Thomas (Ashley Judd) en ze besluiten te trouwen. Hoewel zijn vrouw Linda zijn ware muze is en hem inspireert tot het schrijven van enkele van de beste liedjes allertijden, is zij niet te enige. Maar verdriet en moeilijkheden, waaronder een miskraam, kunnen het stel niet scheiden. Linda's dood betekent dan ook een keerpunt in Cole's leven.

De film werd geregisseerd door oscarwinnaar Irwin Winkler, en bekende acteurs, waaronder oscarwinnaar Kevin Kline, Ashley Judd en Jonathan Pryce nemen de hoofdrollen voor hun rekening. Daarnaast maakt een aantal van de grootste popsterren van dit moment als Robbie Williams, Sheryl Crow, Alanis Morrissette, Nathalie Cole, Diana Krall en Elvis Costello, hun opwachting in één van de beste muzikale biografieën ooit! Een lust voor oog en oor!

De-Lovely is een sprankelende aaneenschakeling van Porter's muziek, de moeilijke zoektocht van een artiest en een verhaal over de onverwoestbare kracht van de liefde. Voor de ware muziekliefhebber is er meer goed nieuws! De-Lovely wordt naast de film-dvd ook in Limited Edition uitgebracht. Deze speciale versie bestaat uit de film-dvd én de soundtrack op CD. De-Lovely is vanaf 22 maart 2005 te huur en vanaf 20 april 2005 te koop.


Recent nieuws van dezelfde bron