:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL
PERSBERICHT: RELEASES APRIL
Bron: Paradiso - Datum: 2005-03-10 - Geplaatst door: Werner
BROWN BUNNY

The Brown Bunny is een liefdesverhaal. Bud Clay heeft Daisy, de liefde van zijn leven, verloren. Hij is motorracer van beroep en doorkruist Amerika van de ene wedstrijd naar de andere. Elke dag wordt hij met dezelfde herinneringen geconfronteerd en ele dag opnieuw probeert hij de ware liefde te vinden. Maar hij slaagt er niet in. Toch probeert hij. Elke dag opnieuw...

Nominatie Gouden Palm op het Cannes Filmfestival van 2003.

Genre: Roadmovie
Cast: Vincent Gallo (Trouble Every Day, Buffalo '66), Chloë Sevigny (Dogville, American Psycho, A Map Of The World)
Regisseur: Vincent Gallo (Buffalo '66)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.66:1)
DVDtype: DVD-5
Speelduur: 90 min.
Releasedatum: 28 april 2005

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar



SCREAM OF THE MUMMY

Een professor en haar studenten archeologie ontdekken in de ruïnes van een oude Mexicaanse tempel van de Azteekse regengod Tlaloc de overblijfselen van een oude mummie. Wanneer één van de studenten de mummie terug tot leven brengt, moeten ze al hun krachten bundelen om het kwade te stoppen en het eind van de wereld te voorkomen.

Genre: Horror/Thriller
Cast: Jeff Peterson, Ariauna Bright (The Dead Hate The Living), Russel Richardson (The Rookie, Tigerland), Brenda Blondell
Regisseur: David DeCoteau (Speed Demon, The Brotherhood)
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: 4:3 full frame
DVDtype: DVD-5
Speelduur: 82 min.
Releasedatum: 31 maart 2005



THE RAGE

Nick Travis, een FBI-agent tracht seriemoordenaar Dacy in te rekenen. Dacy is medogenloos geworden na een jeugdtrauma. Hij is maar uit op 1 ding: wraak. Dacy tevens de leider van een brutale bende huur - moordenaars, waaronder enkele van hen samen vochten samen in Vietnam. Nick krijgt hulp - of juist niet - van zijn onervaren, nieuwe partner Kelly McCord. Nick Nick’s baas Taggert vindt intussen dat Nick z’n promotie in de weg staat en zijn persoonlijke vendetta met Nick uitvechten.

Genre: Thriller/ Actie
Cast: Lorenzo Lamas (Viper, TV series The Immortal, TV series Renegade), Gary Busey (Fear And Loathing In Las Vegas, Under Siege, Lost Highway, Drop Zone), Roy Scheider (The Punisher, The Rainmaker, The Peacekeeper, Jaws, Last Embrace), David Carradine (Kill Bill: Vol. 1&2, Superman IV, TV Series Kung Fu)
Regisseur: Sidney J. Furie (Iron Eagle, TV Series VIP)
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: 4:3 Full Frame (1.33:1)
DVDtype: DVD-5
Speelduur: 91 min.
Releasedatum: 28 april 2005



THE PLAGUE OF ZOMBIES

Sir James Forbes, een gerespecteerde arts, ontvangt op een dag een brief van zijn oudleerling Peter, die een praktijk heeft opgestart in het verafgelegen dorpje, Cornwall. Peter is bezorgd omdat er een mysterieuze ziekte is uitgebroken waardoor er heel wat van zijn patienten onder de zoden zijn beland. Aldus besluit Sir James, vergezeld door zijn lieftallige dochter Sylvia, af te reizen en het zaakje tot op de bodem uit te spitten. Eenmaal aangekomen, komt hij in aan aanraking met een reeks bizarre incidenten die maar tot één conclusie kunnen leiden: Iemand in het dorp beoefent voodoo!

Genre: Horror/Cult
Cast: André Morell (Ben-Hur,The Hound of the Baskervilles, Quatermass and the Pit), Susan Denberg (Frankenstein Created Woman), Diane Clare (The Haunting), Jacqueline Pearce (The Reptile)
Regisseur: John Gilling (The Reptile, The Night Caller)
Geluid: Engels Mono
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.85:1)
DVDtype: DVD-9
Speelduur: 92 min
Releasedatum: 28 april 2005

Extra's:
• Original Theatrical Trailer
• Double Feature Trailer
• World of Hammer: episode 8: Mummies...; episode 3: Land Before Time
• More Hammer (Trailers)



INTERMISSION

Intermission is een hedendaags liefdesverhaal over de verschillende paden die we bewandelen in onze eeuwigdurende zoektocht naar geluk. John, die nogal onzeker over zijn relatie is, maakt het uit met zijn vriendin in de hoop dat zij voor hem en hun relatie zal vechten. Deze slechtgetimede en - uitgevoerde relatietest is het begin van een reeks gebeurtenissen die vrijwel niemand in de omgeving van het koppel onberoerd laat.

Genre: Actie/Romantiek
Cast: Colin Farrell (Alexander, S.W.A.T.,The Recruit, Minority Report), Shirley Henderson (Bridget Jones 1 & 2, Hypnotic, Trainspotting), Kelly Macdonald (Finding Neverland, Gosford Park Trainspotting), Colm Meaney (Con Air, Far and Away, Tv Series Star Trek: The Next Generation & Deep Space Nine), Cillian Murphy (Batman Begins, Cold Mountain, 28 Days Later)
Regisseur: John Crowley
Geluid: Engels DTS 5.1, Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.78:1) Anamorphic
DVDtype: DVD-9
Speelduur: 102 min
Releasedatum: 28 april 2005

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar



EXECUTIVE TARGET

Wanneer de jonge stuntrijder Nick en zijn beeldschone vrouw Nadia door de sinistere Quentin ontvoerd worden, worden Nicks handigheid en durf tot het uiterste getest. Ongewild raakt het koppel ook betrokken in een complot om de president te kidnappen. Quentin dreigt ermee Nadia om het leven te brengen als Nick de riskante operatie niet tot een goed einde brengt. Actiefilmer Joseph Merhi le levert met Executive Target een van z’n beste films af: een explosieve cocktail van spetterende vuurgevechten en adembenemende achtervolgingen.

Genre: Actie/Thriller
Cast: Michael Madsen (Kill Bill 1 & 2, Species 1 & 2, Reservoir Dogs, Thelma & Louise, The Doors), Keith David (Armageddon, Dead Presidents), Angie Everhart (Last Action Hero, Jade), Roy Scheider (The Punisher, The Rainmaker, The Peacekeeper, Jaws, Last Embrace)
Regisseur: Joseph Merhi
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: 4:3 Full Frame (1.33:1)
DVDtype: DVD-5
Speelduur: 96 min
Releasedatum: 28 april 2005



EXECUTIVE COMMAND

Dick Harden onderhandelt in dienst van de overheid bij gijzelingszaken. Als held uit de Golfoorlog verliet hij de mariniers omdat hij problemen liever met argumenten dan met geweld oplost. Wanneer vijf terroristen, onder leiding van Carlos 'The Panther' Gruber, een lading biologische wapens heeft gestolen en een vliegtuig kaapt met de vice-presidentaan boord, wordt Rick ingeschakeld om te onderhandelen. Op zijn eentje moet Rick op 10 km hoogte de krankzinnige terroristenbende proberen uit te schakelen. Maar achter in het vliegtuig worden ook zijn vrouw en dochtertje onder vuur gehouden.

Genre: Actie/Thriller
Cast: Michael Dudikoff (American Ninja 4: The Annihilation, American Ninja, Air America, TV Series North and South II, Bachelor Party), Paul Winfield (Dennis The Menace, Cliffhanger, The Terminator, Star Trek: The Wrath Of Khan), Richard Norton (License to Kill, American Ninja)
Regisseur: Rick Jacobson (TV Series Xena: Warrior Princess)
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: 4:3 Full Frame (1.33:1)
DVDtype: DVD-5
Speelduur: 91 min
Releasedatum: 28 april 2005



THE REPTILE

Wanneer zijn broer onder mysterieuze omstandigheden omkomt, erft Harry een klein huisje in Cornwall. Samen met zijn vrouw besluit hij zich daar te settelen. De dorpsbewoners blijken echter aan de bijgelovige kant en onvriendelijk op de koop toe. Toch kunnen Harry en zijn vrouw het best vinden met "Mad Peter", de lokale herbergier die hen vermaakt met allerlei bizarre verhalen. Maar wanneer ze op een nacht een stervende Peter voor hun deur vinden, laat zijn zwarte, gezwollen gezicht met uitpuilende ogen hen vermoeden dat hij door iets giftig gebeten is...

Genre: Horror/Cult
Cast: Noel Willman (Doctor Zhivago, The Kiss Of The Vampire, The Man Who Knew Too Much), Jennifer Daniel (The Kiss Of The Vampire), Ray Barrett (Visitors), Jacqueline Pearce (The Bourne Identity, The Plague Of The Zombies)
Regisseur: John Gilling (The Plague Of The Zombies)
Geluid: Engels Mono
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.85)
DVDtype: DVD-9
Speelduur: 87 min
Releasedatum: 28 april 2005

Extra's:
• Theatrical Trailer
• Double Feature Trailer
• World of Hammer : Episode 9: Thriller; Episode 13: Costumers
• More Hammer (Trailers)