:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: URBAN DVD'S
PERSBERICHT: URBAN DVD'S
Bron: RCV - Datum: 2005-08-24 - Geplaatst door: Werner
TOO GANGSTA 4 TV – URBAN REEKS VAN RCV
Snoop Doggy Dog, Dr Dre, Suge Knight, 2 Pac, Top Dogg, Ying Yang Twins, KRS One,...
Niet te missen!

In september brengt RCV Entertainment een serie Urban-DVD's uit. Rap, hip-hop, street,... Via speelfilms, beelden van live optredens, videoclips en documentaires duiken we in de wereld van hip hop, battle slams en het beruchte platenlabel Death Row, waaronder artiesten als Snoop Doggy Dog, 2Pac, Dr. Dre en Ice Cube hun carrière begonnen. Topartiesten, topmuziek, de max van een reeks! Een must-have voor elke liefhebber.

Death Row Uncut bijt de spits af eind augustus, een dvd met een verzameling videoclips, interviews en live-beelden. In september is het dan de beurt aan Da Game Of Life en Murder Was The Case, dvd's met een combinatie van korte speelfilms en videoclips, beelden van live optredens en interviews, gevolgd door de documentairereeks Hip Hop Story deel 1 t/m 3 en tot slot de speelfilm I'm Bout It.



DEATHROW UNCUT

Deathrow Uncut is een verzameling clips, behind the scenes interviews, X-rated videoclips, live optredens en speciale opnames van artiesten van het beruchte Death Row platenlabel, zoals Snoop Doggy Dog, 2Pac, Dr. Dre en Ice Cube, die allen onder dit label hun solo-carrière begonnen. Als extra features krijgt de kijker een trivia game, extra unrated video’s en nog meer videoclips te zien.



DA GAME OF LIFE

Snoop Dogg is Smooth, een jongeman die alles heeft om zijn dromen waar te maken. Hij gaat een pact aan met de maffia, zodat hij zijn eigen casino kan openen. Maar in een wereld waar huizen, auto’s en bloedmooie vrouwen belangrijk zijn en de almachtige dollar de dienst uitmaakt, is trouw net zo voorspelbaar als een worp met een dobbelsteen. Dus als je van plan bent om het spel te spelen, kun je dat maar beter doen om te winnen...



MURDER WAS THE CASE

Snoop Dogg maakt zijn acteerdebuut in Murder Was The Case, een verfilming van zijn legendarische nummer van het 'Doggystyle'-album. 'Streetsmart' Snoop leeft zijn leven op het randje en moet uiteindelijk boeten voor zijn levensstijl als hij tijdens een 'drive by' overhoop wordt geschoten. Balancerend op de rand tussen leven en dood sluit hij een pact met de duivel. En dit zou wel eens Satan’s grootste vergissing kunnen zijn...



HIP HOP STORY 1: THA MOVIE

Hip Hop Story Tha Movie geeft je een kijkje achter de schermen van het allerpopulairste muziekgenre ter wereld: Hip Hop! Kijk en luister mee als de iconen van de business hun eigen verhaal vertellen: Snoop Dogg, KRS-ONE en Master P onthullen de geheimen.



HIP HOP STORY 2: DIRTY SOUTH

Phat beats and a party-attitude, zo is de Hip Hop uit het zuiden van de VS het beste te omschrijven. Waar het in eerste instantie meer ging om 'East Coast' en 'West Coast' is het de laatste jaren de 'Dirty South' dat de dienst uitmaakt. Artiesten als Lil' John & the Eastside Boyz, David Banner en Ying Yang Twins laten zien wat je allemaal nodig hebt voor de echte 'Southern Lifestyle'.



HIP HOP STORY 3: COAST TO COAST

Hip Hop Story 3: Coast to Coast neemt je mee achter de schermen en laat Hip Hop zwaargewichten als Jay-Z, Snoop Dogg, 50 Cent, Busta Rhymes en Ice Cube vertellen over hun leven, hun muziek en hun invloeden. Afgewisseld met live beelden van de nieuwe, opkomende generatie Hip Hop artiesten zoals Cassidy, Smoot, Young Gunz, Freeway en Jin, beantwoordt Hip Hop Story 3 alle vragen die je maar zou kunnen hebben over de scene!



I'M BOUT IT

In I'm Bout it speelt Hip Hop legende Master P, de kleine crimineel Perry. Hij groeit op in de ruige wijken van New Orleans en op jonge leeftijd werkt hij al als drugrunner voor de corrupte agent Friendly. Naarmate hij ouder wordt, breidt zijn macht zich uit en wordt hij één van de succesvolste crackdealers van New Orleans. Maar schuld knaagt aan hem en hij wil het liefste het rechte pad op. Hij wil nog één grote slag slaan voor hij er mee stopt. Maar Friendly, zijn bende en een groep Columbiaanse drugshandelaren doen er alles om dit te laten mislukken...