:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: FLIKKEN SEIZOEN 6
PERSBERICHT: FLIKKEN SEIZOEN 6
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2005-09-14 - Geplaatst door: Werner
FLIKKEN, 6de SEIZOEN
Flikken VI hield vorig jaar meer dan 1.100.000 kijkers aan de buis gekluisterd. Vanaf 13 september 2005 is de DVD-verzamelbox van deze serie verkrijgbaar in de winkel. Met deze 6de verzamelbox op rij worden de afleveringen 66 t/m 78 gebundeld op 4 dvd-schijfjes. Deze 13 afleveringen zijn samen goed voor ruim 650 minuten kijkplezier.

Flikken VI:
In deze zesde reeks maken we kennis met twee nieuwe personages. De eerste is hoofdinspecteur Lieselot Winter van de cel jeugdcriminaliteit. Zij moet het team op korte tijd twee keer bijspringen en maakt daarbij twee keer indruk met haar efficiŽnte no-nonsense aanpak en haar scherpe tong. Wanneer Britt besluit om professioneel gas terug te nemen, wordt Winter aangezocht als de nieuwe partner van Merel. De tweede, Robert W. Nieuwman is de Nederlandse profiler die het team bijstaat in zijn zoektocht naar een seriemoordenaar. Hij stelt een daderprofiel op, verzamelt en analyseert een massa gegevens en probeert zich zo volledig mogelijk in te leven in de gedachten van zowel slachtoffer als dader.

Maar ook de fans van de vertrouwde personages komen in deze zesde reeks ruimschoots aan hun trekken. Britt Michiels-Van Lancker zou nog onbezorgd van haar wittebroodsweken moeten genieten, maar de liefde voor haar echtgenoot en gezin wordt zwaar op de proef gesteld. Merel Vanneste krijgt steeds meer verantwoordelijkheid in het team en werkt zich stilaan op als een betrouwbaar leiderstype. Raymond Jacobs wil rustig uitbollen. Wanneer Carla hem echter een dronken ontboezeming doet, geraakt hij helemaal in de war. Wilfried Pasmans zit in een goeie flow. Hij is gelukkig met zijn vriend Dominique, vervult met typerend enthousiasme zijn dagtaak, en blijft intussen de engelbewaarder en het geweten van zijn maat Raymond, zelfs wanneer die de gekste bokkensprongen maakt. Bruno Soetaert is een fervent voorstander van alle dingen die het leven voor een mens aangenamer maken, en dan nog het liefst zonder veel moeite. Ditmaal heeft hij zijn hoop gesteld op de lotto. Nick Debbaut krijgt een onfortuinlijke trap in een wel erg kwetsbaar lichaamsdeel en wendt zich na heel wat aarzelen tot Mihriban voor hulp. John Nauwelaerts krijgt het zwaar te verduren in de eerste aflevering en moet een poos herstellen in het ziekenhuis...

Met o.a. Tine Van den Brande, Boudewijn De Groot, Andrea Croonenberghs, Rebecca Huys, Ludo Hellinx, Mark Tijsmans, Maarten Bosmans, Werner De Smedt en Jo De Meyere.

Samenstelling Flikken VI-box:
DVD 1: afleveringen Oorlog, In Het Duister en Wolf + extra's
DVD 2: afleveringen Geflikt, Solfer, De Getuige en Den Bok
DVD 3: afleveringen Rook, Stof en De Verbrande Vrouw
DVD 4: afleveringen De Vikings, Kwelling en Verlossing

De speelduur van de Flikken-box bedraagt ruim 650 minuten. Speciaal voor de DVD-box werd terug heel wat extra bonusmateriaal verzameld: interviews, reportages en onuitgegeven bloopers samen goed voor ruim 20 minuten extra materiaal. De Flikken verzamelbox is vanaf 13 september 2005 te verkrijgen in de reguliere handel.


Recent nieuws van dezelfde bron