:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2005
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2005
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2005-04-05 - Geplaatst door: Werner
18 WHEELS OF JUSTICE - SEIZOEN 2
Release DVD KOOP: 12 mei 2005
DVD-box met alle 22 afleveringen van het tweede seizoen

Synopsis:
Ook in het tweede seizoen van 18 Wheels of Justice is Michael Cates nog steeds op de vlucht voor en op jacht naar Jacob Calder. Michael heeft wel hulp gekregen van twee oude vrienden, Cie Baxter en Jesse James Rader maar moet nog steeds kiezen tussen het leven op de weg of het leven als een FBI-agent Ondertussen komen Calder en zijn mannen steeds dichterbij...

Regisseur: John B. Moranville (Robin’s Hood, McGyver, Dynasty, (director van) The Love Boat)
Acteurs: Lisa Thornhill (Red Dragon, The Family Man), Lucky Vanous, Billy Dee Williams (Undercover Brother, meerdere Star Wars films/series, Dynasty (Tv-serie))
Genre: Misdaad, actie



DAWSON'S CREEK - SEIZOEN 5
Release DVD KOOP: 26 mei 2005
De fans blijven geboeid, en groeien mee

Synopsis:
Dawson’s Creek is er weer met alle afleveringen van het vijfde seizoen op DVD. Beleef je wonderjaren opnieuw vanuit de ogen van Dawson, Joey, Pacey en Jack. Het vijfde seizoen uit de populaire TV-reeks laat de jeugdvrienden eindelijk volwassen worden. Ze moeten hun eigen weg in de wereld zien te vinden. Joey, Jen en Jack gaan naar de universiteit in Boston, Dawson is naar de filmacademie in Los Angeles en Pacey heeft besloten niet verder te studeren. Ze beginnen aan een nieuw hoofdstuk in hun leven, maar niets kan de band tussen deze vrienden breken. Het blijft boeiend om te zien hoe ze reageren op hun respectievelijke nieuwe omgeving en de nieuwe mensen die ze leren kennen. Dit seizoen bevat uiteindelijk één van de meest emotionele momenten uit heel de reeks! Nog steeds prima acteerwerk, niet te missen dus!

Regisseur: Kevin Williamson (Scream, I Know What You Did Last Summer)
Acteurs: James Van der Beek (Varsity, The Rules of Attraction), Katie Holmes (Phone Booth, Go, Abandon), Joshua Jackson (Cruel Intentions, Ocean’s Eleven), Michelle Williams (Haloween H20, Prozac Nation), Kerr Smith (Final Destination, Cruel Intentions 3)
Genre: Televisieserie



SEINFELD - SEIZOEN 4
Release DVD KOOP: 19 mei 2005
‘The breakthrough season’ waarin het officieel ‘the show about nothing’ werd

Synopsis:
Het vierde seizoen van Seinfeld werd ‘The breakthrough season’ genoemd, oftewel de grote doorbraak met afleveringen als ‘The Contest’, ‘The Bubble Boy’, ‘The Junior Mint’. Het seizoen waarin het officieel ‘the show about nothing’ werd en waarin het kijkcijferkanon onderscheiden werd met diverse Emmy’s. Op 19 mei wordt volume 3 met het vierde seizoen van de comedyserie uitgebracht op DVD (4 discs) Wederom bomvol exclusieve extra’s (ruim 12 uur) die grotendeels speciaal voor deze DVD zijn vervaardigd, zoals audiocommentaar van de cast en makers, nooit eerder vertoonde bloopers, verwijderde scènes en interviews met cast en makers.

'Yadayada', 'The Soup Nazi', 'Close Talker' en 'Double Dipper', voor de gewone mens lijkt het geheimtaal, maar de echte Seinfeld-fan herkent vast enkele van de bijzondere kreten die de serie rijk is. De 'show about nothing' was negen seizoenen lang een heerlijke bron van herkenning van fans wereldwijd. Jerry Seinfeld behandelde de meest zinloze details van het dagelijks leven als grote onderwerpen en hield de kijkers een spiegel voor. Discussies over de positie van knopen op het overhemd en een urenlang gevecht om een fraaie parkeerplek hielden de hoofdrolspelers een hele aflevering bezig.

De DVD box is een onmisbaar verzamelobject voor iedereen die heeft kunnen lachen om de grootste komieken van onze tijd. Naast Jerry zijn dit Julia Louis-Dreyfus als Elaine, Jerry's ex-vriendin, Jason Alexander als George, Jerry's beste vriend; en Michael Richards als Kramer, Jerry’s exentrieke buurman. Net als de eerste twee volumes van Seinfeld is ook volume 3 geremastered met de nieuwste technieken in High Definition, voor de beste beeld- en geluidskwaliteit.

Producent: Larry David
Acteurs: Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards, Jason Alexander
Genre: Komedie
Inhoud: Box met 4 DVD’s, 24 afleveringen

Extra op DVD (Ruim 12 uur):
• The Breakthrough Season - Achter de schermen bij het seizoen dat onderscheiden werd met Emmy’s waarin Seinfeld uitgroeide naar een kijkcijferkanon en officieel "a show about nothing" werd.
• Notes About Nothing - Speciale ondertiteling met feitjes over Seinfeld en productieaantekeningen.
• Inside Looks - Interviews met de cast en de maker over wat er gebeurt achter de schermen van bepaalde afleveringen
• In the Vault - Nog nooit eerder vertoonde verwijderde scenes van het vierde seizoen
• Not That There’s Anything Wrong With That - Nog nooit eerder vertoonde bloopers
• Yada, Yada, Yada - Audiocommentaar van de cast en de makers bij verschillende afleveringen
• Master of His Domain - Exclusief stand-up materiaal van Jerry Seinfeld
• Sponsored by Vandelay Industries - Orginele tv-spots en trailers van NBC
En nog veel meer!