:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Videoland >> PERSBERICHT: NATIONAL TREASURE-ACTIE
PERSBERICHT: NATIONAL TREASURE-ACTIE
Bron: Videoland - Datum: 2005-04-29 - Geplaatst door: Werner
Huur National Treasure bij Videoland en maak kans op een "schat" aan prijzen!

Wie vanaf begin mei de film National Treasure huurt bij n van de 204 Videoland-vestigingen maakt kans op een "schat" aan prijzen. Bij de huur van de film National Treasure ontvangt iedere klant bij Videoland een "National Treasure"-schatkaart met een unieke actiecode. Via een opvallende banner op www.videoland.nl wordt de klant doorgelinkt naar een speciale actieomgeving. Het principe is heel eenvoudig! Na het invullen van de benodigde gegevens n de actiecode krijgt de klant direct te zien of hij / zij een prijs heeft gewonnen.

Deelnemers aan de actie maken kans op n van de Bleekemolen Race Experiences - een hele dag boordevol autosport op circuitpark Zandvoort onder leiding van ervaren instructeurs en coureurs - f n van de unieke bezoeken aan de studio van Radio 538 tijdens het ochtendprogramma van Edwin Evers of het middagprogramma van Ruud de Wild.

Videoland brengt deze exclusieve actie onder de aandacht via P.O.S.-materiaal in alle Videoland-vestigingen en communiceert de actie via diverse Videoland-uitingen zoals de website, de e-mail nieuwsbrief en de Newsletter. De actie loopt tot en met zondag
15 mei a.s.

Voor meer informatie en actievoorwaarden kan de consument terecht bij de dichtstbijzijnde Videoland-vestiging en op www.videoland.nl.


Recent nieuws van dezelfde bron