:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BIG DEAL WAVE 16
PERSBERICHT: BIG DEAL WAVE 16
Bron: Fox - Datum: 2005-10-06 - Geplaatst door: Werner
BIG DEAL WAVE 16
Ontdek de klassiekers!

Uit de schatkamers van Fox: Studio Classics

In de nieuwe Big Deal Wave neemt Fox 10 klassieke topfilms op. Deze pareltjes zijn nog maar het begin van een selectie van in totaal 70 klassiekers uit de filmgeschiedenis die de studio uit zijn schatkamers heeft opgediept. Zo verruimt de al veelzijdige en aantrekkelijk geprijsde Big Deal collectie zijn aanbod: absoluut de beste deal op dvd!

Studio Classics
Vanaf nu vind je de mooiste klassiekers terug in de Big Deal collectie. In zeven golven van steeds tien klassieke films wordt deze succesvolle lijn verrijkt met een selectie topklassiekers die nog steeds de hedendaagse cinema inspireren. Uiteraard is de selectie, in overeenstemming met de opzet van Big Deal, evenwichtig: je vindt er alles in terug, van komedies en musicals tot gangsterfilms en horror.

Met authentieke bioscoopaffiche
Tien klassiekers voor het eerst op DVD! Dubbel interessant voor de liefhebbers: de dvd-inlays van deze klassiekers zijn afgeleid van de
originele bioscoopaffiches. De sfeer van weleer komt volledig tot zijn recht! Beeld- en geluidskwaliteit zijn uitstekend en rechtstreeks
van de oorspronkelijke bronnen overgenomen. We zetten de tien klassiekers, die per oktober verkrijgbaar zijn, even op een rijtje.

GENTLEMEN PREFER BLONDES
De titel die geschiedenis maakte ... Met een onvergetelijke Marilyn Monroe en een geweldige Jane Russell op mannenjacht, geregisseerd door Howard Hawks.

HOW TO MARRY A MILLIONAIRE
Marilyn Monroe schittert in deze komedie waarin ze een rijke echtgenoot aan de haak wil slaan. In de hoofdrollen: Lauren Bacall en Betty Grable. Genomineerd voor 1 Oscar.

LADY IN CEMENT
Frank Sinatra komt als privédetective in het vaarwater van de maffia en maakt kennis met de ravissante Kit Forrest, een rol van Raquel Welsh. Pure klasse!

ZORBA THE GREEK
Een film die bruist van levenslust, met een briljante Anthony Quinn naast Alan Bates en Irene Papas. Winnaar van 3 Oscars.

THE MARK OF ZORRO
Onvergetelijke avonturenfilm waarin Zorro Los Angeles bevrijdt van de Spaanse despoten. Met een van de beste duels uit de filmgeschiedenis. Genomineerd voor 1 Oscar. Nu zeer actueel in verband met de komende bioscooprelease van The Legend of Zorro.

THE 300 SPARTANS
Historisch drama met Richard Egan in de hoofdrol. 300 Spartaanse soldaten moeten het opnemen tegen de overweldigende meerderheid van
het Perzische leger.

STAR!
Een van Hollywoods mooiste musicals, met een adembenemend elegante Julie Andrews onder regie van de grote Robert Wise. Een fantastische film, en helemaal terug in nu The Sound Of Music naar aanleiding van zijn 40e verjaardag verschijnt als meezing-dvd en special edition. Genomineerd voor 7 Oscars.

THE FLY
Het bloedstollende verhaal van een man die vecht om zijn menselijkheid en een vrouw die strijdt om de man van haar leven te redden. Met Vincent Price en David Hedison.

RETURN OF THE FLY
Deze sequel, eveneens met Vincent Price, toont hoe de zoon van de onfortuinlijke wetenschapper wraak neemt op de verraders van zijn vader. Uiteraard zijn deze twee Fly-titels ook perfect om tijdens Halloween in de stemming te komen ...

TITANIC
Ook deze versie van 1953 met Clifton Webb, Barbara Stanwyck en Robert Wagner is een buitengewone, aangrijpende filmervaring. Voor de liefhebbers van het genre: The Poseidon Adventure - eveneens een ijzersterke film - zit ook in de Big Deal collectie! Winnaar van 1
Oscar.

Ook nieuw in Big Deal Wave 16
Alien Nation, met James Caan en Terence Stamp, regie: Graham Baker.
Batman The Movie, met Adam West en Burt Ward, regie: Leslie Martinson. De allereerste bioscoopfilm van Batman verschijnt nu voor het eerst op DVD. Een mooie gelegenheid nu de DVD-release van Batman Begins nadert.
Jack The Bear, met Danny DeVito en Gary Sinise, regie: Marshall Hershovitz.
Only The Lonely, met John Candy en Anthony Quinn, regie: Chris Columbus.
Out To Sea, met Jack Lemmon en Walter Matthau, regie: Martha Coolidge.
The Poseidon Adventure, met Gene Hackman en Ernest Borgnine, regie: Ronald Neame.
The Dark Secrets Of The Simpsons, animatie.

En niet te vergeten:
Taxi
Call Me: The Rise And Fall Of Heidi Fleiss
12 Days Of Terror
Millers Crossing
Alien vs. Predator


Recent nieuws van dezelfde bron