:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Volkoren >> PERSBERICHT: THE SOUND OF SOMEONE WATCHING ME
PERSBERICHT: THE SOUND OF SOMEONE WATCHING ME
Bron: Volkoren - Datum: 2005-04-01 - Geplaatst door: Serge
De heren van at the close of every day brachten afgelopen maand de dvd "the sound of someone watching me" op de markt. Een dvd van hoog niveau. Het is een live registratie in Ancienne Belgique in Brussel tijdens hun europese tour met 16 Horsepower.

De heren van at the close of every day, wie een allergie voor hoofdletters lijken te hebben, zijn zeer ijverig. Een jaar na het uitkomen van de cd "the silja symphony", welke de 3voor12 award heeft gewonnen, komen ze met de dvd editie van "the sound of someone watching me". In het najaar van 2004 verscheen al de cd van deze live registratie.

De show was opgenomen en gefilmd in Brussel tijdens de europese tour van at the close of every day met 16 Horsepower. Tijdens het nummer "september grass", speelt David Eugene Edwards, zanger van 16 Horsepower mee op gitaar, een feit dat trots op de voorkant van de dvd wordt vermeld. Het concert bestaat uit een mix van elf nummers afkomstig van de eerste twee albums van at the close of every day. Maar de band speelt ook een voortreffelijke cover van The Church's "Under the Milky Way". Door het concert in het zwart/wit te registreren is er een intieme sfeer ontstaan, waardoor het de nummers goed tot hun recht komen.

Naast het live concert bevat de dvd filmmateriaal van een leuke en ontroerende tour door Brussel waar de heren van at the close of every day bij verschillende plekken stoppen en toelichting/commentaar geven. In een café spelen ze nog een aantal nummers spelen onder het genot van een Belgische bier.

Voor meer informatie over at the close of every day www.atthecloseofeveryday.com.


Recent nieuws van dezelfde bron