:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: STAR WARS EPISODE III - REVENGE OF THE SITH
PERSBERICHT: STAR WARS EPISODE III - REVENGE OF THE SITH
Bron: Fox - Datum: 2005-11-02 - Geplaatst door: Werner
Het verhaal
De Star Wars-saga is nu compleet met Episode III: Revenge Of The Sith. Anakin Skywalker bevindt zich in een tweestrijd tussen enerzijds zijn trouw aan Obi-Wan Kenobi en anderzijds de verleidelijke krachten van de Sith. Uiteindelijk keert Anakin de Jedi de rug toe en laat zich meeslepen naar de duistere zijde. Zodoende transformeert hij in Darth Vader. Ervaar deze adembenemende episode in een spectaculaire digitale kwaliteit en herbeleef alle epische gevechten inclusief het ultieme laserzwaard-gevecht tussen Anakin en Obi-Wan. Deze 2-disc bevat meer dan 6 uur aan bonusmateriaal. Ontdek hoe Episode III de sleutel vormt van de volledige Star Wars-saga.

Meer dan zes uur aan extra's!
• Audiocommentaar
Schrijver-regisseur George Lucas, produces Rick McCallum, animation director Rob Coleman en ILM visual effects supervisors John Knoll en Roger Guyett geven hun visie op de ontwikkeling van Episode III die 3 jaar duurde en de Star Wars-saga vervolledigde.

• Exclusief verwijderde scènes met inleiding
George Lucas en Rick McCallum geven een toelichting waarom 6 scènes het niet haalden bij de finale montage.

• Documentaire "Within A Minute"
Wat is nodig om nog geen volle 60 seconden van het epische Mustafar-gevecht te verfilmen? Maak kennis met de mensen die één van de grootste laserzwaardgevechten uit de geschiedenis van de saga tot stand brachten. Ontdek de verschillende aspecten uit het filmproces en de talloze specialisten die een belangrijke rol speelden in de creatie van Episode III.

• Featurette "The Chosen One"
Waarom is Anakin Skywalker de "Chosen One"? Ontdek de waarheid achter deze profetie in deze exclusieve featurette. George Lucas nodigt je uit achter de schermen en geeft toelichting over de mythe van Darth Vader en de man achter het zwarte pak.

• "It's All For Real: De Stunts Van Episode III"
Stuntcoördinator Nick Gillard geeft je de indruk van de extreme training die nodig is om de meest intense Jedi-gevechten in goede banen te leiden. Bekijk de training van de acteurs, hoe ze zelf hun stunts uitvoeren en hoe nieuwe digitale technieken laserzwaardgevechten naar een ongeëvenaarde hoogte tillen.

• Web Documentaires
Ontdek de 15 webdocumentaires die verschenen op starwars.com tijdens de creatie van Revenge Of The Sith. Deze reeks toont je het ontwikkelingsproces vanaf de eerste Star Wars-concepten tot de laatste etappes in de postproductie.

• Speelbare Star Wars Battlefront Xbox demo en game trailers
Battlefront II, het nieuwe videospel waarin je de grootste Star Wars-gevechten kan herbeleven in de huid van verschillende personages. Battlefront II is beschikbaar op Playstation 2, Xbox, PC en Playstation Portable. Test de game demo door je features disc in een Xbox-console te plaatsen. Met deze speciale interactieve demo kan je het Episode III-openingsgevecht in de ruimte al vechtend ervaren als "clone trooper" aan de vuurlinies van Utapau of Generaal Grievous uitdagen, of vechten zoals Obi-Wan Kenobi.

Star Wars Empire At War trailer
Aanschouw de nieuwe Lucasarts PC game trailer, Star Wars Empire At War. Je hebt de macht om een grootschalige oorlog in het Star Wars-universum te organiseren en uit te vechten. Je bepaalt zelf je strategie en niveau.

• "A Hero Falls" muziekvideo
Laat je meeslepen in deze muzikale reis met als thema de tragische val van Anakin Skywalker. Beluister de nieuwe Episode III- en Battle Of The Heroes-muziek van John Williams.

• Poster en Print Campagne
Een collectie van Episode III bioscoopposters (teaser en launch) en internationale outdooradvertenties die werden gebruikt om Episode III over de hele wereld te promoten.

THE SAGA IS COMPLETE


Recent nieuws van dezelfde bron