:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Total Film >> PERSBERICHT: DUMMIES
PERSBERICHT: DUMMIES
Bron: Total Film - Datum: 2005-09-13 - Geplaatst door: Werner
Dummies zijn wereldwijd een begrip. De succesvolle serie staat bekend om haar uiterst heldere en praktische uitgaven. Naast computer- en managementdummies, bestaan er inmiddels ... Voor Dummies over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op 25 oktober zal Total Film H.E. een aantal Voor Dummies-titels ook op DVD uitbrengen. Ook voor de DVD geldt helder en praktisch.

De volgende titels verschijnen op 25 oktober op DVD verschijnen:
• Vetverbranding voor Dummies
• Buikspieroefeningen voor Dummies
• In vorm met gewichten voor Dummies
• Fitnesstrainingen van een kwartier voor Dummies
• Fitnessbal voor Dummies
• Pilates voor Dummies
• Yoga voor Dumies
• Meer yoga voor Dummies
• Gitaarspelen voor Dummies
• Poker voor Dummies.

VETVERBRANDING VOOR DUMMIES

Ontdek hoe u:
• eigenschappen van aerobicsoefeningen optimaal benut
• zonder misstappen overgaat van de ene naar de andere oefening
• de intensiteit van uw training bijhoudt
• aerobicvariaties uit kunt voeren die voortvloeien uit eenvoudige basisbewegingen.

Dit toegankelijke programma legt aerobicsoefeningen uit door middel van alledaags taalgebruik. Niet alleen verbrandt u vet op een efficiënte manier en verandert uw lichaam met deze DVD, het verandert zelfs de manier waarop u tegen lichaamsbeweging aankijkt! Als u moeite hebt om naar voren, naar achteren, naar links en naar rechts te bewegen en tegelijk te ademen, zult u met dit programma in een mum van tijd moeiteloos bewegen. Aerobic is gemakkelijk als u de beginselen kent en deze DVD leert u de passen eenvoudig, zodat u maximaal voordeel uit uw aerobicsoefening haalt. Vetverbranding Voor Dummies biedt stapsgewijze introducties voor de tien basisoefeningen waaruit elke aerobicsoefening bestaat en maakt trainen op uw eigen niveau gemakkelijk. De DVD biedt een effectieve aërobe training met opties voor zware en minder zware belasting en helpt u meer vet te verbranden, dagelijks meer calorieën te verbruiken en uw fitnessdoelen te bereiken.

Over de instructrice: Gay Gaspar is een wereldberoemde fitnesspresentatrice die nu al 19 jaar aan groepen lesgeeft. Ze was de eerste Amerikaanse kampioene Steps en verscheen in 27 fitnessvideo’s en -DVD's, waaronder Vetverbranding Voor Dummies en Creative Instructor Aerobics.

Geproduceerd en geregisseerd door Andrea Ambandos, Dragonfly Productions, Inc.
Fitnessdeskundige: Linda Shelton
Beeld: Kleur 4:3
Speelduur: 53 minuten
Geluid: Dolby Surround 2.0 Nederlands gesproken

Extra:
• Afspeelmogelijkheid met alleen de stem van de instructrice (om met je eigen muziek te kunnen trainen)BUIKSPIEROEFENINGEN VOOR DUMMIES

Ontdek hoe u:
• uw techniek perfectioneert met tien buikspieroefeningen
• uw buikspieren steeds een stapje verder traint
• zelfs uw diepste buikspieren kunt activeren
• sterke en platte buikspieren blijft houden, zelfs als u niet traint.

Dit toegankelijke programma laat door middel van alledaags taalgebruik zien hoe u uw buikspieren traint. Niet alleen wordt uw buik strakker en platter, het verandert zelfs de manier waarop u tegen lichaamsbeweging aankijkt! Effectieve buikspiertraining is geen mysterie meer als u ontdekt hoe u uw spieren kunt laten samentrekken en reageren. Volg dit programma om uw buikspieren van alle kanten aan te pakken en u zult aanzienlijke resultaten zien! Dankzij een juiste sit-uptechniek en variatie haalt u maximaal voordeel uit deze workout. Buikspieroefeningen Voor Dummies biedt stapsgewijze instructie voor de tien beste oefeningen om uw hele middel te trainen en maakt trainen op uw eigen niveau gemakkelijk. Deze workout omvat een steeds zwaarder wordend buikspierprogramma dat uw spieren continu uitdaagt, zodat u in een mum van tijd een slanker, gedefinieerder middel heeft.

Over de instructrice: Gay Gaspar is een wereldberoemde fitnesspresentatrice die nu al 19 jaar aan groepen lesgeeft. Ze was de eerste Amerikaanse kampioene Steps en verscheen in 27 fitnessvideo’s en -DVD’s, waaronder Vetverbranding Voor Dummies en Creative Instructor Aerobics.

Geproduceerd en geregisseerd door Andrea Ambandos, Dragonfly Productions, Inc.
Fitnessdeskundige: Linda Shelton
Beeld: Kleur 4:3
Speelduur: 43 minuten
Geluid: Dolby Surround 2.0 Nederlands gesproken

Extra:
• Afspeelmogelijkheid met alleen de stem van de instructrice (om met je eigen muziek te kunnen trainen)IN VORM MET GEWICHTEN VOOR DUMMIES

Trainen zonder stressen!

Ontdek hoe u:
• uw spieren sterker maakt door krachttraining
• meer calorieën per dag kunt verbranden, wat betekent dat u vet verliest
• een correcte houding kunt aannemen voor veilige en optimale resultaten
• veel voorkomende blessures kunt voorkomen.

Dit toegankelijke programma legt fitnesstechnieken uit door middel van alledaags taalgebruik. Met deze DVD verbetert u niet alleen uw figuur, het verandert zelfs de manier waarop u tegen lichaamsbeweging aankijkt! Als het enige 'losse gewicht' dat u kent, het extra gewicht is dat u kwijt wilt raken, probeer dan In Vorm Met Gewichten Voor Dummies om uw lichaam steviger en beter gevormd te maken. Dit is de optimale manier om uw lichaam voorgoed te veranderen! Iedereen kan in vorm komen met gewichten, ongeacht leeftijd of conditie – en u dus ook! In Vorm Met Gewichten Voor Dummies biedt stapsgewijze instructie voor twaalf cruciale oefeningen en maakt het gemakkelijk om op uw eigen niveau te trainen. Het omvat oefeningen voor zowel het boven- als onderlichaam en helpt u uw spieren te definiëren, meer calorieën per dag te verbranden en uw fitnessdoelen te bereiken. Een set gewichten van anderhalf tot zeven kilo wordt aanbevolen.

Over de instructrice: Tracy York is een professionele fitnessinstructrice met 15 jaar ervaring. Zij is gevorderd fitnessinstructrice en persoonlijk trainer van beroemdheden. Tracy verscheen al eerder in meer dan 30 trainingsvideo's, waaronder Buns of Steel Platinum Collection en was medepresentatrice van The ESPN Fitness Pros op de Amerikaanse tv-zender ESPN.

Geproduceerd en geregisseerd door Andrea Ambandos, Dragonfly Productions, Inc.
Fitnessdeskundige: Linda Shelton
Beeld: Kleur 4:3
Speelduur: 65 minuten
Geluid: Dolby Surround 2.0 Nederlands gesproken

Extra:
• Afspeelmogelijkheid met alleen de stem van de instructrice (om met je eigen muziek te kunnen trainen)FITNESSTRAININGEN VAN EEN KWARTIER VOOR DUMMIES

Ontdek hoe u:
• een supereffectieve training binnen 15 minuten kunt afwerken
• gewichten en lichaamsgewicht kunt gebruiken om afzonderlijke lichaamsdelen te versterken
• uw energieniveau een opkikker kunt geven
• meer calorieën per dag kunt verbranden
• op de juiste manier het optimale resultaat behaalt.

Dit toegankelijke programma laat door middel van alledaags taalgebruik zien hoe u het meeste resultaat uit uw oefeningen haalt. Het maakt het gemakkelijk om een training in te passen in uw drukke schema. U kunt niet alleen uw lichaam sterker maken en in vorm krijgen, het verandert zelfs de manier waarop u tegen lichaamsbeweging aankijkt! Als u vaak weinig tijd hebt om te trainen, is dit de oplossing voor u. Dit programma biedt u vier afzonderlijke, tijdbesparende workouts om aan die gebieden te werken die u het liefst wilt trainen. Iedereen heeft wel 15 minuten per dag om te trainen, en dat geldt ook voor u! Fitnesstrainingen Van Een Kwartier Voor Dummies biedt stapsgewijze instructie voor 26 oefeningen om uw spieren te definiëren en vorm te geven, gecombineerd in een actieve reeks waarmee u van de nood een deugd maakt. De oefeningen zijn verdeeld in vier snelle workouts, gericht op uw armen, buik, dijen en billen. U kunt de workouts op alle gewenste manieren combineren: maar één per dag als u in tijdnood zit of alle vier achter elkaar als uw schema het toelaat. Dit programma omvat zowel staande als vloeroefeningen en helpt u lastige gebieden te verstevigen en te definiëren en het meeste uit uw trainingstijd te halen. Twee sets gewichten van anderhalf tot vier kilo worden aanbevolen.

Over de instructrice: Gay Gaspar is een wereldberoemde fitnesspresentatrice die nu al 19 jaar aan groepen lesgeeft. Ze was de eerste Amerikaanse kampioene Steps en verscheen in 27 fitnessvideo's en -DVD's, waaronder de Steps-N-Stones-serie van Avia, Vetverbranding Voor Dummies en Buikspieroefeningen Voor Dummies.

Geproduceerd en geregisseerd door Andrea Ambandos, Dragonfly Productions, Inc.
Fitnessdeskundige: Linda Shelton
Beeld: Kleur 4:3
Speelduur: 63 minuten
Geluid: Dolby Surround 2.0 Nederlands gesproken

Extra:
• Gezonde kooktechnieken en vervangers uit het boek Diëten Voor DummiesFITNESSBALL VOOR DUMMIES

Gebruik de bal om je hele lichaam te versterken en verstevigen! Ontdek hoe u:
• 15 uitdagende baloefeningen kunt leren
• uw spieren in uw romp versterkt waardoor uw evenwicht en houding verbeteren
• diepliggende houdingsspieren aan kunt spreken, zodat u langer en slanker lijkt
• leniger wordt.

Dit toegankelijke programma laat door middel van alledaags taalgebruik zien hoe u een fitnessbal moet gebruiken. U kunt er niet alleen uw hele lichaam mee in vorm brengen en versterken, het verandert zelfs de manier waarop u tegen lichaamsbeweging aankijkt! Verstevig uw hele lichaam met het meest actuele fitnessapparaat op de markt - de fitnessbal. Met deze workout haalt u meer plezier én effect uit uw oefening. Omdat de bal uw evenwicht telkens op de proef stelt, moeten uw diepliggende spieren harder werken om stabiel te blijven. Iedereen, ongeacht leeftijd of conditie, kan de bal gebruiken voor een betere workout, en dat geldt ook voor u! Fitnessball Voor Dummies biedt stapsgewijze instructie bij vijftien oefeningen waarmee u uw hele lichaam traint. Voor veel van de oefeningen zijn aanpassingen mogelijk, zodat u gemakkelijk op uw eigen niveau kunt trainen. Deze workout omvat oefeningen voor het boven-, midden- en onderlichaam die u helpen uw spieren te versterken, meer calorieën per dag te verbranden, uw houding te verbeteren en uw fitnessdoelen te bereiken. Naast een fitnessbal worden een of twee sets gewichten van anderhalf tot vijf kilo aanbevolen.

Over de instructrice: Liz Gillies is een professionele fitnessinstructrice met meer dan 15 jaar ervaring, gespecialiseerd in de Pilates-methode en fitnessbaltraining. Liz is eigenaresse van The InsideScoop, een studio die opleidingen verzorgt voor het Physical Mind Institute, en verscheen al eerder in andere trainingsvideo’s, waaronder Zone Ball Workouts.

Geproduceerd en geregisseerd door Andrea Ambandos, Dragonfly Productions, Inc.
Fitnessdeskundigen: Linda Shelton en Keli Roberts
Beeld: Kleur 4:3
Speelduur: 51 minuten
Geluid: Dolby Surround 2.0 Nederlands gesproken

Extra:
• Tien regels voor een gezond leven uit het boek Diëten voor DummiesPILATES VOOR DUMMIES

Ontdek hoe u:
• leniger wordt terwijl u uw spieren versterkt
• uw buikspieren platter maakt en uw houding verbetert
• uw training verbetert door een goede ademhalingstechniek
• een correcte houding gebruikt om uw lichaam voor altijd te veranderen.

Dit toegankelijke programma geeft door middel van alledaags taalgebruik uitleg over technieken op de Pilates-mat. Dit gemakkelijk te volgen programma maakt niet alleen uw hele lichaam sterker, het verandert zelfs de manier waarop u tegen lichaamsbeweging aankijkt! Wat is het ultieme fitnessapparaat? Uw lichaam! Met de authentieke Pilates-methode (tientallen jaren geleden ontwikkeld door Joseph H. Pilates) kunt u uw hele lichaam nieuwe vorm geven en definiëren. U ziet er langer en slanker uit dankzij deze eenvoudige en toch effectieve technieken. Iedereen kan aan Pilates doen, ongeacht leeftijd of conditie – dus u ook! Pilates Voor Dummies biedt stapsgewijze instructie voor achttien populaire Pilates-matoefeningen en maakt trainen op uw eigen niveau gemakkelijk. Het programma omvat vloertechnieken die onderdeel vormen van elke Pilates-matcursus en helpen u uw spieren te versterken en te verlengen, uw houding te verbeteren en uw lichaam strak te maken. Daarnaast bevat de DVD een Pilates-workout voor gevorderden

Over de instructrice: Michelle Dozois is een professionele fitnessinstructrice met 14 jaar ervaring en erkend docente van de Pilates-methode. Ze is mede-eigenaar van Breakthru, een studio voor privé-training en Pilates in de Verenigde Staten. Michelle verscheen eerder al in 15 andere trainingsvideo’s, waaronder Buns of Steal Platinum Collection en 10 Minute Solution.

Geproduceerd en geregisseerd door Andrea Ambandos, Dragonfly Productions, Inc.
Fitnessdeskundige: Tracy York
Beeld: Kleur 4:3
Speelduur: 58 minuten
Geluid: Dolby Surround 2.0 Nederlands gesproken

Extra:
• Pilates-workout voor gevorderdenYOGA VOOR DUMMIES

Ontdek hoe u:
• de 12 belangrijkste yogahoudingen kunt aannemen
• kunt ontspannen en ontstressen door middel van yoga
• de voordelen van de juiste yoga-ademhalingstechnieken kunt ervaren
• sterker wordt en spieren kweekt door yoga te beoefenen

Dit toegankelijke programma legt yoga uit door middel van alledaags taalgebruik. Met deze DVD verandert u niet alleen uw lichaam, het verandert zelfs de manier waarop u tegen yoga aankijkt! Iedereen kan aan yoga doen, ongeacht leeftijd of conditie, en u dus ook! Dit programma haalt het mysterie uit de mystiek, zodat u de geweldige voordelen van yoga kunt beleven. Veel mensen gebruiken tegenwoordig yoga om rugpijn te verlichten, stress te verminderen en hun lenigheid te vergroten. Met Yoga Voor Dummies krijgt u een stapsgewijze introductie van de twaalf essentiële yogahoudingen die u gemakkelijk op uw eigen niveau kunt oefenen. Het programma omvat staande, zittende en liggende houdingen die de spierspanning verbeteren, de lenigheid vergroten en zorgen voor ontspanning. Op deze DVD vindt u ook een middelzware, extra yoga workout voor als u een stap verder wilt gaan dan beginnersniveau.

Over de instructrice: Sara Ivanhoe is de oprichtster en directrice van yoganation.com en de ster van de veelgeprezen bestsellervideo's Crunch: The Joy of Yoga en Crunch: Fat Burning Yoga. Sara doet al 11 jaar aan yoga en geeft er ook les in, zowel voor groepen als in privé-sfeer, aan profsporters en beroemdheden.

Geproduceerd en geregisseerd door Andrea Ambandos, Dragonfly Productions, Inc.
Fitnessdeskundige: Linda Shelton
Beeld: Kleur 4:3
Speelduur: 80 minuten
Geluid: Dolby Surround 2.0 Nederlands gesproken

Extra's:
• Yoga voor gevorderden: de Zonnegroet
• Afspeelmogelijkheid met alleen de stem van de instructrice (om met je eigen muziek te kunnen trainen)MEER YOGA VOOR DUMMIES

Ontdek hoe u:
• yogaoefeningen aan kunt leren om uw huidige yogaprogramma mee aan te vullen
• ademhalingsmethoden kunt gebruiken om uw techniek en uw yoga-ervaring te verbeteren
• yoga kunt gebruiken als een wat uitdagender trainingsoptie

Dit toegankelijke programma voert de lichamelijke uitdaging op en breidt uw yogaoefeningen uit. Dit makkelijk te volgen programma maakt niet alleen uw hele lichaam sterker, u leert ook meer over de voordelen van yoga. Als Yoga Voor Dummies u beviel, bent u klaar om uw yogabeoefening te intensiveren door dieper in te gaan op de andere belangrijke aspecten van yoga. U krijgt tips om elke houding te verfijnen en u te concentreren op uw adem, zodat yoga u meer goed zal doen dan ooit. Meer Yoga Voor Dummies bouwt voort op de basis die u met Yoga Voor Dummies hebt gelegd en voert u langs nog eens twaalf houdingen die een stap verder gaan. En als u het yoga beginnerprogramma niet kent, kunt u toch genieten van deze iets zwaardere oefeningen, want bij de meeste houdingen zijn aanpassingen mogelijk waarmee u gemakkelijk op uw eigen niveau kunt trainen. Bij consequent gebruik kunt u hiermee uw houding verbeteren en uw spierspanning vergroten.

Over de instructrice: Sara Ivanhoe is de oprichtster en directrice van yoganation.com en de ster van de veelgeprezen bestseller-video's Yoga Voor Dummies, Crunch: The Joy of Yoga en Crunch: Fat Burning Yoga. Sara doet al 11 jaar aan yoga en geeft er ook les in, zowel voor groepen als in privé-sfeer, aan profsporters en beroemdheden.

Geproduceerd en geregisseerd door Andrea Ambandos, Dragonfly Productions, Inc.
Fitnessdeskundige: Linda Shelton
Beeld: Kleur 4:3
Speelduur: 72 minuten
Geluid: Dolby Surround 2.0 Nederlands gesproken

Extra's:
• begeleide meditatie van 15 minuten
• Afspeelmogelijkheid met alleen de stem van de instructrice (om met je eigen muziek te kunnen trainen)GITAARSPELEN VOOR DUMMIES

Leer gitaarspelen op een leuke en gemakkelijke manier - u hoeft geen noten te kunnen lezen!

Ontdek hoe u:
• uw gitaar snel en precies kunt stemmen
• open akkoorden en jazzakkoorden speelt
• de snaren op verschillende manieren aan kunt slaan
• een oefenplan ontwikkelt
• in verschillende stijlen speelt, waaronder folk, blues, rock en jazz.

Dit toegankelijke programma presenteert de basisbeginselen van het gitaarspelen op een gemakkelijk te volgen manier. Door simpelweg naar de instructeur op het scherm te kijken en met hem mee te spelen kunt u akkoorden leren, op verschillende manieren de snaren leren aanslaan en allerlei verschillende soorten liedjes leren spelen - en dat allemaal zonder ook maar één noot te lezen! Gitaarspelen Voor Dummies biedt een stapsgewijze instructie in alle vaardigheden die u nodig hebt om een volleerd gitarist te worden. U leert eerst melodieën en ritmes te spelen en gaat dan verder met akkoorden voor de linkerhand – en strumpatronen voor de rechterhand. Vervolgens past u die technieken toe op diverse muziekstijlen. Gaandeweg ontdekt u ook hoe u uw eigen oefenschema kunt ontwikkelen en u kunt concentreren op onderdelen die u wilt verbeteren.

Over de instructeur: Jon Chappell is een auteur en gitarist die diverse prijzen heeft gewonnen. Hij was hoofdredacteur van Guitar Magazine en heeft opgetreden met Graham Nash, Judy Collins en Pat Benatar. Hij heeft meer dan 20 leerboeken geschreven in zeven verschillende talen en is auteur van The Recording Guitarist - A Guide for Home and Studio en twee Voor Dummies-boeken; Gitaarspelen Voor Dummies en Rock Guitar For Dummies.

Beeld: Kleur 4:3
Speelduur: 82 minuten
Geluid: Dolby Surround 2.0 Nederlands gesproken

Extra's:
• Standaard gitaarprogramma
• 16 pagina's tellend liedjesboekjePOKER VOOR DUMMIES

Iedereen kan met poker winnen - dus ook u! Leer de geheimen van profspelers over hoe u met poker kunt winnen!

Ontdek hoe u:
• de basis van het pokerspel kunt gebruiken
• belangrijke strategieën kunt toepassen om als winnaar van de tafel weg te lopen
• kunt bluffen en er uw voordeel mee kunt doen
• uw tegenstander kunt doorgronden en hem zo verslaan.

Dit makkelijk te volgen programma neemt samen met u de basis, de regels en de strategieën door van het meest trendy kaartspel van vandaag. Of u nu een beginneling of een recreant bent of net de stap hebt gezet naar het casino of de kaartkamer. Poker Voor Dummies kan u helpen om alle kneepjes onder de knie te krijgen van wat tegenwoordig het meest populaire pokerspel is - Texas Hold'em - en van tal van andere leuke pokerspellen. U leert hoe u het kunt opnemen tegen de allerbesten, want instructeurs Chris Moneymaker en Barry Shulman wijden u in in de geheimen en technieken waarmee zij erin geslaagd zijn grote sommen geld te winnen. Laat de kansen in uw voordeel keren met de enige pokergids die u ooit nodig zult hebben.

Over de instructeurs: Chris Moneymaker is een internationaal bekende pokersensatie die in 2003 de World Series of Poker won en toen pas drie jaar poker speelde. Chris speelt regelmatig in belangrijke nationale en internationale toernooien en heeft in zijn carričre al meer dan 2 miljoen dollar gewonnen. Barry Shulman is een pokerspeler die aan het wereldkampioenschap heeft deelgenomen, een zakenman in de pokerwereld en adviseur van de World Poker Tour. Barry is de uitgever van het grootste pokertijdschrift ter wereld, Card Player, en de daarmee verbonden website www.cardplayer.com, dé online informatiebron over poker.

Beeld: Kleur 4:3
Speelduur: 50 minuten
Geluid: Dolby Surround 2.0 Nederlands gesproken

Extra's:
• Spellen voor thuis
• Rangorde van de handen.

UIT HET ARCHIEF