:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: OVERSTAP MEDEWERKER WAS APRILGRAP
NIEUWSBERICHT: OVERSTAP MEDEWERKER WAS APRILGRAP
Bron: DVD Info - Datum: 2005-04-01 - Geplaatst door: Serge
De eerder op deze site aangekondigde overstap van onze medewerker Werner Peeters naar de "concurrentie" van www.dvd.nl was uiteraard een geintje van de redactie. Ondanks het feit dat we onze Nederlandse collega's ten zeerste waarderen denken we er nog niet aan om één van onze medewerkers uit te besteden. Ondanks het feit dat iedereen het nu zal ontkennen zijn er toch een paar verontruste zielen geweest die even gepolst hebben of het werkelijk om een grap ging.

Wie nog eens van het originele bericht wil genieten:

Werner Peeters, medewerker van het eerste uur, stapt per 1 mei over naar de Nederlandse site dvd.nl. De Nederlandse besprekingssite lanceerde verleden week een oproep voor nieuwe medewerkers. Omdat de site ook hoopt voet aan de grond te krijgen in Vlaanderen, zal Werner in de eerste plaats instaan voor besprekingen van typische Vlaamse producties en filmreeksen.

"Ik heb het hier wel goed gehad," zegt Werner, "en ik heb zeker niet de bedoeling om mijn collega's van DVD Info de rug toe te keren. Het aanbod om voor dvd.nl te gaan werken, was echter aantrekkelijk, en voor mij is het persoonlijk een nieuwe uitdaging. Ik beken wel dat het een klein beetje een verlichting van mijn taak zal inhouden: bij dvd.nl mag ik het administratief werk aan een ander overlaten en me concentreren op de besprekingen."

Serge Van Cauwenbergh, hoofdredacteur van DVD Info: "We zullen Werner missen, maar we kunnen hem natuurlijk niet tegen zijn zin hier houden. Begin vorige week belde Werner me op om zijn overstap bekend te maken. Het was wel even schrikken, maar hij heeft beloofd om alle lopende zaken, zoals het beheer van de viewings, te blijven doen tot we een vervanger voor hem hebben gevonden."

DVD.nl-medewerker Arnold van Oostrum licht de overstap van Werner toe: "We krijgen zo'n 30% hits uit Vlaanderen, maar in ons aanbod van recensies zitten er nauwelijks tot geen Vlaamse producties. Toen we aan het brainstormen waren om de uitbreiding van onze redactie concreet vorm te geven, werd geopperd om iemand uit Vlaanderen aan te trekken. Om iemand te kunnen aanwerven die onmiddellijk kan worden ingeschakeld, was onze eerste optie om iemand van een bestaande dvd-besprekingssite aan te trekken. We contacteerden Werner, en die bleek meteen geïnteresseerd."