:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: COLDITZ
PERSBERICHT: COLDITZ
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2005-04-26 - Geplaatst door: Werner
COLDITZ
Een van de boeiendste hoofdstukken uit de veelbewogen geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog is dat van het beruchte Duitse krijgsgevangenkamp Colditz. Dit hero´sche verhaal vormt de inspiratie voor een spannende miniserie.

De Britse militaire Jack Rose en de mooie Lizzie Carter worden door de oorlog van elkaar gescheiden. Jack wordt opgesloten in kasteel Colditz, een fort in de buurt van Leipzig. De nazi's zien dit middeleeuwse bouwwerk als een gevangenis waaruit ontsnappen zo goed als onmogelijk is. Een select groepje vluchtgevaarlijke geallieerde officiers wordt hier opgesloten. Zo beducht voor onttsnappen zijn de nazi's dat het aantal bewakers dat van de gevangenen overtreft. Jack Rose en zijn ontsnappingsacademie, een aantal specialisten op het gebied van tunnels graven, sloten openbreken en andere manieren van ontsnappen, doen er echter alles aan om de Duitsers te slim af te zijn.

Met o.a. Jason Priestley, James Fox, Damian Lewis, Sophia Myles, Tom Hardy en Laurence Fox

Deze 3 uur durende miniserie, verpakt in een schitterend digipack met 2 dvd's, is vanaf nu verkrijgbaar in de reguliere handel.


Recent nieuws van dezelfde bron