:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: ASTERIX OP DVD
PERSBERICHT: ASTERIX OP DVD
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2001-08-07 - Geplaatst door: Serge
Bridge Entertainment Group lanceert Asterix op DVD

Vanaf 21 augustus verkrijgbaar op DVD

De verhalen spelen zich telkens af zo'n vijftig jaar voor Christus, toen de Romeinen het bewind in onze contreien, Gallië, voerden. Heel wat aanvoerders, zoals Veringetorix, hebben al een tijdje de wapens neergelegd en zich aan Caesar overgegeven. Maar één kleine nederzetting blijft hardnekkig en zeer moedig aan zijn belagers weerstand bieden. Asterix de krijger en Obelix de steenhouwer hebben een geheim middel, de Toverdrank van Panoramix, de Druide. Het drankje geeft hen bovenmenselijke krachten.

Asterix de Galliër
In de Romeinse vesting Petit Bonum windt Caius Bonus zich verschrikkelijk op over het feit dat zijn legers steeds worden verslagen door die onoverwinnelijke Galliërs. Met name dat ene kleine Gallische dorpje blijft moedig weerstand bieden. Een geheimzinnige toverdrank blijkt krijger Asterix en zijn vriend, steenhouwer Obelix, bovenmenselijke krachten te geven.

Asterix contra Caesar
Na allerlei avonturen komen Asterix en Obelix bij het Colosseum in Rome aan. Hopelijk net op tijd om Walhalla en Tragicomix, die in handen van de Romeinen zijn gevallen, te bevrijden voordat ze aan de leeuwen gevoerd worden.

Asterix en Cleopatra
De Egyptische koningin Cleopatra probeert met het bouwen van een prachtig paleis indruk te maken op Caesar. Haar architect Numerobix gaat naar zijn vriend Panoramix om hulp te vragen. In zijn dorp wonen bijzondere krijgers dankzij een toverdrank. De krijger Asterix en zijn vriend Obelix vertrekken met Numerobix naar Egypte.

Asterix en de Helden
Caesar voelt zich voor de zoveelste keer vernederd en gekleineerd door de inwoners van dat kleine Gallische dorpje. Hij weigert toe te geven dat alleen een wonder hem kan helpen. Hij wil niet buigen.

Asterix en de Britten
Ook in Brittania biedt een dorpje dapper weerstand aan de Romeinen. Een van de strijders is Anteclimax, een neef van Asterix. Ze besluiten de hulp van Asterix in te roepen die met een ton toverdrank op weg gaat. Natuurlijk met Obelix aan zijn zijde.

Specificaties:
Beeld: 1:33:1
Geluid: Nederlands Dolby Digital 2.0
Ondertitels: Nederlands
Jaar: ?
Leeftijd: AL
Speelduur: ? min.

Extra's:
• Geen


Recent nieuws van dezelfde bron