:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Sony Pictures HE >> PERSBERICHT: FASTER
PERSBERICHT: FASTER
Bron: Sony Pictures HE - Datum: 2005-05-19 - Geplaatst door: Werner
FASTER
Release DVD koop: 26 mei 2005
Een bijzonder kijkje in de wereld van de MotoGP

Synopsis
Faster is een spectaculair eerbetoon aan de spannende wereld van de MotoGP: de snelste sport op twee wielen! Beleef via onboard camera’s de laatste ronden van het kampioenschap mee. Vanaf 26 mei te zien op DVD.

De beste motorrijders ter wereld racen wiel aan wiel (met gevaar voor eigen leven) met meer dan 300 km per uur over de baan. Crashes met een snelheid van 160 km per uur, uitwijk manoeuvres en duizelingwekkende snelheden zorgen ervoor dat je 102 minuten lang op het puntje van je stoel zit. Faster, met commentaar van Ewan McGregor, verslaat twee seizoenen van het wereldkampioenschap aan de hand van waanzinnige beelden, onthullende interviews met rijders, monteurs, dokters, commentatoren en fans.. Deze DVD biedt je een opwindende kijk in de wereld van de MotoGP en neemt je mee op een zenuwslopende reis in de Motorwereld van snelheid, durf en lef.


Regisseur: Mark Neale (No Maps for These Territories)
Voice-over: Ewan McGregor (Big Fish, Star Wars: Episode II – Attack of the Clones, Black Hawk Down)
Genre: Documentaire
Duur: Ongev. 102 minuten

Extra op DVD:
• Faster & Faster '03-'04, het vervolg: Het langverwachte vervolg gaat verder waar Faster eindigde
• Interactief Racen: Rij met Rossie, Baggi en Gibernau en schakel tussen de onboard camera's om vier historische laatste ronden van iedere hoek te kunnen beleven: Australië 2001, Frankrijk 2003, Duitsland 2003 en Tsjechië 2003
• 14 gloednieuwe extra scènes