:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: NOG RELEASES JUNI 2005
PERSBERICHT: NOG RELEASES JUNI 2005
Bron: RCV - Datum: 2005-05-10 - Geplaatst door: Werner
POKEMON 6

Alle Pokémon-vriendjes zijn weer terug voor een nieuw avontuur. Ash, Max, Pikachu en alle anderen zijn te gast op het "Wishing Star of Seven Days"-festival. Een festival dat wordt gehouden ter ere van de Millenium Comet, welke eens in de 1000 jaar te zien is. En in de zeven dagen dat de komeet te zien is, zal Jirachi, een Pokémon met enorme krachten, ontwaken. De tovenaar Butler wil de krachten van Jirachi echter gebruiken voor zijn eigen doortrapte plan: het oproepen van de machtige Pokémon Groudon. Zal het onze vrienden lukken om Butler tegen te houden en Jirachi te beschermen...?

Specs
Regie: Kunihiko Yuyama, Eric Stuart (Pokemon 1,2,3,4,5,6,7)
Cast: Veronica Tayler (stem) (Pokemon 1,2,3,4,5,6,7), Ikue Ootani (Pokemon 1,2,3,4,5,6,7), Madeleine Blaustein (Pokemon 1,2,3,4,5,6,7
Beeld: Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Nederlands stereo, Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Genre: animatie
Speelduur: ca. 84 minuten
Releasedatum: 1 juni 2005

Extra's:
• Trailers



POISON IVY

Sylvie Cooper is een buitenbeentje op school en gaat daarom alleen door het leven. Dit verandert als ze bevriend raakt met de jonge, sexy Ivy. Ivy is zo mooi als een engel, zo charmant als een prinses en zo verleidelijk als een spin. Als Ivy dan ook nog bij Sylvie intrekt lijkt er in eerste instantie niets aan de hand. Maar dan toont Ivy een bijna obsessieve interesse voor mijnheer Cooper en schuwt geen middel om hem voor haar te winnen. Sylvie moet toezien hoe haar familie langzaam uit elkaar wordt gedreven en haar vader wordt verleid door haar beste vriendin. En zij is de enige die haar kan stoppen…

Specs:
Regie: Katt Shea (The Rage: Carrie 2, Streets, Stripped to Kill)
Cast: Sara Gilbert (Riding in Cars with Boys, Boys Life 3, The Big Tease), Drew Barrymore (Cat's Eye, Scream, Charlie's Angels Full Throttle), Leonardo DiCaprio (Gangs of New York, The Beach, Titanic)
Geluid:
Engels stereo
Genre: thriller
Speelduur: ca. 92 minuten
Releasedatum: 1 juni 2005

Extra's:
• Trailers



ROBINSON CRUSOE

Een tijdloos avontuur over afzien, eenzaamheid en vriendschap. De film vertelt het verhaal van een Britse zeeman, die als enige overlevende na een schipbreuk aanspoelt op een verlaten en ondoordringbaar eiland. Vechtend tegen de eenzaamheid en gedwongen zichzelf tegen iedere vijand te verdedigen, lukt het hem op de been te blijven en niet gek te worden. De ommekeer in zijn leven komt tot stand door de ontmoeting met een inboorling, die hij redt uit de handen van een groep kannibalen. Hij noemt hem Vrijdag. Tussen deze twee mensen ontstaat een bijzondere band, waarbij diepgewortelde vooroordelen al snel verdwijnen. Juist deze unieke vriendschap geeft Crusoe de kracht om van het eiland weg te komen en terug te keren in de beschaafde wereld. Met Pierce Brosnan in de hoofdrol.

Specs:
Regie: Rod Hardy (Two For Texas, Route 52, High Noon (TV))
Cast: Pierce Brosnan (GoldenEye, Tomorrow Never Dies, Die Another Day), Lysette Anthony (Farewell To Harry, Misbegotten, Man of her Dreams), James Frain (Reindeer Games, Titus, Sunshine)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Genre: Speelfilm/Avontuur
Speelduur: ca. 105 min.
Releasedatum: 1 juni 2005

Extra's:
• Trailers



AIRBORNE

Bill McNeil is de leider van een uiterst geheime groep goedgetrainde agenten, die worden gebruikt voor de meest gevaarlijke missies. Als een dodelijk virus door een wapenhandelaar uit een regeringslaboratorium wordt gestolen is het dus wel duidelijk wie dit gevaarlijke wapen moet terughalen. Maar nadat Bill succesvol terugkomt van deze missie worden zijn teamleden systematisch vermoord. Het lijkt erop alsof er een verrader actief is in de organisatie. De teamleden besluiten dat zij op eigen houtje achter de daders aan moeten. Hierdoor raken ze echter verwikkeld in een levensgevaarlijk complot.

Specs:
Regie: Julian Grant (Electra, Hounted)
Cast: Steve Guttenberg (It Takes Me, The Stranger, Overdrive), Kim Coates (Black Hawk Down, Pearl Harbor, Bad Boys), Sean Bean (Lord Of The Rings 1&2, Troy)
Beeld: Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Genre: actie
Speelduur: ca. 92 min.
Releasedatum: 15 juni 2005

Extra's:
• Trailers



BLOOD BOND

Kurt, net ontslagen uit de gevangenis, zit al weer in ernstige problemen. Hij moet zijn oude onderwereld-"maatjes" nog een fors bedrag betalen anders komen ze hem opzoeken. Zijn situatie is hopeloos, hij is radeloos. De familie van zijn ex biedt uitkomst. Hun dochter is zeer ziek en alleen Kurt kan haar nog redden. Is dit het einde van zijn geldproblemen of begint de ellende hier pas echt?

Specs:
Regie: Douglas Jackson (The Perfect Husband, The Ghost, Requiem For Murder)
Cast: Alexandra Paul (A Woman Hunted, Spy Hard, Baywatch), Michael Riley (The Interrogation of Michael Crowe, French Kiss, The Associates), Bruce Boxleitner (Hope Ranch, Double Jeopardy, Babylon 5)
Beeld: Breedbeeld - Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Genre: thriller
Speelduur: ca. 93 minuten
Releasedatum: 15 juni 2005

Extra's:
• Trailers



THE ARRIVAL

Ergens diep verborgen in de Californische woestijn doet Zane Ziminski zijn werk en tast hij met een scanner alle soorten golven af op zoek naar bewijs van buitenaards leven. Dan vangt hij een bericht op. Zane gaat op zoek naar de herkomst van dit bericht en ontdekt dat een afgelegen station in Yucatan inmiddels communiceert met de bron van het bericht. Iemand probeert alle gegevens die Zane ondertussen verzameld heeft te vernietigen. Als Zane in de jungle van Yucatan komt, doet hij een ijzingwekkende ontdekking…

Specs:
Regie: David Twohy (Below, Pitch Black)
Cast: Charlie Sheen (Scary Movie 3, Loaded Weapon 1, Wall Street), Lindsay Crouse (Cherish, Imposter, Almost Salinas), Richard Shiff (Se7en, Deep Impact)
Beeld: Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Genre: Sci fi/thriller
Speelduur: ca. 109 min.
Releasedatum: 15 juni 2005

Extra's:
• Trailers



FAITHFUL

Als de depressieve huisvrouw Margaret O'Donnell (Cher) thuiskomt van een dag winkelen, wordt ze opgewacht door ene Tony (Chazz Palminteri). Uitgerekend op haar twintigste trouwdag blijkt hij door haar man Jack (Ryan O'Neal) te zijn ingehuurd om haar te vermoorden. Tussen de aanstaande moordenaar en zijn slachtoffer ontstaat een indringend gesprek over trouw, een woord waar beiden weinig mee op hebben. Het wordt al snel duidelijk dat de moord niet volgens plan gaat verlopen, want Margaret wil dat Tony eerst met haar naar bed gaat alvorens hij haar ombrengt. Bovendien probeert ze Tony in te huren om, nadat hij haar heeft gedood, ook Jack te vermoorden. Het wordt pas echt ingewikkeld als Jack plotseling thuiskomt. Geen wonder dat Tony met enige regelmaat zijn psychiater belt om te vragen hoe hij met deze absurde situatie moet afrekenen...

Specs:
Regie: Paul Mazursky (Love Affair, Man Trouble, The Pickle)
Cast: Cher (Mermaids, Moonstruck, Suspect), Chazz Palminteri (Just Like Mona, One Last Ride), Ryan O'Neil (The List, Coming Soon, Zero Effect)
Beeld: Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid: Engels stereo
Genre: Komedie
Speelduur: ca. 92 min.
Releasedatum: 15 juni 2005

Extra's:
• Trailers



SANCTIMONY

De huiveringwekkende 'Monkey Maker'-moordenaar heeft Seattle veranderd in een stad van doodsangst. Zijn eerste zes slachtoffers zijn de ogen uitgestoken, de tweede zes zijn de oren afgesneden en van de laatste vier is de tong afgerukt. Inspecteur Jim Renart en zijn partner Dorothy Smith onderzoeken het laatste slachtoffer en ondervragen de man die haar heeft gevonden, Tom Turner, een rijke aandelenhandelaar. Tom is een arrogante vent die, op zoek naar de ultieme uitdaging, bereid schijnt te zijn alles te riskeren. Het kat-en-muis spel dat volgt, escaleert wanneer Renarts zwangere vrouw wordt bedreigd. De strijd wordt persoonlijk en Renart zet alles op alles om de moordenaar te pakken te krijgen...

Specs:
Regie: Uwe Boll (Alone in the Dark, House of the Dead, Blackwoods)
Cast: Casper van Dien (Sleepy Hollow, Skeleton Man, Live to Ride), Michael Pare (Two Faced, Space Fury, Red Serpent), Eric Roberts (The Prophecy II, Con Games, Killer Weekend)
Beeld: Geschikt voor alle beeldformaten
Geluid:• Engels stereo
Genre: Horror
Speelduur: ca. 90 min.
Releasedatum: 15 juni 2005

Extra's:
• Trailers

UIT HET ARCHIEF